حذف شود .................................
Printable View
حذف شود .................................
نرم افزار IDM این کار رو به راحتی میکنه. توی تنظیماتش برید و کانکشن دیفالت رو براش مشخص کنید. خودش موقعی که خط قطع میشه ، تماس میگیره و دانلود رو شروع میکنه.نقل قول:
با سلامنقل قول:
شما ميتوني به صورت امتحاني بسته يه روزه رو فعال كني و باهاش كار كني - بعد كه ديدي واست سرعت خوبه و اذيت نميكنه ماهانه رو انتخاب كن
موفق باشيد.
سلام برو بچ من یه تستی با5320کردم خواهشا نتیجه رو بگید چه جوریه خوبه:19: سرعتa میصرفه دانگل بخرم دانلود کنید چیزی نیست به قدر ی فشرده شده که بتونید دانلود کنید حجمش875کیلوبایته فرمتشمswf
[HTML]http://www.4shared.com/file/03I6zUYG/nokia_5320_edit2.html[/HTML]
ممنون , ولی منظور من دانگل بود . آخه آقای میلاد گقت که باید مطمئن بشم که این دانگل با منطقه من خوب جواب میده یا نه !حالا میخوام بدونم چه راهی غیر از خرید این دانگل برا تست کردن وجود داره ؟نقل قول:
خوب اول با موبایلت و صل شونقل قول:
ممنون , ولی منظور من دانگل بود . آخه آقای میلاد گقت که باید مطمئن بشم که این دانگل با منطقه من خوب جواب میده یا نه !حالا میخوام بدونم چه راهی غیر از خرید این دانگل برا تست کردن وجود داره ؟
ولی باید موبایلت هم قابلیت ادج رو داشته باشه .
اگر سرعتت حول 25 بود برو بگیر
مدلش چیه ؟خودتون تستش کردین ؟ خوب جواب میداد ؟ نرم افزار واسه ارسال پیامک و اینا هم داره ؟نقل قول:
بله دوست عزیز.از اون مدلای ارزون قیمت نیستش که CD همراهشونه.همه چیزش از درایور و برنامش روی رم داخلشه.البته نظرم عوض شد و نگهش میدارم:46: قبلاً بروبچ گفتن سایت رایان صبا دارهنقل قول:
مدلش رو میخوام بدونم. اگه میشه لینک بده.نقل قول:
عزیز دل بهتره صحبت دانگل را در تاپیک خودش انجام بدی.منم اشتباهی اینجا پست دادم لطفاً مدیران پاکش کنننقل قول:
همونجا قبلاً همه چی رو نوشتم
معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839[/HTML]
سلام در صورتیکه بخوایم دانگلو بگیریم میشه همیشگی استفاده کرد؟یا میشه اینترنت رو شیر کرد بین کامپیوترهای دیگه؟من سرعتم 25-30 نوسان داره گوشیم 5530 نوکیاست و با برنامه nokia pc suite وصل میشم یهو وسط دانلود دیگه دانلود نمیکنه مشکل از چیه؟قبلا با بلوتوث وصل میشدم الان دیگه کار نمیکنه فکر کنم سوخته باشه.
تو اين چند روزه ، سرعت دانلود براي من به شدت پايين اومده .
ميخواستم بدونم براي بقيه هم هينطوره يا مشكل از سيستم منه ؟
با سلامنقل قول:
شما اگه دانگل رو بگیرید و با اون استفاده کنید دیگه احتیاجی به گوشی نیست و واستون راحتتره
و سرعتتون هم یکنواخت میشه
فقط شما به تاپیک زیر برو تا بتونی راهنمایی بیشتر در مورد کاراییش به دست بیاری
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=432839
من یکی از افرادی هستم که تو صفحات قبل، از ایرانسل و سرویس نامحدودش دفاع می کردم ولی الان حرفم رو پس می گیرم. این سرویس نامحدود نیست. یه بسته یک ماهه فعال کرده بودم که امروز از کار افتاد یعنی 11 روز مونده به زمان ... .
اینها یکسری دله دزد بی پدر و مادر هستند که حاضرند پول من و شما رو تو شکم دزد های خارجی کثیف تر از خودشون بریزند.
واقعا که من دیگه نمیدونم چی کار کنم
اون از سرویس وایمکس که هرجا میری انقدر شاکی هستند که هد نداره
این از سرویس جی پی ار اس و ادج که هر کس بسته به جایی که داره و استفاده ای که داره نظرات متفاوتی داره
من حتی چند بار تماس گرفتم امروز ایرانسل , حتی نمیدونستن edge چی هست چه برسه که رانمایی کنن
با توجه به این من حتی نمیدونم با سیم کارت دانگل بخرم یا نه واسه نوت بوکم
حتی تو فروم خودش هم بچه ها تجربه کافی ندارن که چند نفر هم صدا بگن فلان مارک و مدل خوبه خریدش
فقط یه D-Link معرفی شده که نویسنده حسابی ازش تعرف کرده , اون هم که کار شاقی نکرده , معروف ترین مارم موجود با بالاترین قیمت موجود رو پیشنهاد کرده
با احترام و تشکر از نویسنده مطلب مذکور
این سیستم گویا فقط روی ایرانسل شاکی داره چون کسی از همراه اولی از این موضوع شکایت نداره!!
