دوستانی که میگن همراه اول تست کنید همراه اول فقط در مراکز برخی استانها سرعتش خوبه واگرنه در شهرهای دیگه دقیقا همون دایال اپه و هیچ فرقی هم باهاش نداره درسته که همراه اول قیمت و حجمو دست نزده ولی برای افرادی مثل من که تا قبل از این ماهی 20-30 تومن فقط هزینه تلفن-اشغال کردن و سرعت پایین بود همین ایرانسل با این شرایط هم نعمتیه پس اینقدر نگین تحریم کنیم.اونهایی که ای دی اس ال دارن راحتن ولی ماهایی که هنوز نداریم مجبور به استفاده از این سرویس هستیم.
وایمکس مبین نت هم همچین اش دهن سوزی نیست که به همه دارین توصیه میکنید برید تو فروم مبین نت وضع بچه هایی که سرویس گرفتنو ببینید بعد به بقیه توصیه کنید.
اما جواب دوست عزیز zimka:
1-ایرانسل جدیدا قطعی هاش خیلی زیاده و وصل هم که میشه به زور سایتی رو بالا میاره مخصوصا اخر هفته ها اصلا نمیشه روش حساب باز کرد.همراه اولم که شما باید با یک گوشی تست کنید بعد در صورتیکه به صرفه بود ازش استفاده کنید.
2-در مورد ایرانسلم قبل تهیه مودم حتما یه تست با گوشی بکنید در صورتیکه با لای انتن E نوشته شد پشتیبانی میکنه.اگه توی شهر باشید معمولا پشتیبانی میکنه
3-هزینه ادج کمتر-پایدارتر-به صرفه تر هست مبین نت نگیر که اصلا پشتیبانی نداره جوابتم نمیدن کلا یه مشت بی سوادن که سرویس میدن
هزینه ادج در هر ماه 10000 تومنه که با حجم 2 گیگ(قبلا 2.5 گیگ بود)
هزینه وایمکس ایرانسل و مبین نت در کمترین پلانش فکر کنم 20000 تومن بود(قیمت جدید ندارم)
مودم هم اگه میخوای بگیری مارک خوب بگیر چینی نگیر-اگه مارک معتبر میخوای دی لینک رو که میشناسی؟جدیدا مودم داده بیرون خودم دارم استفاده میکنم کارش خیلی خوبه