از آبدیت جدید خبری نیست
Printable View
از آبدیت جدید خبری نیست
دوستان کمک
فیلم سه بعدی دانلود کردم بت فرمت mp4 اما وقتی میزنم به تلویزیون نه تنها سه بعدی نمیشه بلکه دو تا تصویر جدا از هم تحویلم میده....جیکار کنم؟....تلویزیونم nx720 اسنت
دوستان چطوری بصورت اتومات میشه nx720 را میشه آبدیت کرد فایل جدیدش که بصورت فشرده نمیاد شاید اتومات مشکلش حل بشه.نمیشه که اینطوری بمونیم.لازم به یاد آوری است بنده فایلهای3d و mkv را بازنویس فارسی رو با ----- k9k9 wifi HD pvr تماشا میکنم ولی گفتم شاید مشکل حل شده باشه.در ضمن بنده برنامه zapya رو روی کامپیوتر نصب کردم و با zapya گوشی مرتبط ساختم(بدون کابل) و فایل انتقال دادم آیا میتونم با این برنامه به این تلویزیون وصل بشم
کسی نیست جواب بده:n13::n13::n13:
خیلی از فیلمهای سه بعدی دو تا تصویر جدا از هم هستننقل قول:
باید روی کنترل تلویزیون ، دکمه 3D رو بزنی و گزینه مناسب رو انتخاب کنی - بعد با استفاده از عینک مخصوص نگاه کنی و حالش رو ببری
دوستان اگ لپتاپو با کابل hdmi به تلیوزیون وصل کنم برای پخش فیلم mkv ایا کیفیت فیلم پایین میاد؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
باسلام
دوستان یه چندروزیه تلویزیون زمان روشن شدن بعداز چند ثانیه قطع میشه ودوباره وصل می شه ودر نهایت بعداز
چندبار خاموش و شدن های متوالی روی استند بای میره ....البته بعد از این مراحل دیگه وضعیتش ثابت .ودرست میشه.....ممکنه راهنمایی بفرمایید....در ضمن تلویزیون بانه ای هستش وگارانتی نداره ...با تشکر
ببینید وقتی رو استندبای میره چراغ قرمز جلوی پانل چند بار چشمک میزنه؟
احتمالا مشکل آپدیت داره. به آخرین ورژن آپدیت کنید. البته با کامپیوتر دانلود کنید و با فلش به تی وی منتقل کنید. آنلاین آپدیت نکنید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
آخرین آبدیت nx720 رو لطف کنید اصلا دیگه شرکت سونی ساپورت نمیکنهنقل قول:
مشکل به همون آپدیت تلویزیون بر میگرده منم آپدیت کردم درست شد و دیگه چراغش چشمک نمیزنه
آخرین آپدیت مربوط به حدود 4 ماه پیشه
اگه تلویزیونتون سفارش خاور میانه باشه میتونید از لینک زیر وارد قسمت ساپورت بشین و مدل تلویزیون رو وارد کنید و در قسمت دانلودها TV system رو انتخاب کنید تا لینک دانلود آخرین فرمور رو بهتون بده. روش نصب هم در همون صفحه گفته شده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]