دوستان یه سوال دارم. چون خودم بار اوله که امتجان میکنم
من گوشیم رو که دیگه همه میدونن استار هست.
2 روز پیش سیمم رو گذاشتم توی گوشی Samsung Ultra(s7350 و گوشی رو میشناسه ولی توی کانکتینگ گیر میکنه. حتی با اینکه تنظیمات گوشی انجام شده درست نشده!!
حالا سوال من اینه که دوستانی که با چند تا گوشی امتحان کردن این مشکل رو داشتن یا نه!!
آیا لازم بوده کار دیگه ای اانجام بدن!؟
من هم که ادج مودم دارم از سرویس راضی نیستم.
سرعتش در حد جی پی آر اس هم نیست ....یعنی به فرض که بی تی اس ادج در نزدیکی ما نیست ...
باز هم سرعت به جای این که حول 6 و7 باشه اغلب اوقات حول 2 و1 است در حد دیال آپ چند بار هم دی ان اس رو تغییر دادم ولی درست نشد .
ولی کسایی که سرعتشون رو 30 می گرده صد درصد از بی تی اس ادج دار استفاده میکنن . میتونن مودم ادج بگیرن ولی به نظر من با گوشی هم وصل بشن گوشی خراب نمیشه . فقط وقتی دارن گوشی رو شارژ می کنن نباید از اینترنت استفاده کنن
ادج مودم خریدن هم خرج اضافیه ..همه ی مارک هاش هم چینی های پیزوریه ....من زیاد از این ادج مودم ها هم راضی نیستم
ولی در هر صورت دوستان اگه درایور یا نرم افزاری برای ادج مودم ها پیدا کردن .
لطف کنن آپلود کنن .
من که تو اینترنت هر چی سرچ زدم ..فقط آگهی فروش دیدم ....
ما که نفهمیدیم ! اگه اینا همشون دزدن پس چرا دیگه تشویق میکنید که بریم دانگلشو بخریم و یه ماه اش رو فعال کنیم ؟:13:
سرعت من 35 هم میشه ! بابا کی میگه بده عالیه!
دوستان هنوز هم اینترنت ایرانسل کار می کنه یا نه ؟ قطع و وصلی مکرر رفع شده یا نه ؟
شما هر روز چند ساعت با این سرعت دانلود کن ببین می تونی بیشتر از 20 روز استفاده کنی؟ من که نتونستم.نقل قول:
عزیز من به هیچ وجه طرفداری ایرانسل رو نمی کنم و فقط اون چیزی که دیدمو میگمنقل قول:
من از روزای اولی که این سرویس اوم گرفتم تا الان هم 3بار شارژ کردم تا الان عین 30 روز رو بهم اینترنت داده و هیچ کدوم از این مشکلاتی که شما میگی رو نداشته
دوستان نرم افزار کمکی یا درایور از ادج مودم ها دارن .
اگه دارن آپ کنن .
دوستانی که دچار 0 شدن رسیو میشن مثلا بعد از 1 ساعت ،
هم بگن کی سرویس رو فعال کردن هم بگن مدل گوشیشون چیه!
یه تحقیقی دارم میکنم که اگه درست بشه میشه یه کاری کرد که جلوگیری کنه از 0 شدن رسیو
منم میگم خوبه!
برا من که ماه پیش تا آخرش دوام اورد.
بعد اینکه این سرویس مخصوص دانلود که نیست! معلومه وقتی صبح تا شب بزنید دانلود تموم میشه. من متوسط با وبگردی روزی حدود 300 مگ دان داشتم. ویکی دو تا فیلم 400 مگی هم دانلود کردم.
10 گیگ هم کم نیست.
الان شاتل داره 128 با 3گیگ میده 14 تومن.
ولی سرویس من روز نوزدهم تموم نشده قطع شد. مرض ندارم که دروغ بگم. اگر چند صفحه قبل رو بخونید اعلام کرده بودم که من هم تا اون موقع با محدودیتی مواجه نشده بودم ولی الان ...نقل قول:
مساله اصلا این نیست. مساله اینه که خیلی راحت به مردم دروغ می گن. سرویس نامحدود ... !!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یک چیز جالب ،
سرعت دانلود تو روز بیشتر از شب ه!
روز : بین ۳۰ تا ۴۰
شب (الان) : بین ۱۵ تا ۲۰
نا محدود روزانه رو فعال کنید!و حالش رو ببرید!
من تو ماه گذشته ، حدود ۸ گیگ دانلود کردم!
