از نظر گرافیک خب الان رو کنسولاس ، باس صبر کنیم تو PC ببینیم چیکا کرده !نقل قول:
گرافیکش هم چیز دندان گیری تا حالا ندیدم محیط ها بزرگ پر از ابجکت چهره ها انیمیشن ها خوب اما کیفیت دیداری انگار درست مثل AC:R هستش
Printable View
از نظر گرافیک خب الان رو کنسولاس ، باس صبر کنیم تو PC ببینیم چیکا کرده !نقل قول:
گرافیکش هم چیز دندان گیری تا حالا ندیدم محیط ها بزرگ پر از ابجکت چهره ها انیمیشن ها خوب اما کیفیت دیداری انگار درست مثل AC:R هستش
من گرفتم کمی بازیش کردم.. گرافیک خوبه ولی سایه ها افتضاحن ..زیاد بازی نکردم
Official Xbox 360 Magazine یا مجله ی رسمی Xbox 360 واحد ایتالیا بازی را مورد نقد و بررسی قرار داد و
به بازی نمره ی عالی 10 از 10 رو داد... گیم پلی فوق العاده ؛ و خوش ساختی بازی ، تجربه ی آن را ضروری می کند و این بازی تا زمان های طولانی در اذهان باقی می ماند...
نبرد های هوایی زیبا ، سیستم مبارزات زیبا و دیدنی ، محیط بازی عالی و درگیر کننده ، از مواردی بوده که این مجله در نقد خود به آن اشاره کرده است...
همچنین اشاره کرد که Assassin's Creed III یکی از بهترین های این نسل می باشد...
کد:http://www.gamepur.com/news/9595-assassins-creed-3-first-review-live-now-perfect-score-1010.html
سایت Meristation هم نمره ی 85 را به بازی داده است:
یک تصویر خیلی با حال از بازی : دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این شخصیت بازی یه عمر مارو فیلم کرده بود من فکر کردم چهره ی زیر کلاهش عصبانیه ... :sq_2:نقل قول:
دوستان بازی assasins 3 امروز عصر میرسه دستم
نسخه xbox
pc هم 21 november میرسه دستم:26:
کلی رفتم از بازی ولی موضوع اینه که خب من ته دلم می خوام که بازی نمرات بالایی بگیره و به قول خودمون بترکونه
ولی تا اینجا که رفتم من واقعا از گیم پلی بازی نکته مثبتی دشت نکردم نه این که منفی باشن نه...ولی چیز جدیدی که بشه بهش امیدوار بود نداره
داخل بازی یک مینی گیم هایی هستن که با ملت میشیم بازی میکنیم دیگه وقتی خسته میشم میریم میشینم باهاشون بازی میکنم لذت اون مینی گیم از خود بازی خیلی فراتره
مثلا وقتی که برای یک ماموریت جدید داریم اماده میشیم یهو بازی خودش مارو میبره درست سر ابجکت ماموریت مثلا دو کوچه یا سه کوچه اون ور تر باشه تالاب اونجا ظاهر میشیم و لذت مسیر از بین میره
مبارزه هم طوریه که برخی اوقات دلم برا یک ضربه خوردن تنگ میشه یک دکمه میزنی راحت میکشیم ملتو و اصلا چالش نداره بعد موقعی که چند نفر میشیم تو درگیری ها خیلی قاتی پاتی میشه و مثل سری قبل
نمیشه به خوبی روی تک تکشون تمرکز کرد
هوش مصنوعی هم خیلی نافرمه جلو چش یارو جیبشو می زنم میرم اصلا متوجه اوضاع که نمیشه دور شدن من رو هم داره تماشا میکنه
کلا باز حس خیلی کند و نچسبی داره بازی مجبورت میکنه ازادی عمل مثل سری های قبل رو نداری خیلی مجبورت میکنه
موضوه کلی اینه که اصلا حس و حال این که بازی رو ادامه بدم و تو کفش باشم رو نداره و مثل AC:BH یا AC:II که از همون گشت و گذار تو کوچه هاش ادم سیراب نمیشد این اون حس رو نداره
