شما دقیقا منظورتون از افزایش سرعت چیه انتظار افزایش سرعت دانلود یا لود صفحات اینترنتی؟نقل قول:
Printable View
شما دقیقا منظورتون از افزایش سرعت چیه انتظار افزایش سرعت دانلود یا لود صفحات اینترنتی؟نقل قول:
نقل قول:
هر دو...........
به نظر من iNTERNET Turbo گزینه ی مناسبی است
شما آن را از لینک زیر دریافت کنید و با استفاده از کرک برنامه را پچ کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایل
pass
کد:www.lawebdelmaestro.net
بعد از دانلود و اپلای کردن تنظیمات سیستم را ری استارت کن و بهتره روی مد اول تنظیم کنی اگر تاثیر نکر زمان Pingرا ا تنظیم کن در ضمن آدرس ISP را حتما درست وارد کنید:20:
سلام
یه نگاه به این مطلب بندازید:
افزايش سرعت اينترنت در ويندوز XP Pro منبع:کد:www.iranika.ir
تعريف :
منظور از پهناي باند , ظرفيت يا سرعت انتقال اطلاعات در يك سيستم ارتباطي ديجيتالي كه برحسب بيت در ثانيه ( bps ) اندازه گيري ميشود .
نكته :
در صورتي كه بتوانيد از % 100 پهناي باند اتصال اينترنتي خود استفاده كنيد افزايش سرعت اينترنت را كاملاً احساس خواهيد كرد .
مراحل انجام كار :
در ويندوز XP درحالت پيش فرض Packet Scheduler سيستم را به 20 درصد از پهناي باند يك اتصال به اينترنت محدود مي كند. يعني اگر شما اين تنظيمات را تغيير ندهيد قادريد از 20 درصد پهناي باند اتصال تان به اينترنت بهره ببريد. براي اين كه بتوانيد از 100 درصد پهناي باندتان استفاده كنيد مراحل زير را انجام دهيد:
Run (1 را از منوي Start اجرا كنيد.
(2در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد. و منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
(3 در بخش Local Comuter Policy و در زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. (اين كار با كليك بر روي علامت+ كار آن انجام دهيد)
(4 در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
(5 حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
(6 به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
(7 بر روي Limit reseivable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
(8 پس از اينكه پنجره ي Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
(9 مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
(10 حال به Connection ي كه به وسيله ي آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه ي Properties كليك كنيد.
(11 به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
(12 اين پنجره را OK كنيد و كامپيوتر خود را Restart كنيد.
خب,تفاوتی تو سرعت احساس میکنید؟؟
مرسی از دوستان بحث جالبیه
من خودم به شخصه هرچی نرم افزار تونستم تست کردم و هیچ تفاوت محسوسی نه تو دایال آپ و نه تو adsl ندیدم فقط تو زمینه دانلود idm واقعا کارش درسته و سرعت برای من از بقیه نرم افزار ها بالاتره
برای دایال آپی ها همونطور که شاهدی هم گفتند واقعا isp های ایران از لحاظ کیفیت افتضاح هستند البته خطوط تلفن هم بی تاثیر نیست مثلا من دقیقا سیستم خودم با خط تلفن قدیمی بالاتر از 46k کانکت نمیشد ولی با خط تلفن جدید همیشه 53.2k وصل می شد و فقط اسمی نبودند و واقعا سرعت بالا می رفت
در ضمن ترفند بالایی هم هیچ وقت تاثیری نداشته
سلام.نقل قول:
آقا این کاری که شما گفتی رو انجام دادم.
سرعت دریافت فایل همچین بگی نگی بهتر شد.
ممنون.
سلام با تشکر از دوستان که در بحث شرکت می کنند
نرم افزار iNTERNET Turbo به خوبی در ابتدای اتصال عمل می کند ولی به مراتب که انتقال اطلاعات بیشتر می شه تاثیر این نرم افزار هم کم می شه البته باز اینم به ISP بستگی داره در
تنظیماتی را که توضیحش را دادم به ترتیب روی عکس با شماره گذاری مشخص کردم
درمورد سرعت دانلود من تاثیر خیلی خوبی را با نرم افزار Fullspeedروی IDMدیدم سرعت دانلود را نسبتا افزایش داد
البته نرم افزاری رو هم می شناسم که البته کارشو تقریبا خوب انجام می ده ولی شما باید ماهان هزینه اش را بدین قفل شکسته اش هم موجود نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سوال دارم , ممنون میشم که جواب بدید:
بین Ida و Idm و Dap , کدوم بهتره؟
ip و Isp یعنی چی؟
من روی کلمه آبی رنگ دریافت( Internet Turbo ) کلیک راست کردم و بعد گزینه Download This Link Whit Dap رو انتخاب کردم. 18 درصدشو دانلود کردم. ولی بعدا نتونستم چون این پیغام رو داد:
file Requested Dose Not Exist!
چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
DAP که از نظر امنیتی اصلا توصیه نمی شه بین اون دو تا هم که توی پست های قبلی همکار انجمن توضیح داده
ISP شرکت خدمات دهنده ی اینترنت هست که به شما اشتراک اینترنت می ده
IPهم هر کامپیوتری برای این که به اینترنت وصل بشه یه IPداره یه جور کد شناسایی می شه گفت که مشخص می شه کامپیوتر شما یه دونست البته ناگفته نمونه بعضی ISPها به شما IPمشترک می دن
یک بار از دانلود منیجر خارج شوید و دوباره اقذام به دانلود کنید
اگر موفق نشدید این لینک هستش:
بد نیست سری هم به اینجا بزنید:کد:http://rapidshare.com/files/23874403/iturbo54.rar.html
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=155629
من واسه افزایش لود شدن صفحات از Flash Speed 200% استفاده میکنم حقیقتا هنگامی که گیر میکنه و سرعت میاد پایین همچین که اجراش میکنم یه حرکتی میده و سرعت رو بالاتر میبره به یک حساب یه شوک اساسی میده من تاثیرش رو تو فایرفاکس بیشتر دیدم(البته این نظره منه)