موفق باشید ،
امید
من فقط بعضي از جاهاي خونمون ميتونم از اينترنت استفاده كنم.غير از اون جاها هيچ جاي ديگه كانكت نميشه،گوشيم هم ايفون هست.فكر نكنم مشكل از گوشي باشه..سرعتش هم براي من تا حالا از 5kb بيشتر نشده.البته با توجه به اين كه تو شهر ما حساب و كتاب نيست و طرف adsl،٦٤ نامحدود كه سرعتش از 7kb بيشتر نميشه رو ميده ماهي ٢٧٥٠٠ خيلي هم بايد از ايرانسل راضي باشيم.برا من كه از ٣٠ روز كمتر قطع نشده.راستي يه جايي نيست من برم از اين يارو شكايت كنم اينقدر گرون ميده؟؟؟
من یه سری مناطق تست کردم گفتم اطلاع بدم.
مناطقی رو که تست کردم . حالا به هر دلیلی رو بهتون اعلام میکنم که اگه اون سمتها هستین متوجهش بشین!!!
شریعتی بعد از پل سیدخندان - جلفا - تهرانپارس.فلکه 3 به بالا - نوبنیاد - ولنجک - سعادت آباد - فردوس - ملک -
----
من این مناطق رو هم خودم تست کردم و دوستان تست کردن. اینجا به دلیل کمبود BTS ممکنه سرعت اتصال پایین تری داشته باشین و یا قطعی زیاد داشته باشین . و البته شلوغی بعضی از این مناطق هم دلیلی بر سرعت پایین هست!!
بهترین مناطقی هم که تا الان من متوجهش شدم هفت تیر و پاسداران و نیاوران و قهلک و شهرک غرب ( فاز 1 و 3 ) گیشا بوده.
جاهایی که باید کلا بیخیال این موضوع بشین. بازار بزرگ تهران هست که کلا این سیستم در اونجا کار نمیکنه!!!
توحید هم دوستان میگفتن آنتی دهی اصلا جالب نیست یعنی اصلا E رو ساپورت نمیکنه!!! بازم باید تست بشه.
این تجربه ی شخصی من و چند تا از دوستام بود:46:
شیرازی اگه کسی هست ، اصلاعات بده. از اینکه کجاست و چطوریه وضعیتش و اینااا.
من عفیف آباد - میدون آزادی( گاز!!!) سه راه (راه آهن؟؟) و بعثت تست کردم- اونجاها هم خوب آنتن میداد. البته خیلی جاها همراه اول بهتر از ایرانسل جواب میداد.
کلا هوای شیرازی ها رو خیلی بیشتر از تهرانیا دارن انگاری!!!!:31:
آقا اينجاهايي كه گفتي برا تهران منظورتون بود؟نقل قول:
من يه تجربه دارم بگم:تو شمال اصلا فكرشم نكنيد!همينو بس.:31:
نه .اونایی که گفتم مال شیرازه( دومی) آره خوب شمال هم درست آنتن نمیده. هرجا ایرنسل خوب ساپورت کنه میشه یه حسابی هم روی اینترنتش باز کرد!!!:46:
آخه راه آهن و بعثت تهران آنتن دهي خوبي داره.نقل قول:
ما خودمون بعثت هستيم.:10:
این مشکل صفر شدن سرعت خیلی مشکل بزرگیه .
الان نمودار صفر شدن سرعت رو براتون می ذارم.
همین عامل کند بودن وبگردیه..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که شیرازم الانم دارم با gprs ایرانسلم دان میکنم سرعت همیشه روی 20 kb ثابته البته من از idm....سرعت شماها چقدره رفقا؟سرعت دان منظورمه ها؟؟؟نقل قول:
سرعتم حول 4 و 5 . ثابت نیست . نصفه شب ها 8 و 9 میشه ....
زیادم 0 میشه .
بستگی به بی تی اس محلی که ازش استفاده می کنی هم داره. بی تی اس ادج سرعت بالای 20 رو میدن .
اون جا ها که موبایل خوب آنتن میده معمولا نوسان کم تره .
خبر جدیدی از برداشته شدن این سرویس بعد از تابستون به دست کسی نرسید؟
من بازم تماس گرفتم همون جواب قبلی رو شنیدم که تا آخر تابستون بیشتر دووم نداره این سیستم.
البته یک از بچه های همین تاپیک پرسیده بود گفته بودن با تعرفه های جدد در خدمتیم!
من اینو ازشون پرسیدم طرف گفت اگرم باشه من بی خبرم!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من همزمان هم از ADSL و هم این سیستم استفاده می کنم. معمولاً سرعتش بالا تر از ADSL هستش.
دانلود رو 20-25 ولی ADSL: دانلود بین 15-20
نه فکر نکنم . بعد تابستون قطع بشه .
من موندم اگه بخواد تابستون قطع بشه،تکلیف اونی که مثلا از امروز سرویس یکماهه میگیره چی میشه!!!!!؟