--- كه به نظر من براي دانلود آفلاين نگير كه 100% پشيمون ميشي..
چون اولا بايد در يك زمان هاي خاص كار كني (البته براي گرفتن نتيجه بهتر) دوم اينكه بعضي از فايل هاي دانلود شده ناقص و خراب هستند............
Printable View
--- كه به نظر من براي دانلود آفلاين نگير كه 100% پشيمون ميشي..
چون اولا بايد در يك زمان هاي خاص كار كني (البته براي گرفتن نتيجه بهتر) دوم اينكه بعضي از فايل هاي دانلود شده ناقص و خراب هستند............
خوب ، یه مقدار هزینه بیشتر میشه ولی ارزشش رو داره . به هر حال اگر فقط میخوای یکی از این دو تا رو بگیری که فقط روی ADSL حساب کن . --- Card فقط برای دانلود Offline خوبه ، اکانت هاش خیلی گرونتر از ADSL هست .نقل قول:
نقل قول:
دوست من يعنی مثلا چه زمان هايی؟ من ميخوام 2 تا ديش بگيرم با 4 تا LNB.
با این همه فکر ميکنم با فرکانس های بيشتری ميشه کار کرد و البته هر زمانی روشنش کنم ميتونم تعداد زيادی دانلود داشته باشم که حتما از هر 10 تا 4 تاش بدرد بخور هست. مخصوصا اینکه واقعا سرعت بالايی داره .
در مورد دانلود های ناقص هم ميشه توضيح بدی؟ در چه صورت هايی فايل ها خراب و يا ناقص ميشن؟ و يک سوال : آيا از همون اول مشخص ميشه که چه چيزی رو داری دانلود ميکنی ؟ مثلا اگر فيلمه اسمش چيه؟ يا بايد تا آخرش صبر کنی؟
نقل قول:
خوب ، یه مقدار هزینه بیشتر میشه ولی ارزشش رو داره . به هر حال اگر فقط میخوای یکی از این دو تا رو بگیری که فقط روی ADSL حساب کن . --- Card فقط برای دانلود Offline خوبه ، اکانت هاش خیلی گرونتر از ADSL هست .
خوب من يک مقدار هزينه بيشتر رو ندارم. تازه دی وی بی رايگان هم هست. هم رو دانلود آفلاينش ميشه حساب کرد با توجه به سرعت خيلی بالاش و هم رو اینکه ميتونه تمام کانالهای ماهواره رو بگيره. حتی کارتی ها.
این برای من ارزش داره.
از هر 100 فایل شاید یکی بخ درد بخورهنقل قول:
بله اسم فایل رو هنگام download میبینی .
نقل قول:
از هر 100 فایل شاید یکی بخ درد بخوره
جدا؟ مگه اونا چی دانلود ميکنن؟
در هر صورت من پول 256 رو ندارم. اینم قنيمته.