برای من هم 12 هم تمومه ولی از شارژم مونده خدا کنه که انقضاش تموم نشه وگرنه منم ضرر میکنم حسابی:13::41:
Printable View
برای من هم 12 هم تمومه ولی از شارژم مونده خدا کنه که انقضاش تموم نشه وگرنه منم ضرر میکنم حسابی:13::41:
بدو بدو شارژتو انتقال بده تا دیر نشده 09398765432 :31::31::39:نقل قول:
نقل قول:داداشم موضوع عجیب نیستنقل قول:
adsl یعنی سرویس پرسرعت.
سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایت (تقسیم بر 8 که میشه)
سرعت 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت
سرعت 512 کیلوبیت یعنی 64 کیلوبایت
...
سرعت 2 مگابیت یعنی 256 کیلوبایت
وقتی adsl سرعت 128 کیلوبیت میگیری بهت میگن که ما سرعت 16 کیلوبایت رو به شما تحویل میدیم و کمتر از اون نمیشه اما با توجه به اینکه سرویس حجمی هستش شرکت های مختلف سرعت تشویقی بهت میدن که مثلا من خودم روزا سرعتم 128 کیلوبایت هستش که حدود 100 تاش تشویقی هستش و این هیچ تاثیر منفی رو شرکت نداره چون ظرفیتش خیلی بیشتر از ایناست و شما هم که نمیشینی دانلود کنی(حجمت تموم میشه) اما با توجه به نوع شرکت و منطقه و ترافیک شبکه سرعت بین 50 تا 128 تغییر میکنه
اما شبا که رایگانه عمدا سرعت رو کم میکنن تا پهنای باندشون تموم نشه (البته ترافیک زیاد اطلاعات هم سرعتو کم میکنه) ولی اونم بستگی داره کدوم شرکت باشه مثلا شرکت ما سرعتش اوایل شب تا 20 میاد حتی کمتر ولی آخر شب تا 100 هم میرسه!!!
نامحدودم که مشخصه عمدا از سرور سرعتتو کم میکنن اونم بستگی داره کدوم شرکت باشه شرکت isp که من ازش سرویس میگیرم دایما سرعت نامحدودش 30 کیلوبایت هستش با هزینه ماهیانه 15500 تومن!!!! عالیه نه؟؟؟
خوب چرا رو 16 تنظیم نمیکنن؟؟؟معلومه... دلیلش اینه که رقیبای دیگه هم تشریف دارن!!! و اونا بازارو در دست میگیرن (بعدشم اینکه اگه سرعت بخواد بیاد 16 که دیگه adsl معنی نداره موبایلا الان سرعتشون 30 هم میرسه البته این اواخر خراب شده ):20:
بچه ها شما هم شب ها سرعتتون میاد پایین دلیلش چیه ایرانسل خودش کاری میکنه ؟!
10 شب به بعد خیلی مییاد پایین روز ها خیلی بالاست....
نقل قول:
کلا همینجوریه من که خودم رو راحت کردم و wimax گرفتم 512 چون واقعا از دست این EDGE خسته شده بودم مخصوصا این آخرا که قطعی فراوون داشت ورو مخ آدم بود:13:
من که یک مدت تمدیدش نکردم. یک سیمکارت اصلا خاص این گرفته بودم. نزدیک 5 گیگ هم توش بود اما انقدر قطعی یا کاهش سرعت داشته که بخیالش شدم.
نقل قول:
آره این چند وقت خیلی قطعیش زیاد شده بود خیلی روی مخ بود:13::2:
خوب معلومه دیگه اون موقع شلوغ ترین زمان استفاده هستش چون همه رفتن خونه و اون موقع اکثرا شام خوردن و قبل خواب معمولا همه ایمیلاشونو چک میکنن و وب گردی و کلا کامپیوترا اون موقع روشن میشه و همه کانکت میشننقل قول:
تموم ملت دارن استفاده میکنن دیگه
فکر کردین صبح چرا سرعتم رو 28 کیلو هستش؟!
ولی اگه اونجا adsl دارن حتما بگیرید
من از یه شرکت معمولی گرفتم نامحدودش دایم سرعت رو 30 کیلو هستش اونم با 16000 تومن در ماه!!! مودمم که 20000 هستش و یباره!
شبها هم سرعت طرح محدودش 50 تا 120 کیلو هستش و کاملا رایگان و بعضی جاهای ایران شبها سرعت بالای 200 م هستش
دیگه از این بهتر؟؟؟؟
آدرسم نوشتی سایته جلوته. یه موزیکی چیزی خواستی 2 دقیقه ای دانلود شده
فقط با 16000 تومن تا 20000 تومن!!!!!
اگه پولشو نداری پیشنهاد میکنم از پفک و چیپسو تاکسی و آب معدنی خوراکی و تاکسی و نوشابه :31::31::31::31: و کلی چیز دیگه :31: دست بکش ولی پولشو وردار adsl بگیر ارزششو داره
ایول...آره صبح ها روی 28 ته چه حالی میده شب ها هم عصاب عادم خورد میشه...نقل قول:
من فکر می کردم باید صبح ها که خطه ایرانسل مردم تماس می گیرن سرعت کم باشه ...
پس شبها همه اینترنت ایرانسل می ترکونن...:27:
سلام شاید این پست خیلی دیره و حتما ام سیم کارت اعتباری استفاده کنید شارز زیادی رو هم توش نذارین اصلا شارژ تو نذارین کارت شارژ تو کیفیتون باشه موقع نیاز بزنید