نقل قول:
دوستانی هم که میگم فلان چیزش خوب نبود زیادی حساسن و یا اینکه از رو بی حوصلگی بازی کردنش
مهم اینه که بازی به آدم لذت بده وگرنه کاری نداره برا اونا که مثلا هوش مصنوعی رو تا حد خدا بالا ببرن! ولی اونوقت ببین از بازی لذت میبری یا نه! یا مثلا گرافیک و تکسچر ها رو بچسبونن تا ته
خدا رحم کرد جزو بازی سازا نیستید وگرنه صنعت گیم باید سال ها درجا میزد:31:
نه خب دید هر کسی نسبت به گیم متفاوته و خوشالم که خوشتون اومده ( اون بالایی هم یه شوخی بود جدی نگیرید)
نقل قول:
کلید اصلی COD گیم پلی روان و داستان عالی اونه که توی این بازی هم به شدت رعایت شده و حتی بهتر از نسخه های دیگه.
آره ولی کنار اینا میشه با حداقل یه صداگزاریه خوب ( حالاگرافیکم نه) هیجانو بیشتر کرد ، دیگه وقتی شلیک میکنی حس نخود پرت کنی بت دست نده ، گلوله که از کنارت رد میشه صداش به وحشت بیندازت !
گیم پلی روان هسش ولی زیادی خطی شده یعنی از اول گیم تا آخرش یه کار انجام میدی صحنه های سینمایی ش کمتر شده بازم میگم مقابل COD ای قبلی مث MW1 هیچی برا گفتن نداره ! ، گرافیکم که همش رو مخه اذیت می کنه ، من خودم فقط به خاطر داستانش بازی می کنم !
نقل قول:
به اندازه موهای سرت زدم! تو خودت چندبار بازیشون کردی از مدرن 1 2 3 تا همین بلکاپسو ؟؟؟
شما با شاهکار دونسن یه متوسط، ارزش COD ای قبلیو میارید پایین !
به هر حال همونطور که گفتم خیلی خوشالم که فروشش کم شده ، یه کم امیدوار شدم COD بعدی بهتر شه !
درضمن من کچلم ! ! ! ! !
نقل قول:
سلام دوستان
من اصلا از سری بازی های MW حال نمیکنم...البته اصلا شماره ی 3 رو هم امتحان نکردم حتی!! ولی به شکلی عجیب و غریب با Black OPS 1 حال کردم!!طوری که از کارو زندگیم زدم و این بازیو 2.5 روزه تموم کردم(منی که با مشغله ی کاریه زیادم اصلا نمیتونم ماهی اینقدر تایم برای بازی کردن بذارم)
میخوام بدونم آیا شماره ی دومی BLACK OPS هم همونقدر عالیه کار شده که ارزش داشته باشه دوباره امتحانش کنم؟؟؟
راستی...یه سوال تقریبا بی ربط...این MW3 به نظرتون به اندازه ی Black OPS کار شده که من یه مقداری هم به سمت MW برم حداقل در این سری؟؟؟
ممنون
خب اگه با BO1 حال کردید پس اینم حتما بزنید ، چون داستان کرکترای BO1 رو ادامه میده !
اگه از MW1 , MW2 خوشتون نیومده که حتما از MW3 متنفر میشید !
اما نمیدونم چرا از MW1 , MW2 خوشتنون نیومده چون از بهترینای این Franchise بودن !
نقل قول:
تو محيطاي جديد با گرافيك نسل بعدي منتشر كنن تا همه باز عاشق و واله بشن(
به اینم شک دارم ، این اکتی برمیداره گرافیکشو درحد بازیای روز الان میزنه ! دیگه بازم پیشرفت نکنه رسمن به گیمرا فوش میده البته برا ما ایرانیا زیاد فرق نمیکنه اما برا کسی که 100دلار میده پاش خیلی میفرقه !