آره خودم گرفتم
البته بگم كه ك800 دسته كمي از SLR نداره
راحت ميشه اينطور عكس گرفت . فقط كافيه فلاش زنون ك800 عزيز رو روشن كني و يكم سرعتت زياد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آره خودم گرفتم
البته بگم كه ك800 دسته كمي از SLR نداره
راحت ميشه اينطور عكس گرفت . فقط كافيه فلاش زنون ك800 عزيز رو روشن كني و يكم سرعتت زياد باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Persian.BoyوR@R#M@Nخیلی ممنون.منطور من جوابی بود که R@R#M@N بهم داد.
به همین دلیل با ک800 مقایسش کردم.شما اگر سرعت شاترش را با همون و810 هم مقایسه کنید ممنون میشم.اگر چند عکس هم از زیر دوش(منظورم اینه که دوش را باز کنید و با فاصله ازش عکس بگیرید)بگیرید خیلی خیلی ممنون میشم.
بازم ممنون از اینکه برای خرید گوشی بهتر به بقیه کمک می کنید
دست اون کسی که اسم این تاپیکو عوض کرد درد نکنه
آره واقعا دستش درد نکنه. اینجوری بهتر شد. کلا تایپک اتوماتیک به کلوپ پی1 تبدیل شده بود و بایدم اسمشنقل قول:
عوض میشد.
اتوماتیک که عوض نمیشه...دیدم الکس دوباره داره فعالیت میکنه..مثل قدیم ها...مطمئنا کار اونه...
ممنون از پرشین بوی عزیز..جز چند صفحه که با جر و بحث همراه بود..بقیه صفحات پر شده از مطالب اموزنده...
منم خریدم. عالیه فقط به نظرم کیفیت بلندگوی پخش موسیقی اون خوب نیست. یعنی هم 1ذره کمه هم 1ذره خش خش می کنه
هندزفری بلوتوث استریو ds970 هم باش خریدم عجب چیز باهالیه.
هم کیفیتش خوبه هم lcd داره مشخصات آهنگ را می نویسه هرکس هم زنگ بزنه اسمش را می نویسه
ورژن نرم افزارشم اینا هست آیا باید update بشه؟؟؟؟؟
phone:CXC 162037 R9G007
BLUETOOTH: CXC 162143 R1C
ORGANISER: CXC 162108 R6D23
CDA: CDA 162024/66 R2A
صداش در حد چه گوشی هست؟نقل قول:
هندزفری بلوتوث که باید تو خودش باشه بهت ندادن؟نقل قول:
مشخصات آهنگ و اسم کسیو که زنگ میزنرو که همه گوشیا میزنن:31:
با سلام گوشیت خیلی مبارک من گوشی رو تو دستم گرفتم. تادست نگیری نمیدونی چقدر خوش دسته اما اون موقع 600بود الان 420تومن هم هست چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدی چون من این گوشی رو میخواهم بگیرم 100درصد میخوام بلای 950سرم نیادش
1-کیفیت صفحه نمایش
2-صدای گوشی رو با یه مدلی برامون مثال بزن و از کیفیتش بگو
3- اس ام اس فارسی رو مثل بقیه مدلهای pمربع مربع نشون میده یا اس ام اس فارسی رو میشناسه
4-کیفش میگن خیلی ضایعس
5-بازم از صداش بگو که مثل p990/w950/k800 نباشه