سلام. من میخوام یه مودم edge بخرم. کیفیت این مودمهای همراه چجوره؟ آیا الان 3g توی ایران ایرانسل ساپورت میکنه؟ در کل اینترنت همراه جای adsl رو میده؟ یا اینکه ضعیفه؟
Printable View
سلام. من میخوام یه مودم edge بخرم. کیفیت این مودمهای همراه چجوره؟ آیا الان 3g توی ایران ایرانسل ساپورت میکنه؟ در کل اینترنت همراه جای adsl رو میده؟ یا اینکه ضعیفه؟
نقل قول:
سلام
کیفیت هاشون بستگی به منطقه داره
خیر فعلا توی ایران 3G ساپورت نمیکنه
خیر اصلا جای ADSL رو نمیگیره ومن یه شما پیشنهاد میکنم که اگر منطقتون ADSL رو ساپورت میکنه حتما ADSL بگیرید
دوست عزیز مگه نمی بینی بر بچه ها به چه مشقتی یه یاهو باز میکنن (چیزی که تو dial up با ان کندیش مثل هولو باز میشه) چرا از این قوم EDGE ایرانسلی ما در نمیگیری حتما باید بلا بکشی :19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
ای بابا بازم یاهو مسنجر باز نمیشه!!!!!!آخه چه وضعشه:41:
اره مثل اينكه دوباره قاطي كرد امروز ظهر باز ميشد باز الان دوباره تركيد . اينم دردسري شد واسه ما :13:
من نمیدونم این کارا واسه چیه!!! از روی قصد یا مشکل از جای دیگه س!!!
مودم edge رو به منظور اینترنت همراه میخواستم تا بتونم تو دانشگاه و محل کارم به اینترنت وصل بشم. تو خونه adsl دارم. آیا وضع اینترنت همراه اول هم اینطوره؟نقل قول:
اولترا اگه داريد فعالش كنيد. ياهو مسنجر باز ميشه. بعد كه باز شد اولترا رو ببندين. :31:
الان زدم با ---باز شد خیلی راحت.بدون --- اصلا وا نمیشه تلاش بیهوده نکنین.:41:نقل قول:
پورتی داره که اسمش Gp2738 temp یا همچین جیزاییه این پورت رو احتمالا شیلتر کردن.
اگه برا دانلود میخای و توخونه استفاده میخای کنی ای دی اس ال بهتره!نقل قول: