قرار بود خرداد ماه وارد بازار بشه اما فعلا که خبری نیستش.آخرین خبر رسمی مربوط به اپراتور سوم هم تو سایتش ماله 26/4/89 هستش.:9:نقل قول:
اینم سایت رسمیش: [HTML]www.tamintelecom.com[/HTML]
خبر جدیدی از جای دیگه پیدا کردین بذارین تو تاپیک.:11:
Printable View
قرار بود خرداد ماه وارد بازار بشه اما فعلا که خبری نیستش.آخرین خبر رسمی مربوط به اپراتور سوم هم تو سایتش ماله 26/4/89 هستش.:9:نقل قول:
اینم سایت رسمیش: [HTML]www.tamintelecom.com[/HTML]
خبر جدیدی از جای دیگه پیدا کردین بذارین تو تاپیک.:11:
من مشکل سرعت ندارم دانلود هم مهم نیست با اپرا پیج خوب باز میشه فقط یه 2 روزیه dc زیاد میشم مخصوصا دیروز:10:
یکی از دوستان واسه اپراتور سوم که دیگه تقریبا آمدنش قطعی شده تاپیک بزنه کامل بررسیش کنیم
ولی در واقع قانون محدودیت 128 کیلوبیت را ایرانسل که سرعت 25 کیلوبایت یعنی 256 کیلووبیت را می ده نقض کرده و میشه امید داشت که اپراتور سوم 512 را بده وگرنه ادج ایرانسل همین حالا معادل سرعت 256 هست
فعلا زودهنقل قول:
محدودیت سرعت الکیه adsl ها که دارن با سرعت 1 مگابیت میدن به ملت
اگه اپراتور سوم فعال بشه سرعتش حدودا چند کیلو بیت میتونه باشه؟
محدودیت برای 128 غیر اشتراکی است یعنی چی ؟:46: اره بابا arashlolos راست میگه الان پارس ان لاین 128 سرعت دانلودش تو روز 120 میره یعنی 1مگ 256 که میدن (سخت نمیگیرن) 150تا 190 تا سرهت دانلودشه یعنی 1.5 مگ الان هر ISP سرعت بالا نده مشتری میپره:40:
dc شدن من واسه موبالمه bluetooth خرابه ایرانسل سالمه
:31:
غیراشتراکی که نه ، احتمالا منظور نامحدود هستنقل قول:
سرویس اختصاصی و غیراشتراکی فکر کنم بسیار گران می باشد
اینو کی گفته؟
کاش زودتر بیاد منم یه مودم سیمکارت 3g دارم!
مودمو که همه دارن الان واسه ایرانسل دارن استفاده میکنننقل قول:
اپراتور سوم هم سیمکارتای آزمایشیشو ارائه داده ولی به افراد خاص
به زودی میاد
خبر خوب: تامين تلكام سرعت 512 ميده رو سيم كارتهاي نسل سوم كه تا سرعت 8 مگ رو قابليت داره بده
خبر بد: اين سرعت 512 براي شبكه ملي يا همون اينترانت هستش و اصلاً اينترنتي نيست كه بتونيد سايتهاي خارج از كشور رو بازديد كنيد.