با سلام خدمت دوستان ...
باید بگم که من تقریبا یک ماهی به انجمن سر نزده بودم و این تایپیک که تقریبا جدید هست رو تازه دیدم جا داره نظر خودم رو در این مورد بگم .
فرشاد جان خیلی خوشحالم که می بینم یک نفر به علاقه مندان نجوم افزوده شده و دوست داره اطلاعات بیشتری از این علم بدست بیاره . جدا این برای من خیلی خوشحال کننده است ...
اما من به عنوان کسی که تقریبا 4 سال با نجوم آشنا شده می خوام بهت چند تا پیشنهاد کنم :
اول اینکه زیاد عجله نداشته باش که یه شبه همه چیز رو از نجوم بدونی ، این عجله باعث می شه بعد از یک مدت از نجوم زده بشی و دیگه دنبالش نری ( چون ممکنه با مباحثی آشنا بشی یا مقالاتی رو بخونی که اصلا ازشون سر در نمی آری و اونجاست که دیگه یه حالت تنفر ایجاد میشه ) ، از مبتدی به پیشرفته و خیلی آروم سعی کن پیشرفت کنی . بهترین جا همین جاست ، تو همین انجمن کسایی هستن که می تونن کمک خیلی زیادی بهت بکنن . فقط کافی به تایپیک های مختلف سر بزنی . هر سوالی برات پیش اومد تو انجمن بپرس و از پرسیدن چیزهای ساده ترسی نداشته باش . تمام کاربرای فعال و آشنایان نجوم تو انجمن مشتاقند که علمشون رو در اختیارتون قرارا بدن . وقتی با یک مبحث تو نجوم آشنا می شی می تونی تایپیک در خواست مقالات ، چند تا مقاله در اون مورد درخواست بدی تا پیشرفت بهتری داشته باشی .
اگر هم می تونی وقت بزاری ، بهترین روش عضویت در انجمن ها و باشگاه های نجوم و کلاس های آموزشی هست که کمک شایانی بهت می کنه تا پیشرفت کنی . خوندن کتابهای در سطح مبتدی هم یکی از بهترین روش هاست که مثل اینکه خودت هم دنبالشی . توی تایپیک کتابها و نشریات مرتبط با فیزیک و نجوم می تونی کتابهای خوبی پیدا کنی و در هر مورد خواستی اونجا درخواست بده تا برات معرفی کنیم ... و راا و روش های زیادی که خودت بعد از کسب تجربه همشون رو کشف می کنی ...
در آخر هم باید یه پیشنهاد به فرشاد و تمام دوستان بکنم و اونم اینه که لطفا مباحثی که براشون تایپیک مجزا درست شده در همون جا مطرح کنید و یا اگر سوال خاصی دارید بهترین روش ایجاد تایپیک جدیده .
با تشکر ...