از L2TP استفاد کنید.نقل قول:
Printable View
از L2TP استفاد کنید.نقل قول:
بنا به دلایلی مجبور شدم یه بسته 1 ماه بگیرم کرج که میرم خونه مادربزرگم سرعتش بین 16 تا 30 متغییر هست ولی تهران که هستم خونمون یکم بالاتر از دایال آپه سرعتش البته با پینگ افضاح که بعضی اوقات به 2000 هم میرسه (بلوار فردوس )
در مورد سرعت هم تو گوشی های سونی اریکسون که اون نشانگر آنتن واقعی نیست یعنی اگه تمام خونه های آنتن پر باشه حدود 40 45 درصد سیگنال واقعی داریم ((من با برنامه my phone explorer چک کردم ))
آنتن تاثیر زیادی داره منم مث شما خونه مادربزرگامو و ... چک کردم با همون نرم افزار که گفتین و آنتن واقعی رو نشون میدهنقل قول:
نهایتا یه خونه جدید که رفتم دکل پیشمون بود و اونجا بود که آنتنم از 100 درصدم بیشتر میشد و از اون نرم افزار قابل دیدن نبود نمودار میرفت بالای بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما درست همون زمان بود که سرعت ایرانسل افتضاح شده بود و حالمو گرفت
الان که دیگه خبر ندارم adsl رو عشقه سرعت 120 کیلوبایت فقط با 23 تومن در ماه و حجم 8 گیگ و شبا رایگان دانلود رایگان شبا گاهی از 1 گیگ بیشتره:27:
من اوایل اردیبهشت طرح 1 ماهه 2.5 گیگ فعال کردم ولی برای من 2 ماهه فعال شد! :دی . تا اوایل تیر! نمیدونم شانسیه یا جایزه! کسی خبری داره؟
دوست عزيز چه فايده. من همين 2/5 گيگ رو تو 10 روز و حتي پايين تر هم ميتونم مصرف كنم. كاش نا محدود بود مث قبل.
آقا يكي يه توضيح كاملي ميده چجوري وي پي ان رو راه بندازيم تو نت ايرانسل.
براي من يا وصل نميشه و يه ارور ميده و يا كلاً دي سي ميكنه نتمو.
شما تونستی با l2tp که میگی وصل شی؟نقل قول:
من یکی دو تا تست کردم نشد
نه همینطوری هست برا من از بس فعال کردم الان تا 3 4 ماه بعد مهلت داره : دینقل قول:
من یه بار تونستم شانسی وصل شم بعد دیگه نشد ریسیو میاد پایین و اصلا وصل نمیشه:13:نقل قول:
يكي توضيح نميده چجوري با l2tp وصل بشيم؟
کسی میتونی چرا چیز پی ان ما وصل نمیشه ؟؟؟ کانکت میشه ولی بعد از چک یوزر پسورد اررور میده
روی PPTP هست تنظیمات 1 بار دیشب وصل شد بد نبود دیگه وصل نشد روی L2TP که اصلا وصل نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تهران هستی؟ از چه شرکتی اینترنت می گیری که اینقدر تعریفش رو می کنی؟ نا محدوده یا محدودیت حجمی داره؟ ماهونه چقدر خرج برمیداره؟ ممنون می شم جواب بدینقل قول: