شاید این عکسه بهتر باشه :(حجمشم کمتره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شاید این عکسه بهتر باشه :(حجمشم کمتره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چرا بحث بی نتیجه میکنید همه میدونیم تو چین دستمزد کارگر خیلی پائینهبه همین علت اکثر شرکتهای سود جو تو چین سرمایه گذاری میکنند وکیفیت تولید محصول چینی بستگی به تاجری داره که سفارش داده گوشی های حال حاضر تحت لیسانس نوکیا در چین تولید میشه حتی n95 هم از قاعده مثتثنا نیست بهر حال بیخودی سر خودتون کلاه نگذارید یک عده بی نوا رو گیج نکنید فقط سری اول ودوم گوشی مال شرکت نوکیا هست مابقی واگذار میشه به چین اگر کا 800 سونی اریکسون رو دیده باشید این گوشی کلا چینیه در حد قیمت امروزی خوبه وهیچ عیبی نکرده شما تو فنلاند هم که نری گوشی چینی گیرت میاد فقط بخاطر دستمزد کم کارگر پس بحث رو بگذارید کنار اگر عیبی دیدید مطرح کنید
کاملاً با شما موافقم و فکر هم نکنم کسی نظری برخلاف نظر شما داشته باشه...اگه متنی رو که نوشتم با دقت می خوندید نوشته بودم که تفاوت خاصی جزء کندی تو گوشیهای جدید ندیدم .نقل قول:
از اول هم بحث سر کشف کشور سازنده و بودار بودن ارزونی این گوشیها بود نه چیز دیگه . یه عده میگفتن جدیدا هم فنلاندیه ما ثابت کردیم نیست ..همین
تایید میشه.
البته نوکیا تو هند هم شعبه تولیدی داره.
توضیحاتی در مورد شرکت نوکیا :
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=142702
فرض کنیم حرف شما درست باشه و فقط سری اول و دوم گوشی های نوکیا توسط خود شرکت تولید بشه...با توجه به اینکه ما جهان سومی هستیم، فکر میکنید سریه اول و دومش مستقیم اومده ایران و شما ها هم که سری اول خریدید اون رو دارید؟؟؟
از این طرف میگید جهان سومی هستیم و عین خیالشون نیست بازار ایران رو..قبول...ولی وقتی نوکیا گوشی تولید میکنه، سری اول دومش میاد ایران و شما ها هم خریدید...پس اینجا ما جهان سومی نیستیم و بازار ایران مهمه واسه شرکت های تولید کننده در دنیا؟؟؟ولی یه کم که میگذره یادشون میاد که جهان سومی هستیم و پگوشی های چینی رو میفرستن به بازار ایران...آره؟؟؟
حرفاتون با هم تناقض نداره؟؟؟؟
.....................................
یا شما اصلاً پستهای بنده و دوستان رو نمی خونید یا با حوصله نمی خونید !نقل قول:
بنده عرض کردم که وقتی طرحی برای تولید ارائه میشه ، برای اولین بار تو کمپانی مادر تولید میشه و به صورت محدود به کل دنیا ارائه میشه...اینکار بیشتر برای تبلیغات گوشی و حضورش تو بازاره تا جو لازم رو ایجاد کنه نه توزیع گوشی در سطح گسترده
وظیفه توزیع گسترده ، به دوش کشورهای دارای امتیازه . تا حالا براتون این سوال پیش نیومده که چرا تعداد گوشیهای ارائه شده به بازار در ابتدای امر محدوده اما بعد از مثلاً چندماه یدفعه زیاد میشه ؟!! جواب این سوال ، همون چند جمله ایه که قبلش عرض کردم
بین بازاریها و گوشی بازها ، این گوشیها ، به گوشیهای سری اولی معروفن و ارزش بیشتری دارن
در ضمن ، بنده N73 ندارم که یه وقت این شبهه پیش بیاد دارم سنگ گوشیمو به سینه میزنم .
من حرف ها و نظراتم رو گفتم...شما هم گفتید...این بحث کردن هم به جایی نمیرسه...چون شما اعتقادت اینه که گوشی های الان چینیه...( حتما مدرک داری...منظورم گوشی های نوکلا نیستا...اشتباه نشه...) ولی من اعتقاد دارم و میدونم توی دنیا اگه یه شرکتی در یک کشوری امتیازه تولید کالایی رو به شرکتی در همان کشور یا کشوری بده ، طبق قوانین تجارت جهانی ، ملزم به ذکر عبارت licenced روی کالا هست...حالا شما فکر میکنی تجارت در جهان هم مثل کشور عزیز خودمونه...فکر کن...شما میخوایی بگی بازاریها و گوشی باز های ایران درست میگن...بگو...نظرت بسیار هم محترمه...
همون طور که باطری و هدفون گوشی های نوکیا چینیه، و روش نوشته شده made in China، اگه خود گوشی هم در چین تولید میشد، مطمئن باش که روش نوشته میشد made in China...همون طور که گوشی های نوکیای تولید شده در آلمان روش مینویسه...
تجارت جهانی با حرف گوشی بازهای ایران و بازاری ها نمیچرخه عزیز...دنیا قانون داره...
یه امریکایی خیلی راحت میتونه شرکت نوکیا رو به جرم اینکه رو گوشیه چینی رو داره میفروشه و روش ننوشته سو کنه...سو کردن میدونی یعنی؟؟این کار کلاهبرداریه، cheating هست...فکر میکنی تو دنیا خیلی راحت گوشی چینی رو جای اصل نوکیا میتونن جا بزنن؟؟؟؟گوشی باز های ایران و بازاریهای عزیز میتونن مسلما...ولی تو دنیا و تجارت جهانی نمیشه...حالا اگه شما میگی میشه...خب حتما میشه دیگه...
آهان من هم این راه رو رفتم اما بگم،یه گوشی که روی خودش زده بود made in hungry وقتی بار کدش رو توی این برنامه میزدم میگفت ماله فنلانده!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
پس خیلی هم روش نمیشه حساب کرد