ایولنقل قول:
میلان همیشه قهرمانه
Printable View
ایولنقل قول:
میلان همیشه قهرمانه
من خودم لیگ ایتالیا رو خیلی دوست دارم و مخصوصا میلان رو .نقل قول:
توی این مسابقه هر دو تیم خوب بازی کردند و موقعیتهای زیادی روی گلها ایجاد کردند.تیم چلسی در دقیقه 13 با سانتر زیبای لمپارت از کرنر و سر شیرجه ای دروگبا 1-0 پیش افتاد.در ادامه بازی دفاع باز چلسی باعث شد که منچستر با استفاده از پاسهای عمقی 4 بار با دروازبان تیم چلسی تک به تک بشه.اما بی دقتی مهاجمین منچستر(3 بار رونی و 1 بار گیگز) که حتی توپها رو در چارچوب هم نمیزدند باعث شد چلسی به یک برد ارزشمند در خانه حریف دست پیدا کند
این بازی در نیمه اول بسیار متعادل بود.چلسی به نظر میرسید که فقط برای 0-0 به میدان اومده بود.در نیمه اول این تیم به حفظ توپ پرداخت به طوری که درصد مالکیت توپ 61-29 به نفع این تیم بود.میلان در این نیمه 2 موقعیت گلزنی ایجاد کرد که هر دو خطرناک بودند.نیمه دوم میلان تا حدود زیادی بازی رو در دست گرفت ولی اونقدر چلسی بسته بازی میکرد که این تیم به سختی به گل چلسی میرسید.توی این بازی دفاعهای چلسی 3 نفر 6.5 و یکی 7 گرفت.دروازبانشون هم 7.ولی میلان هر دو مهاجمش نمره 5 گرفتند.ستاره این بازی یانکلوسکی با نمره 7 شد.
پیشنهاد به دوستان برای دادن ترکیب:لطفا ترکیبتون رو توی بازی درست کنید و بعد اونو save کنید.سپس این فایل save رو که حجمش 10 کیلوبایته ارسال کنید تا ترکیب دقیقا همونی بشه که میخواین.2 تا از دوستان به این صورت عمل میکنند.(ElmO , ramyar.v)از توی این قسمت این فایل رو بیاریدMy Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1
نقل قول:
اولا" که آرش عزیز من فرازم نه فرزان
دوما" جوجه رو اخر پاییز کباب میکنن
نقل قول:
آقا به آپشن فایل بستگی نداره
آخه فوتبال من(مثلا") چک دروازه بان دومه وقتی میزارمش اول تو مال شما همون چکه؟
نقل قول:میشه امتحانش کرد.شما یکی رو بزار من میگم کیا توی زمین هستند.ولی فکرکنم تغییر نکنه و مشکلی ایجاد نمیکنه.
آقا ترکیب و عکسشو برات فرستادم
حله!!!!!!!!!
مشکلی نداشت . کاملا درست بودند.هر دو یکی بودند.
ممنون
خیلی جالبه مارتین تو هم مثل من شب نشینی؟:31: :31: :46:
اقا ترکیبو با چی بفرستم؟
بازی چلسی با میلان جالب بود . فکر کنم دومی رو میلان ببره چون چلسی بسته بازی کرده بود .
--------------------------------------------------------------------------------
شرمنده من تازه پست مارتین در مورد نیم انتخاب کردن بعد از مسابقات را دیدم!
راستی مارتین آپشنی که استقاده می کنی را اینجا بزار
نقل قول:نیازی نیست حتما به این شیوه بفرستید.اگه خواستید ترکیب دقیقا همونی بشه که میخواین اونو توی بازی بساز بعد کن.اون رو برام بفرست.البته هر جوری که خواستی میتونی ترکیب رو بفرستی.
نقل قول:
باشه.حتما میزارم.نام تیمهایی که برای انتخاب خوب هستند رو میزارم.(البته بگم اوپشن فایل من لیگ آلمان رو نداره.به جاش 22 تیم منتخب داره مثل جهان و اروپا و منتخب لیگها و...)
