اینکه دشمن ها با مزه بمیرن بد نیست روش فکر می کنم :31: بابت روحیه هم ممنون :10::31::10:نقل قول:
قدمتون روی چشم بفرمایید تو لیست یاهو :31: ...... در رابطه با بقیه موضوع هم اونجا صحبت می کنیم ....:31:نقل قول:
Printable View
اینکه دشمن ها با مزه بمیرن بد نیست روش فکر می کنم :31: بابت روحیه هم ممنون :10::31::10:نقل قول:
قدمتون روی چشم بفرمایید تو لیست یاهو :31: ...... در رابطه با بقیه موضوع هم اونجا صحبت می کنیم ....:31:نقل قول:
یه حرکت دیگه کار کردم خلیی خوب نشده چون اصلا وقت ندارم راستیتش .... ولی یه روز که بیکار شدم حسابی می چسبم بهش و بیشترش رو تموم می کنم ...
فایلش swf هستش :
کد:http://apple-pib.persiangig.com/AC_GAME/Bala_Raftan.swf
بد نشدهنقل قول:
خیلی خوبه
خیلی باحال شده
.::\ ادامه بده /::.
نقل قول:ببخشیدا ، ولی بنظر من خیلی ضایع شده !:31:
بنظر من اشکال خیلی درش زیاده !مثلا هنگام بالا رفتن ، شما طوری درست کردی که انگار با یک دست از دیوار بالا می رود. یا اصلا پاهاش رو تکون ندادی انگار طوری که جانبازیه که پاهای مصنوعی داره !:31: نکته ی دیگری هم که هست اینه که بهتره هنگام بالا رفتن سرش رو کمی پایین بالا بیاری. نکته ی دیگر هم اینه که تو یکی یا دو فرم انگار دیوار کمی بالا یا پایین شده. یا اینکه هنگام بالا رفتن لباسش خیلی مصنوعی تکون میخوره. نکته ی دیگر هم که باید خدمتت عرض کنم اینه که اون چیز هایی که ازش بالا میره ! نمی دونم سنگه یا پله ! کمی ضایع هستن. مثلا اگه سنگها کمی رو درشت و ریزشون کنی معلوم است که سنگه و یا اگه پله هست یک میله هم آخرش بگذار! نکته ی آخر هم اینه که تو عکس هایی که از کاراکتر الطیر گذاشتی انگار کمی ریش و سبیل داشت ولی تو انیمیشنی که فکر کنم تو فلش ساختید این ریش و سبیل رو نگذاشتی.:31:
اگه زیاد اشکال گرفتم و یا تیکه ای انداختم بخدا قصدم فقط کمک کردن بهت بود.:11:
با تشکر، Dark Prince
سلام سلام :31:نقل قول:
اصلا ناراحت که نشدم هیچی خوشحالم شدم ( چون خودم تعجب کردم کسی ازش اشکال نگرفت )
خداییش خیلی ضایعس قبول دارم ( تازه من که گفتم که این اتود هستش یعنی اینکه هنوز به مرحله ی نهایی نرسیده پس اگه ریشی یا جزییاتی ، چیزی نداره به خاطره همینه ، من که همین هارو مستقیما در کار نهایی استفاده نمی کنم که ، همه این ها یک بار دیگه با دقت و ظرافت بیشتری اجرا ، رنگ آمیزی و ... می شود ) .... پس الان قضاوت نکنید من اینارو می ذارم تا ببینیم که اگه مشکلی نداره ببرم برا اجرا ( البته نه الان وقتی کل حرکات زده شد + فضا ها ):31:
پس فعلا برا قضاوت زوده ....ولی بازم اشکال داشت حتما بگو :10:
از بقیه هم بابت توجهشون تشکر می کنم :10:
امروز یه حرکته دیگه کار کردم ببینید این چه جوریه اگه مشکلی داره بگید : :46::31::46:
کد:http://apple-pib.persiangig.ir/AC_GAME/Untitled-1.swf
عالیه فقط حرکت دستشو درست کن
اگه راستشو بخواینقل قول:
دستها مشکل دارن
لباس حرکت نداره
سرش هم تکون نمیخوره
موفق باشی
سلام :31:نقل قول:
اولین نکته ای که باید بگم اینه که اگه حرکات بد شده یا ضایع هست چند تا دلیل داره :
1)اول این که بازی دو بعدی و ساده ( مثه بازی های دو بعدی دیگه که خیلی ساده و خشک هستند ) هستش پس
من انیمیشن 24 فریم در ثانیه نمی خوام بسازم که بخواد حرکات نرم باشه ( و تمام جزیات تکون بخوره) :31:
2)من روی هر کدوم حرکاتی که گذاشتم که ببینید ، از 10 دقیقه الی 30 دقیقه وقت گذاشتم ( پس معلومه که حرکت مشکل داره چون روش کار نکردم) :2::31:
3) من وقت زیادی ندارم چون دارم برای کنکور می خونم بحث حرکت دادن هم ( اگه بخواد واقعا خوب بشه ) خیلی طول میکشه .... اگه فقط طراحی بود کاری نداشت ولی وقتی بحث انیمیت کردن ( حرکت دادن) بیاد وسط قضیه فرق می کنه....
خب تموم شد ......
حالا خودمم موندم چی کار کنم ..... می تونم همین جوری فعلا کل حرکات رو بزنم بعدش بیام روی جزییاتش کار کنم ( نه تمام جزییات) ...... پس اگه حرکتی دوباره گذاشتم شما مشکلاتش رو بگید که من در کار نهایی آنها را اصلاح کنم ( فقط یادتون نره که بازی دو بعدی و ساده هستش یعنی حرکاتش مثه انیمیشن های والت دیزنی : تارزان یا .... که نمیتونه باشه ) ......:31::40::31:
امروز سعی می کنم یه حرکته دیگه بذارم ( یه حرکته ضایعه دیگه :31::31: )
فعلا خدانگه دار
به نظر من بعد از پریدن باید نیم ثانیه بشینه بعد بلند شه .....
ولی کلاً کوکولا شده...