44تومن
چه گوشي هايي EDGE دارن
Printable View
44تومن
چه گوشي هايي EDGE دارن
تو mobile.ir مشخصات گوشي ها رو نوشته
برو اونجا و به مشخصات گوشي كه مي خواي بخري نگاه كن ببين EDGE داره يا نه
اصولا گوشي هاي نوكيا تو اينترنت از همه بهتر هستند(نظر شخصي)
سلام بچه ها من چند صفحه اولو خوندم فکر کنم اساسی گاف دادم آخه دیروز رفتم یه خط همراه اول خریدم و تعرفه 11شب تا 8 صیحش رو فعال کردم و وصل کردم به سیستم اول از همه که دیدم با G کانکت شده بعدشم سرعت دانلود در حد افتضاح 4 یا 5 کیلو بود پیج هم رو لپ تاپ باز نمیکرد خلاصه ضد حال حالا سوالات:
1. همراه اول EDGE نداره؟ اگه داره چکار کنم که با E کانکت بشه
2. چطوری سرعت دانلود و... رو بالا ببرم :(
در ضمن گوشی من LG km900 arena هست و EDGE رو ساپورت میکنه رفته بودم adsl گرفته بودم بهتر بود :( :( :(
اگر هم داشته باشه تو شهر شما وجود نداره
حداكثر سرعت gprs هم همون در حد ديال آپ هستش و امكان افزايش سرعت وجود نداره
ای تو روح اونی که گفت سرعتش در حد 256 adsl هست _ یکی از بچه های فامیلمون گفته بود _من خرم رفتم تحقیق نکرده خریدم من فعلآ یزدم نمیدونم اینجا EDGE داره یا نه اما توصیه میکنم کسی طرفش نره که اصلآ نمیارزه حتی یاهو مسنجرم باز نمیکنه :(
سلام من يه edge modem سفارش داده بود پست كه اومد يه 4 تومن گذاشتم كف دستش بسته رو برگردوند به همون جايي كه اوردش 64 تومن قيمتش بود شاخ در اوردم :18: با همين پول ميتونم يه ADSL 256 بخرم ما پورت خالي ADSL نداريم ولي ارزش اينو داره كه منتظر بمونم تا پورت جديد بياد:31:
پيشنهاد ميكنم سمت اين مودما نريد چون سرعتش تضميني نداره و بسته دو گيگ تو يه هفته هم تمام ميشه
پس به اميدي روزي كه پورت خالي بياد
كليد تشكر كجاست؟
کار خوبی کردی کلآ اینترنتش کاملآ بیخوده مگه اینکه وسط صحرای آفریقا باشین و مجبور باشین
حالا یه چیز جالب من که سیم کارتم همراه اوله وقتی اوالش کانکت میشه با edge کانکت میشه اما بعد 15 دقیقه میره رو gprs من سیستم گوشیم جاوا هست میخوام ببینم برنامه یا تنظیماتی هست که بتونم باهاش تعیین کنم که حتمآ رو edge بمونه و رو gprs نره؟
الان دیگه همه گوشی ها EDGE رو ساپورت میکنن ولی مزیت مودم usb به گوشی اینه که در کانکت شدن های طولانی باتری گوشی و خود گوشی سالم میمونه و ...نقل قول:
اما نکته اصلی اینجاست که با این سرعت افتضاح و قطعی های زیاد و نیز با کاهش حجم بسته ها ارزش نداره که این همه پول خرج مودم جدا کرد :41: