نقل قول:
خب شما ببین اگه میتونی وایمکس بگیر خیلی هم خوبه دوست عزیز من خودم دارم فقط نگاه کن ببین منطقه شما رو ساپورت میکنه یا نه
Printable View
نقل قول:
خب شما ببین اگه میتونی وایمکس بگیر خیلی هم خوبه دوست عزیز من خودم دارم فقط نگاه کن ببین منطقه شما رو ساپورت میکنه یا نه
وایمکس ایرانسل استان گیلان رو تحت پوشش نداره . :21:مبین نت هم هنوز ساپورت داخل خود رشت رو تکمیل نکرده چه برسه به خارج از اون .:41:نقل قول:
تنها یه راه برام مونده که اونم جرم سیاسی داره و غیر قانونیه .
:31:
چند روزی هست صبح ها سرعتش خیلی بهتر شده :5:
نقل قول:
خب پس مجبوری با همین GPRS و دایل آپ بسازی:31:
نه شما تو اون راه فقط نبايد سند داشته باشي مگر نه براي ريسيو مشكلي نيستنقل قول:
وایمکس ایرانسل استان گیلان رو تحت پوشش نداره . مبین نت هم هنوز ساپورت داخل خود رشت رو تکمیل نکرده چه برسه به خارج از اون .
تنها یه راه برام مونده که اونم جرم سیاسی داره و غیر قانونیه .
براي سند هم فكر كنم همين ايرانسل جواب بده
من اگه امكانات اون كار رو داشتم حتما انجامش مي دادم چون سرعتش واقع خوبه
واقعا این کار جرمش خیلی سنگینه؟ آخه برای چی؟ مگه داره چیکار می کنه؟
یکی بهم می گفت که اومده از همین استفاده کرده بعد دو سه روز اومدن دم خونه، باباش که درو باز کرده زدن کنار و خودشو از پشت کامپیوتر گرفتن بردن!:18:
نه دوستم مي گفت اگه سند داشته باشي تو 10 دقيقه مياد دم در خونه و وسايل رو جمع مي كنن
و فكر كنم 3 يا 6 ماه هم زندان داره + جريمه
نقل قول:
جرم سیاسی ، همش کشکه . :2:شما اصل مطلب رو بچسب . 2 تا علتم بیشتر نداره .:46:
1- دیگه نمی تونن شیلترینگ رو اجرا بکنن و سایتا رو شیلتر کنن . ( در نتیجه فروش چیز پی ان هم بی معنی میشه )
2- بعد این همه پولی که مخابرات و خودتون بهترین میدونین کیا !!! :21:از گرون فروشی و عدم ارایه ی سرویس در میارن ، دود میشه میره هوا .
:27:
خب حالا چجوری می شه دوتا کانکشن رو با هم داشت؟ مثلا با دایل آپ سند کنی و با ادج رسیو؟
من یه بار اومدن با دوتا کانکشن کانکت شدن سیستم هنگ کرد!
نمیشهنقل قول:
تو اینجور مواقع کانکشنی که دست اخر وصل میشه اون مورد استفاده قرار میگیره