سرعت چند روزه خیلی بهتر شده ولی من همیشه میتونم با یاهو مسنجر برم و مشکلی باهاش ندارم. فقط مشکلم توی voice هست که اررو میده.نقل قول:
Printable View
سرعت چند روزه خیلی بهتر شده ولی من همیشه میتونم با یاهو مسنجر برم و مشکلی باهاش ندارم. فقط مشکلم توی voice هست که اررو میده.نقل قول:
دقیقا همینطورهنقل قول:
اینم از تو سایتش:
[HTML]نقل قول:
با توجه به اینکه استفاده از نسل جدید گوشیهای تلفن همراه مستلزم دارا بودن سیم کارتهای مناسب این دستگاهها در سایز کوچکتر است، شرکت ایرانسل افتخار دارد این بار نیز با ارائه خدماتی برتر و متناسب با آخرین تکنولوژیهای روز دنیا، شما مشترکین عزیز را همراهی نماید.
در همین راستا، «میکروسیم»های ویژه ایرانسل، در اندازه کوچک و سازگار با گوشیها و ابزارهای نسل جدیدی همچون iPhone، iPad و ... به روشهای زیر در دسترس شما کاربران عزیز و علاقهمندان فناوریهای جدید قرار گرفته است...
http://irancell.ir/Layer2/?id=594[/HTML]
به نظر من اینترنت ایرانسل به درد نمی خوره پینگش بسیاربالاست تو چت روم یاهو pm اصلا نمیره voic فعال نیست سایت بانک هارو به زور باز مینکه میخوای یه خرید اینترنتی یا کار بانکی کنی وسطش یا قطع میشه یا نمیره دیل آپ خیلی با عرضه تر از این edge با وجود سرعت 56kbps کارتو راه میندازه بعدشم پیشنهاد منم adsl که خیلی بهتر این اشغال هاست ماهی 7 الی 8 تومن بده شاتل،پارس انلاین ،لایزر و ..... بگیر سرعتمش خیلی خوبه شباهم رایگانه
نقل قول:
حرف شما براي تهران و كرج رو 100 درصد تاييد ميكنم. اصلاً به درد نميخوره.
ولي انصافاً از حق نبايد بگذريم براي شهرستانها خيلي خوبه. من خودم تو شمال (نمكآبرود) وقتي وسط هفته و مواقع خلوتي كار ميكنم معادل 256 اي دي اس ال ديديكيت سرعت داره. ولي متاسفانه اين چند روزه تعطيلي سرعت خيلي اومده پايين.
مشكل ويس و ... با يه چيز پي ان هم حل ميشه
در مورد اي دي اس ال كه ميگيد براي خيلي ها مثل من كه مدام در حال رفت و آمد هستند اين نوع اينترنت به درد ميخوره
آقا من ميخوام گوشي سامسونگ wave 533 رو وصل كنم به پي سي و بعد به عنوان مودم ازش استفاده كنم. برنامه ي خاصي هست كه بايد نصب داشته باشم تا گوشي به پي سي وصل بشه؟
برای وصل شدن به نت با پی سی گوشیها سامسونگ باید از برنامه Studio Sony که تو پاکت گوشی ها بیشترشون هست نهایتا نبود تو همین انجمن یه درخواست بده بهت میدن :40:
البته الان بدلیل زیاد شدن تعداد کاربرا سرعت در اکثرمناطق کم شدهنقل قول:
ولی نکته اینجاست که تنها مزیت این سرویس (همونطور که دوستمونم کفت) درحال حاضرهمینه که در مسیر ازش استفاده میشه کرد وگرنه برای کسی که توخونه میخاد استفاده کنه و دانلود زیاد داره حتما باید بره سراغ ADSL
سلام به همگی دوستان...
اگه بخوام طرح 1 ماه رو فعال کنم میشه شارژ شگفت انگیز باشه ؟ یعنی 10000 تومن به صورت شارژ شگفت انگیز باشه که برای این کار استفادش کنم...
یا شارژ رو به صورت همین 141 وارد کنم ؟
موفق باشین...:11:
---------------------------
ویرایش:
با شارژ معمولی باید میزدم...
دوستان من الان طرح 1 ماهه رو فعال کردم، سرعت به شدت پایینه ! یعنی حتی گوگل هم با بدبختی باز میشه...
خونمون پونکه، اینجا تمام پورتهای شرکت های ADSL پر شده و مجبور شدم که از اینترنت سیم کارت استفاده کنم، به نظرتون این شلوغی برای کاربرای زیاد این منطقست ؟ یا اینکه مشکل از جای دیگست ؟
موفق باشین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي ميدونه چرا وقتي با ايرانسل ميخوام چيز پي ان رو كانكت كنم ارورر 619 ميده ولي با ديال آپ چيز پي ان بدون مشكل كانكت ميشه ؟
پس متوجه شدین که با شارژمعمولی باید طرح بزنین...ایرانسل زرنگ تر از این حرفاستنقل قول:
شلوغی منطقتون که از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن هم رو سرعت تاثیر داره ضمن اینکه بچه ها میگن این اواخر وضع سرعت داغونه کلا اگه تونستین از gprs استفاده کنیدن بهتره تا edge دلیلشم میدونید دیگه