انشالله منم هفته آِینده قصد خرید F480 رو دارم .
Printable View
انشالله منم هفته آِینده قصد خرید F480 رو دارم .
آقا پس من Viewty میگیرم که شما سامسونگ رو ریویو کنی بنده هم الجی رو چطوره !!؟؟
:31:.نقل قول:
چه باحال.............. بزار یکی رو پیدا کنم ، viewty بخره.......... که پول بابته گوشی ندی.............!!
:31::31::31::31::31::31::31::31: نه بابا همون سامسونگ رو میخرم :21::21:نقل قول:
من باشم ویوتلی میخرم.
میشه دلیل بیارینقل قول:
اصلی ترین دلیلم واسه اینه که میخوام گوشی جدیدی رو تجربه کنم که به نظرم ویوتلی با همه فرق میکنه.نقل قول:
فیلمبرداری عالی عکسبرداری خوب به همراه فلاش زنون.و بیشتر از استایلش خوشم میاد.
هر دو گوشی تقریبا در یک سطح هستند و این انتخابشون کاملا سلیقه ای هستش.
در ضمن از اون بند و بسات های اطراف لنز ویوتلی هم خیلی خوشم میاد.
قلمش هم خیلی باکلاسه:31:
کلا میگم سلیقه ای هستش و هر کسی میتونه یه دلیل بیاره و یکی رو انتخاب کنه.
آقا امروز رفتم علائدین F480 بود 520000 با ضمانت اصلی و Viewty هم بود 470000 تومن بدون ضمانت و هرجفتشون اصل کره بودن . راستش ویوتی قیمتش خیلی مناسبه ضمن اینکه مادیران این گوشی رو فعلا نیاورده و چند هفته دیگ میاد به بازار ( به گفته فروشنده ) حالا بنظر من ویوتی قیمت خیلی مناسبی داره ؟ بنظر شما Viewty به صرفه تر نیست ؟
آخر چیکار کنم آخه کدومو بخرم !!!؟؟؟؟
برو برا ویوتی!دلیل:
یکی فروش بالا در انگلیس!!!!(چه ربطی داشت!!)
ال سی دی بزرگتر!ویوتی 3 اینچه در حالی که اون سامسونگه 2.8 اینچه!!
رزولوشن 400*240 برا الجی ولی سامسونگه 240 در 320 هست!!الجی در این قسمت هم بهتره!
این مشخصات دوربین سامسونگ در gsmarena هست:
5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(QVGA), flash
و این هم مال الجیه:
5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus, video(VGA 30fps, QVGA up to 120fps), strobe flash; secondary VGA videocall camera
در کل برو برا سامسونگ!!!!چون همین الان به مشخصاتش دقت کردم فهمیدم جدیدتر و بهتره!!!!!!!!!
با این قیمت................. من باشم ، VIewty ...............!!!
فقط قیمت............................ در ضمن اینکه رزلوشن viewty چیزه ضایعه یی هست.......... استاندارد نیست.............!!!
امیر حسین ، هر چقدر بیشتر صبر کنی ، بدتره............ گیج میشی................!!!!
البته ، القاب دوربین ، Viewty هم بیشتره...................... و رابط کاربری سامسونگ بهتر.................دی.!