سلامنقل قول:
باید سی دی کی ارجینال رو به نرم افزار Origin وارد کنید و نسخه ی اصل اونو از طریق این برنامه دانلود و نصب کنید.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
باید سی دی کی ارجینال رو به نرم افزار Origin وارد کنید و نسخه ی اصل اونو از طریق این برنامه دانلود و نصب کنید.
موفق باشید :40:
سلام
من داشتم کریر مود بازی می کردم بعد جدول توی هفته 33 گیر کرد یعنی تقویم بازی ها درست بود و همه بازی ها انجام می دادم ولی جدول لیگ برای تیم ها تغییر نمی کرد !؟
علتش چی می تونه باشه
Create new set Pieceمال من اینجوریه
با ارجین دانلود نکردم از روی دی وی دی نصب کردم همه چی درسته به غیر از Create new set Piece !!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مشکلRSرو حل کردم.ولی چرا وقتی به بازیکنا پاس میدم توپ رو چند متر میندازن جلو؟
سلامنقل قول:
مشکل از عدم تنظیم صحیح دسته هستش. به پست جامع مشکلات فیفا رجوع کنید.
خداییش
این بازی از تمرکز و اعصاب فراوانی میخواد
با تاتنهام روی ورلد کلاس با منستی بازی داشتم 15 تا موقعیت گل داشتم یکی گل شد اون 6 تا داشت 3 تا زد و منو برد
خیلی سخته و دفاع کردنش یه شاهکار اساسیه
بچه ها میشه راجع به نحوه ی شوت های مختلف توضیح بدین....و اینکه بهترین شیوه واسه زدن ضربات ازاد چیه؟راجع به دریبل های کاربردی هم توضیح بدین
اره دیگه . واقعا باید گفت فیفا فقط واسه گیمرهای حرفه ای ساخته شده . من هنوز با کنترل دسته ام مشکل دارم چه برسه به فیفا .نقل قول:
پاس که میدم از هر 10 تا پاسم 3 تاش اشتباهه . منظورم اینه که به اون کسی که میخوام نمیرسه و گند میزنه به بازی . وگرنه اخر بازی pass accuracy معمولا 85 ـه . روی semi هم که میزارم اصلا خطا نداره ولی همیشه توپ رو یه دو سه متری اونجایی که میخوام پاس میده . از اساس مشکل دارم .
یه چیز جالب . راستی امروز plymouth رو برداشتم و مارسی بازی کردم . یه دفعه وسط بازی تماشاچیا شعار یا حسین سر میدادن . خیلی باحال بود . مگه شعارهای ایرانی ها رو هم تو فیفا گذاشتن ؟
پچی چیزی ارائه نشده
plymouth چیه؟نقل قول:
گرفتیمون رفیق؟:18::27::21: