اون بازی ماموریت غیر ممکن 3 بود ایرانی برای فروش زیاد اسمش رو گذاشتن مکس پین3!نقل قول:
Printable View
اون بازی ماموریت غیر ممکن 3 بود ایرانی برای فروش زیاد اسمش رو گذاشتن مکس پین3!نقل قول:
مکس پین هم خدایشش بازی باحالیه
من تاییدش می کنم :27:
چرا تاریخ انتشار اینطوریه؟نقل قول:
درستش کی هستش؟
اینجا engine رو هم اشتباه زدهنقل قول:
engine بازی همون engine های RDR هست یعنی RAGE و Euphoria
تاریخ عرضه هم مثلا gamespot اینجا زده 24 سپتامبر برای 360
اما wikipedia زده TBA 2011کد:http://www.gamespot.com/xbox360/action/maxpayne3/similar.html?mode=versions
MAX PAYNE 3 در شماره آینده مجله Game Informer
مقاله اصلی شماره آینده مجله Game Informer به بازی MAX PAYNE 3 اختصاص دارد.
اطلاعات کوچکی از سومین قسمت بازی منتشر شده که خبر از تغییر جهت این سری بازی می دهد.
داستان بازی بعد از ماجراهای قسمت دوم اتفاق می افتد و مکس که در مسیر پیچیده ای قرار گرفته است تنها با آخرین شواهد خود شانس رهایی از اتهامات را خواهد داشت او که حالا روحیه ای شکسته و فرسوده دارد و به دلیل استفاده بیش از حد از قرص های آرام بخش به آن ها اعتیاد پیدا کرده است با چهره ای جدید در این بازی ظاهر خواهد شد. از این رو او از شهر نیویورک خارج شده اما از مسیری بد به مسیری اشتباه تر می افتد و در نهایت در شهری پر از خشونت و خون ریزی گرفتار می شود که تنها با اسلحه و غریزه خود در کمال نا امیدی به دنبال راهی برای خروج از این بن بست می گردد.
یک سری اطلاعات جدید از بازی منتشر شده که به شرح زیر است: Sam Houser موسس شرکت Rockstar Games اعلام کرده که آن ها قصد دارند مسیر جدیدی از زندگی مکس پین را به نمایش بگذارند که تا به حال دیده نشده است.
- نویسنده داستان بازی اصلی در این قسمت نقشی ندارد!
- گوینده ای که در دو شماره گذشته به جای مکس صحبت کرده بود در این قسمت نیست!
- چهره مکی پین به کلی فرق کرده است!
- سازندگان اصلی این بازی (Remedy) در ساخت این نسخه نقشی ندارند!
- سبک روایت تلخ داستانی ( noir style ) وجود ندارد!
- تمام محیط های بازی عوض شده اند!
- چرخه شبانه روزی در بازی گنجانده شده اما بازی بیشتر در روز جریان دارد!
- سیستم سنگرگیری به بازی اضافه شده است!
- سیستم Bullet time خونین تر شده است!
- محیط ها تخریب پذیر شده اند.
با این حساب احتمالا باید از خاطره بازی های قبلی خداحافظی کنید! امیدوارم که مکس پین 3 خراب نشود.
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/T.M/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG]
ولی یک نکته جالب توی طراحی چهره مکس پین جدید وجود داره به نظر می رسه که روی همون چهره مدل بازی دوم کار شده باشه.
با این همه تغییرات اسم بازی رو یه چیز دیگه میذاشتن بهتر نبود!؟؟ امیدوارم بازی خوبی شه هر چند که زیاد امیدوار نیستم!!!نقل قول:
دوستان یادتون نره که راک استار میخواد این بازیو بسازه و خیلی باید امیدوار بود
كي مياد من خيلي دوست دارم اين بازي را
جواب شما رو این دوستمون دادننقل قول:
نقل قول:
up..up
بچه ها چرا خبري از اين بازي نيست ؟؟؟
به تاريخ خودمون كي مياد ؟