مطمئن میشی به زودی.:21:همراه اول به خاطر اینه که از خوده دولته ( سهامش که همه میدونن ماله کجاست)
پس ماله دولته، گرچه بگیم که خصوصیه!!!و خب من فکر میکنم که همراه اول میخواد خودش رو به عنوان سرویس دهنده ی برتر gprs مطرح کنه که البته به نظرم هست ،چون از اون موقعی که این ایرانسل رو انداختم کنار و همراه اول رو استفاده کردم دارم می بینم که واقعا سرعتش قابل قبول (بین 13 تا 15 ) و قطعیش کمه و ماهانه 12 گیگی رو دانلود کردم(ایرانسل دارا هم شک نکنن ایرانسل رو بایکوت کنن به نظرم.)
بله اگه به گفته ی مسئولان باشه که فکر کنم وزیر ارتباطات قبلی (آقای سلیمانی بود فکر کنم )اومدن رسما گفتن پهنای باند ما برای کاربران کافیه.(128 کیلوبیت در ثانیه در سال 86):27:
فکر کنم اشتباه میکنی در مورد سرعت 3g ....
چون وقتی اینا میگن 512 طبق معمول باید منتظر یه سرویس256 با پینگ افتضاح باشیم چون بالاخره اوایل راه اندازی اپراتورها تو ایران مشکلاتی به وجود میاد(ایرانسل رو باید یادتون باشه) .:41:
نمیخوام بدبین باشم اما بعد از این همه مدت سرکار رفتن مردم برای اینکه 3g داره میاد و اون جنجال پروانه دادن و مزایده ها اومدن میگن : "هنوز تجهیزات کافی برای راه اندازی 3g نداریم."
مسخره نیست؟