ناراحتی یه ماه اضافه وفت داره:31: منم واسه یکی این طوری فعال کردم 2 ماهه از اب در امد ببین ایرانسل از وقتی حجمی کرده به حجم دقیقه و روز رو بیشتر مده البته خیلی قطعی نیست من یه ماهه میگیرم یه ماهه و یه روزه میگیرم 3 روزهنقل قول:
Printable View
ناراحتی یه ماه اضافه وفت داره:31: منم واسه یکی این طوری فعال کردم 2 ماهه از اب در امد ببین ایرانسل از وقتی حجمی کرده به حجم دقیقه و روز رو بیشتر مده البته خیلی قطعی نیست من یه ماهه میگیرم یه ماهه و یه روزه میگیرم 3 روزهنقل قول:
من هم از ایرانسل استفاده میکنم و به ابن نتایج رسیدم
روزها سرعت خیلی خوبه و لی شب ها خیلی کند هست ( نمیشه استفاده کرد )
طرح یک ماهه دقیقا یک ماه هست و لی طرح یک روزه 3 روز هست
--- به خوبی کار میکنه
من یه سوال دارم از دوستان
اگر کسی مشکلی داشته باشه با اینترنت ایرانسل با چه شماره ای باید تماس بگیره؟؟؟
با 700 تماس بگیر.نقل قول:
نقل قول:
اره من اول فکر کردم شبها تعمییرات داره دکل هاش...بعد گفتم شاید از دستی شبها مییاره پایین !!!:21: حالا هم که دوستان می گن همه شب به اینترنت وصل می شن:18:
درسته یه مدتیه شبا کللن تعطیل میشه و قطعه !!! :41:نقل قول:
امضات خیلی باحاله ! خداییش حال کردم ...:5:
سلام دوستان خسته نباشید.
من قبلا که خونه قبلیمون بودیم سرعت اینترنت روزها روی 20-23 KB بود و کیف می کردیم ولی حالا که نقل مکان کردیم انگار از دکل دور شدیم و سرعت اینترنت شده عین DialUp
سرعت دانلود حداکثر 5 هستش.
گوشیم هم Nokia N70 هست.
نرم افزاری چیزی هست که دکل انتخاب کنم برای N70؟
امضای خودتم خیلی باحاله ! خداییش حال کردم ...نقل قول:
اینم برا اینکه اسپم نشه : بله بله یه مدتیه شبا کلا تعطیل میشه
داداشم سیمکارتت چیه؟؟؟ به احتمال 99.9 درصد همراه آخره. ولی هرچی که میخواد باشه آره نرم افزار هستش واسه اینکار اسمشو فعلا یادم رفته کسی اگه نمیدونست بعد بگو شاید واست پیداش کردم ولی بسرچی پیداش میکنینقل قول:
دوستان سلام
من میخوام اشتراک یک ماهه ایرانسل بخرم واسه نمونه و برای امتحان کد شارژ یک روزه رو وارد کردم سیم کارتم 3000 تومان هم شارژ داشت اما وقتی کد رو میدادم واسم پیغامی با این مضمون میو مد (مشترک گرامی برای اطلاع از باقیمانده شارژ خود *141*1# را وارد نمایید) بعدشم میرفتم همینکارو میکردم میدیدم شارژم سرجاش هست و اصلا واسه ی اشتراک پولی کم نشده
خلاصه جریان از چه قراره؟
حتما اشتباه وارد ميكني.نقل قول:
سلام. اتفاقا ایرانسل هست. قبلا که به دکل نزدیک تر بودیم سرعت عالی بود!نقل قول:
ولی حالا شدیم دیال آپ!
نرم افزار Fieldtest هست اما فکر کنم واسه سری 60 ورژن 3 هستش ولی N70 ورژن 2 هستش.
ممنون میشم.