سلام مهدی جان دستت درد نکنه شروع کن ........... راستی بگو با چی پیغام بدم ایمیل یا ؟
بهروز عزیز دست شما هم درد نکنه
Printable View
سلام مهدی جان دستت درد نکنه شروع کن ........... راستی بگو با چی پیغام بدم ایمیل یا ؟
بهروز عزیز دست شما هم درد نکنه
چی را شروع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اخه ایکیو مگه تو ایمیل اونا را داری ؟
ببین به این ادرس که دادم یه نگاه کن اسم تمام مدیرا را نوشته . اون سه تا اخری که می بینی مدیران ارشد سایت پی سی هستن . یعنی پی سی را اونا درست کردن . سمت چپ اسمشون یه گزینه به اسم sendpm اونا بزن و براشون توضیح بده مشکلت چیه . باشه گلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مهدی جان
چی را شروع کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما انگار فیلم نیگا نمیکنی منظور توضیحات بود
اخه ایکیو مگه تو ایمیل اونا را داری ؟ من ندارم گفتم شاید تو داشته باشی حالا کی ایکیو هست؟
خوب فرستادن پیغام برای اونا هم هم غیر فعال هست
خودت زحمتش میکشی ؟
سلام انجل جاننقل قول:
وای وای درسته ایکیو منم . اصلا حواسم نبود . دیگه برام حواسی نمونده که .
باشه خودم این کارا می کنم .
دستت درد نکنه
راستی از امید خبری نیست
شب به خیر خوابای رنگی ببینی
سلام انجل عزیز:40:
جناب مدیر جواب دادن . گفتن به خاطر این که شما عضو جدید هستید و برای اعضای جدید این بخش غیر فعال خواهد بود و بعد از مدتی فعالیت این قسمت خودکار برایتان فعال خواهد شد .
پس زیاد نگران نباش . خودش درست می شه .
:11:
دستت درد نکنه مهدی جان زحمت کشیدی
ولی دیگه فکر نکنم بدردم بخوره
سلام انجل جان:11:
پس من چی بگم . بد بختانه کارتم تموم شده . و الان هم دارم از اینترنت هوشمند استفاده می کنم . این ماه فکر کنم هزینه تلفن کولاک می کنه . موندم خونه چی جواب بدم .
هزینه موبایل را موندم از کجا بیارم بدم . این ماه هم کلی مکالمه داشتم . اس ام اس هم که شبی 20 تا نفرستم خوابم نمی بره .
تازه داشتم بهت عادت می کردم . خیلی ناراحت شدم . خدا لعنت کنه این مخابراتا چی می شد هزینه اینترنت را رایگان می کرد .
شاید من هم همچین بلایی سرم بیاد که دیگه نتونم بیام . سعی کن سر بزنی . من تا زمانی که پیر بشم اینجا هستم . چون نمی تونم ترکش کنم .
این جارو هم تغییر نام بدن به تاپیک درد دل دیگه
جای mb-danger خالی
سلام
ای آقا بهروز مثل اینکه نفست از جای گرم بلند میشه من میگم بدبخت شدم از ترس قبض تلفون 80 هزارتومنی در نیوردم مردشور این اینترنت هوشمند ببره این جای هم دردی با من مهدی هست ؟
و فکر میکنم جواب به سوال این تاپیک داده شده باشه
موفق باشی