همه چیز خیلی اسون و راحت قلم داد شده و انگار نه انگار
تا این جا به این نتیجه رسیدم که اساسین ها هیچ وقت اون لذت فوق لعاده ملت (ترک و عرب ) رو برای من نخواهد داشت
مثلا قسمت اول و قسمت AC:R از نکاتی که من عشق کردم همین بستر ( مساجد-گنبدها-زندگی ملت عرب و ترک در قرن پیش- و خیلی نکات دیگه ) که خیلی مجذوبم میکرد
دوست عزیز میدونی مشکل چیه که همچین حسی داری من خودم خدایش بعد از نسخه یک بازی دیگه با بقیه سری بازیها حال نکردم برای اینکه سبک بازی خیلی تکراری شده بود من واقعا با تمام قوا با نسخه اول حال کردم ولی باور کنید از نسخه دوم به بعد زیاد حوصله بازی رو نداشتم خیلی کلیشه ای شده بود الان هم در این نسخه شاید شما همین حس رو داشته باشی شایدم من اشتباه میکنم اما ای کاش سازند ه های بازی به جای اینکه اینقدر نسخه های مختلفی از یک عنوان رو هی فرت فرت بدن بیرون:sq_10: یک کم به گیمر ها احترام بزارن بیشتر روی اون نسخه کار کنن بالاخره اونا کارشون اینه اگر بخوان میتونن حالا از سری کارهای یو بی من فعلا فقط منتظر فار کرای هستم خیلی محیطش جذاب شده و صد البته گیم پلی موفق باشید. :sq_1:نقل قول:
نه اصن با این حرفتون ک بازی کلیشه ای شده و تکراری هسش موافق نیسم ، سری اول با سری دوم رو مثلا یه مقایسه کنین ،زمین تا آسمون میفرقن ! ولی خب تو ACR آره تکراری میزد ! اما بازم تو این سری ک 3سال روش کار شده خیلی متنوع ب نظر میاد و منم امید زیادی بش دارم !نقل قول:
دوست عزیز میدونی مشکل چیه که همچین حسی داری من خودم خدایش بعد از نسخه یک بازی دیگه با بقیه سری بازیها حال نکردم برای اینکه سبک بازی خیلی تکراری شده بود من واقعا با تمام قوا با نسخه اول حال کردم ولی باور کنید از نسخه دوم به بعد زیاد حوصله بازی رو نداشتم خیلی کلیشه ای شده بود الان هم در این نسخه شاید شما همین حس رو داشته باشی شایدم من اشتباه میکنم اما ای کاش سازند ه های بازی به جای اینکه اینقدر نسخه های مختلفی از یک عنوان رو هی فرت فرت بدن بیرون:sq_10: یک کم به گیمر ها احترام بزارن بیشتر روی اون نسخه کار کنن بالاخره اونا کارشون اینه اگر بخوان میتونن حالا از سری کارهای یو بی من فعلا فقط منتظر فار کرای هستم خیلی محیطش جذاب شده و صد البته گیم پلی موفق باشی
اره موافقم خیلی تکراری شده بود ولی خداییش داستانش خیلی قوی و عالی بود من تو کم تر بازی ای چنین داستان پیوسته وزیبایی رو دیدم ......البته سازنده هاش با طولانی کردن بازی (منظورم داستانش نیست) حالمو بهم زدن ..اخه من وسواس دارم باید حتما بازی رو complete کنم واسه همین به تموم کردن داستانش راضی نمیشم و سعی میکنم تموم پارامترهایی که قابل ارتقا هستن رو ارتقا بدم (مثل آزاد شدن تموم صلاحها ،مغازه ها،لباسهاو...) ولی هر کاری میکردم تموم نمیشد لامصب!!!نقل قول:
حالا ابا اومدن این چهارمین سری دیگه فکر نکنم داستان پیوستگیش رو حفظ کرده باشه ،حالا بازم خبر ندارم دوستانی که بازی کردن اگه دیدن داستانش پیوسته هست یه ندایی بدن لطفا.