اینجا که مثل gprs میمونه
فقط اسمش اج ـه
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
ماپاره یعنی؟نقل قول:
Printable View
اینجا که مثل gprs میمونه
فقط اسمش اج ـه
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
ماپاره یعنی؟نقل قول:
اونهایی که استفاده میکنن یه تست سرعت بزارن ببینیم چطوره ؟وضع خوبه یا نه؟:13:
تست سرعت که دیکه نمی خواد . شده دیال - آپ . :2:هر روزم که حجمش داره آب میره :13: .2 گیگ ، 10000 تومن . ظلمه به خدا . :41:دزدی تو روز روشن .:19:نقل قول:
:10:
اگه بیاین ADSL بگیرین میبینین دزدی به چی میگننقل قول:
نقل قول:
بنده adsl مخابراتم دارم . البته در شرکت خودم . :31: دزدی این از دزدی adsl بالاتره . اینم یه تست که در بهترین زمان از نظر سرعت و پینگ گرفته شده . ( امروز )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:10:
نقل قول:
منظور من اون دسته از افرادی بودن که ADSLشون محدود هست و تو ساعات شبانه نمیتونن چیزی بگیرن برای مثال این پست رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، گفته شما درست . آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است .نقل قول:
اما بهتره یه نمونه از دزدی های ایرانسل رو اینا بیان کنم ، البته نمی دونم اونایی که ADSL محدود دارن هم ، براشون اینجوری حساب میشه یا نه .
شما تو سایت یو*تیو*ب نمی تونی هیچ فیلم یا کلیپی نگاه کنی ، فقط دانلود باید بکنی . چرا !!! چون به اندازه ی حجم فیلمی که داره فقط لود میشه از حجم شما کم میکنه . مثلا اگه یه فیلم 10 مگی رو قبل از دانلودش ، فقط بذاری کامل لود بشه تا ببینی اصلا چی هست ، به اندازه ی حجم اون فیلم و فقط به خاطر لود شدن فیلم نه دانلود از حجمتون کم میکنه . :18:
من این رو از خودم در نمیارم و این موضوع رو تست کردم . اونوقت بابت دانلود اون دوباره از حجمتون کم میشه .:2:
خوب اينکه ديگه تقصير ايرانسل نيستنقل قول:
شما اگه بخواي تو هر سايتي مطلبي يا فيلمي و يا اهنگي رو ببينيد به همون اندازه که فيلم لود ميشه از حجمتون کم ميشه
مثلا من TV انلاين ميبينم و هر اندازه که بشينم ببينم همونقدر از حجمم کم ميشه
يا مثلا تو فيس بوک بيام فيلم ببينم(يا حتي ديدن عکس تو سايتها از حجم کم ميکنه)
و همه اينها يه مسئله عادي هستن و ربطي به ايرانسل يا چيز ديگه اي نداره
چرا دوستان این هفته ها اپلود این طوری شده دیگه بزور باز میشه....
ایرانسل چیکار داره می کنه...چقدر احمقه..!
احمق چرا؟!!نقل قول:
فعلا که ما کاربرا هی از خدماتش ناله میکنیم و بازم میریم میخریم!!