قرار بود دو سه روزه نتایج رو اعلام کنید پس چی شد ؟
قرار بود دو سه روزه نتایج رو اعلام کنید پس چی شد ؟
با سلام.
من یه بار دیگه هم میگم 30 عکس برای مرحله 2وم خیلی زیاده.
هر کاربر که بخواد رای بده فقط چند عکس اول رو باز میکنه. کی حوصله داره اونهمه وایسه تا 30 عکس لود بشه؟
بازم من پیشنهاد میدم حداکثر 10 عکس تازه 10تا هم زیاده. آخه اگه یه کم منطقی فکر کنیم یه کاربر که بخواد رای بده اگه متوسط حجم عکسا رو 90 کیلو بایت بگیریم باید چیزی حدود 9 مگابایت لود کنه. و این واسه اینترنت نفتیا (مثل اینترنت من) 1 ساعتی طول میکشه.
30 تا زیاده و از مدیران عزیز میخوام یه تجدید نظر در تعداد کنن.:11:
دوستان سلام
آقا محمد از تاریخی که گفتید 10 روز گذشته ها
لطف نمی کنید کمی زودتر
با فرشاد عزیز هم موافقم
من براي اين مشكل يه پيشنهاد دارم:نقل قول:
با توجه به اين كه اين دوره از نظر هنري عكسا بررسي مي شن و كيفيت مهم نيست مديران محترم مي تونن عكسا رو در ابعاد مشخص ريسايز كنن و تا حد ممكن كه به كيفيت كار لطمه زيادي وارد نشه از حجم عكسا كم كنن و اونوقت به دو صورت مجتمع در يه فايل زيپ و قرار دادن در يه تاپيك نظر كاربرا رو جويا بشن.
البته ظاهرا" هنوز خبري نيست:31:
پس نتیجه چی شد؟!؟!؟
سلام دوستان.
ببخشید که دیر کردم.
در پی پیشنهاداتم و جواب آقا محمد به بنده، یه مقدار صحبت داشتم:
پیشنهاد های من:
پاسخ آقا محمد:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2318887&postcount=5
ممنون که لطف کردید و پیشنهادات بنده رو خوندید و نظر خودتون رو راجع به نظرات من گفتید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2352232&postcount=9
تا حد زیادی با حرف شما موافق هستم(مورد اولی)،مخصوصا اینکه گفتید اگه معیار ها درست انتخاب بشه فرقی نمی کنه موضوع چی باشه.بله درسته.اما بیشتر منظور من برای محدود کردن موضوع یک مقدار سخت کردن و جالب تر کردن مسابقه بود.به نظر من اینجوری جذاب تر خواهد شد.در ضمن من حالت ماکرو رو مثال زدم. می تونه هر چیز دیگری باشه.بالاخره هرکسی که مبایلش از امکان عکس برداری برخورداره صد در صد تنظیماتی هرچند خیلی ساده هم داره.شما می تونید سوژه رو با توجه به اونایی که دوربین مبایلشون از کمترین امکانات برخورداره انتخاب کنید. اگر یادتون باشه من گفته بودم که چند تا مسابقه رو موازی با هم برگزار کنید. با سوژه های کاملا متفاوت... خب اینجوری طرف با توجه به امکاناتی که داره تو مسابقه شرکت می کنه.
به نظر من امتیاز هنری ترین و حرفه ای ترین عکس رو باید کسی بگیره که به یک سوژه بهترین و زیباترین نگاه رو داشته.
من هم با نظر شما موافقم که برای دوره های بعد بررسی بشه.
مورد دوم: درسته که گفته بودید ولی خودتون هم که دیدید وقتی یه تعدادی اینکار رو انجام دادند و بهشون تذکر داده نشد خیلی های دیگر هم این کار رو تکرار کردند.
3:بله شما خیلی چیز های دیگری رو هم در قوانین گفته بودید. ولی خب... اگر بتونید یه مقدار سخت بگیرید مثلا پست های بدون عکس رو (حتی بدون اخطار) حذف کنید، به مرتب تر شدن تاپیک کمک می کنه که در نتیجه مسابقه زیباتر و جذاب تر می شه.
4:در این مورد چیزی نگفتید...!!
5:ممنون
6: این پیشنهاد هم بیشتر برای این بود که عکس ها یک دست تر باشند. چون ممکنه که بعضی ها برای اینکه حجم عکس ها پایین بیاد، اونو به gif تبدیل کنند.
7:باز هم ممنون
8:تو مورد سوم هم گفته بودم. چون شما هیچ پستی که خلاف قوانین عمل کرد بود رو حذف نکرده بودید،خب بقیه هم دیگه به قوانین اهمیتی نمی دادن.
9:این هم بیشتر به همون مورد اولی مربوط می شه...اول اولی تکلیفش معلوم بشه تا بعد...
سلامنقل قول:
منظور من از gif,jpgو... این بود که مثلا جناب عکاس باشی عکس رو که گرفت بیاد و یه اینچنین تغییراتی توش ایجاد بکنه...و دیگر هیج.که دلیلش رو هم تو موردششم گفتم.
با بقیه حرف هاتون هم موافقم، مخصوصا مورد آخر.چون به نظر من هم یه تعداد از دوستان میان و تا اون تاریخ عکس رو ارسال می کنند.بعد با تمدید مهلت، دیگران میان و عکس های خودشون رو بعد از مهلت اولی می فرستند. اینجوری واقعا حق اون هایی که در مدت زمان قبلی عکس فرستادند،ضایع می شه،چرا که می تونستن در مهلت اضافی عکس های قشنگ تری تهیه کنند!
من فکر می کنم از همون اول تبلیغات خوبی رو انجام بدید تا بعد مجبور به تمدید نشید. در طی مسابقه هم می تونید چندین بار مهلت باقی مونده رو اعلام کنید تا همه زودتر عکساشون رو بفرستند.
در آخر هم می گم که یا در همین تاپیک یا یه تاپیک جداگونه همه ی پیشنهادات و نظرات رو جمع کنید و از همه نطرخواهی کنید، تا انشاا... سری بعد مسابقه ی بی نقص تری برگزار بشه.
با تشکر از همه.
سلام خدمت دوستان عزیز
این نتایج قرار نیست اعلام بشه ؟ من زیاد توی این تالار نمیام ولی از این مسابقه خوشم اومده و میخوام بدونم نتیجش کی اعلام میشه . حداقل اگه نتیجه قراره اعلام بشه اگه ممکنه از طریق پیام خصوصی به همه اعلام کنید تا دوستانی که مثل من دیر به دیر میان اینجا از نتیجه مطلع بشن و بتونن توی نظر سنجی شرکت کنند.
موفق باشید .
سلام
عکسها در حال بررسی هستند
به دلیل حجم بالای عکسهای شرکت داده شده،بررسی
تمام عکسها نیاز به قدری زمان داره.دیرکرد در اعلام نتایج
رو به بزرگی خودتون بخشید
با اجازه قفل میشه
مخلصیم