من هم تو سی دی هم تو help topics و manual گشتم ولی مال من نه media tool box داره نه auto tag cleaner.مال من تو قسمت مدیا سورس میذاره که play list درست کنم که همون جا تگ ها رو درست میکنم ولی گزینه ای به این اسم نداشت
.چون سی دی رو هم به زور ریختم ( از بس که سنگینه هم دیر لود میکرد هم انگار کامپیوتر داشت زجه میزد ) دیگه جرئت نمی کنم دوباره سی دی رو نصب کنم.ولی یادمه که روزی که نصبش کردم full نصب کردم.هر چی خواست بریزه گذاشتم بریزه.
شاید این قابلیتی که میگید یه اسم دیگه ای هم داره .
شایدم مال من اینو نداره.
اتفاقا زیاد تحقیق کردم هم تو فروم های اینجا هم فروم های دیگه.review هم چند تا خوندم ولی خیلی کم بحث این چیزا رو می کردن.بیشتر گفته میشد که کرییتیو از مارک های دیگه خیلی بهتره یا صحبت snr و باطری و به صرفه بودنش بود.من اگه میدونستم شما انقدر خوب میتونی در مورد جزئیات کمکم کنی حتما مشورت میکردم!
راستی فرمت ویدئو رو avi میکنه.ولی اولش میزنه که فرمتشو dib کرده.
حداقل تو کامپیوتر که میزنه avi هست و مدیا پلیر هم بازش میکنه حالا اینکه چرا تو سایت ها یا تو خود برنامه ی کانورترش میزنه dib نمی فهمم.
یه چیز جالب هم درمورد wallpaper بگم.احتمالا اینو هم میدونید ! اما بد نیست بگم:
میدونید که چه عکسای خود کرییتیو و چه عکسایی که خودتون تو دستگاه ریختید رو میتونید بک گراند کنید.ولی خیلی وقتا رنگ عکستون به theme نمی یاد.وقتی یه عکسی رو انتخاب میکنید می تونید همون جا رنگشو عوض کنید مثلا سبز قرمز یا آبی کنید تا به theme بخوره.جوی استیکو بالا پائین کنید رنگش عوض میشه.
این حساسیت دستگاه که هر فایلی رو نمی خونه منو یاد ضبط های پاناسونیک میندازه که ال جی و سامسونگ خیلی راحت سی دی های خش دار و با سرعت رایت های مختلف نشون میدادن ولی پاناسونیک که معتبر تر هم بود اصلا نمی تونست یه سی دی رو تا آخرش نشون بده.
در مورد شارژ کردن من فکر میکردم مثل موبایل باید باطری تا ته خالی شه بعد بزنی تو شارژ ولی مثل اینکه ام پی تری پلیر ها جون سخت ترن! مرسی که اینو گفتی این از همه حیاتی تر بود.