پیشنهاد برای جایزه دوره بعد:
برای این که مسابقات رو جذابتر کنیم هر نفر 1000 یا 500 تومان بده بعد کل جایزه به قهرمان برسه.البته این یه پیشنهاده.لطفا نظرتون رو در این مورد بفرمایید
اگه قراره این طوری جایزه دوره بعد رو تعیین کنیم خداییش نفری 1000 تومان کمه.نقل قول:
مارتین جان
منم میگم 1000 تومان کمه
ولی اینطوری تعداد شرکت کننده ها خیلی کم میشه
ولی در عوض یه خوبی هم داره
اینطور نمیشه که یکی فقط یه تیم بده دیگه نیاد سر بزنه
مارتین جان من یه چیزی یادم رفت تو ترکیب اشتباه شد بولهروز رو به جای جرمی بزار تو بازی (ممنون)
ایول آقا حتما" بزار چون من خودم دیوونه ی منتخبهام خودمم همیشه میسازم اگه آپشن فایلتو بزاری ممنون میشیمنقل قول:
راستی پس نتایج چی شد؟
نقل قول:خب قیمت توافقیه.هر چی دوستان بگند.
فردا براتون Option File میزارمشنقل قول:
الان بازیها رو انجام میدم.
پیشنهاد من 3000 تومان به بالا هستنقل قول:
که به نفرات دوم و سوم هم چیزی برسه :31:
با عرض پوزش از دوستانی که قرار بود بازیشون امروز باشه.من الان هر کاری کردم نشد برم تو بازی.بازیهای فردا سر جای خودشون هست.ولی بازیهای امروز میره یک شنبه.بازیها رو فردا ساعت 5 انجام میدم.
آقا تیم من دو روز تو شهر غریب (میلان) چی کار کنه؟
موافقمنقل قول:
هر کس هم یک تیم خیلی خوبه
سلام دوستان :40:
من دوباره این اینترنتم بازی در آورده :13: . میبینم یه سه چهار صفحه اینجا اضافه شده .
امشب هم که تکلیف دو تا از چهار تیم دور نیمه نهایی مشخص میشه .
فردا هم که دوتای دیگه . :27:
مارتیم جان به نظر منم این پیشنهاد خوبیه و میتونه خیلی بازی ها رو جذاب کنه .
به نظر من هم 1000 تومن کمه . اگه 24 تیم بخوان شرکت کنن ، در صورتی که هر نفر 3 یا 4 تومن بده میشه 72 یا 96 تومن .
اینجوری همونطور که رامیار هم گفت ، به تیم دوم و سوم هم یه چیزی میرسه . :21:
مثلا اگه 50 تومن تیم اول ، 30 تومن تیم دوم و 20 تومن هم تیم سوم بگیره خوبه ، نه ؟ :20:
خلاصه من فکر میکنم اگه پولی بشه ، کسی شرکت نکنه . :27: جز همین دوستای خودمون .
ولی ایشالا که استقبال بشه .
بقیه دوستان هم نظرشونو بگن تا ببینیم کیا موافقن و کیا مخالف . :40:
موفق باشید
یا حق
:40:
فکر کنم شرکت کنن فقط تبلیغات رو تو انجمن اگه بشه بیشتر ککرد خیلی بهتره خیلی ها هنوز هیچی از این تاپیک نمیدونن
نقل قول:بازیهای امروز افتاد یک شنبه.ببینم فردا تیمت چکار میکنه.:10:در مورد پول هم که فقط یه پیشنهاد هست.حالا فکر کنم تعداد اونایی که روی 1000 موافقا کمه چه برسه به 3000 یا 4000.اگه قطعی شد نظرسنجی میکنیم.
نقل قول:البته نظر خودته ولی برای اونجا جرمی بهتره.بولهروز هم با قدرت دفاع 95 برای وسط خوبه.
نقل قول:
شاید تونستید ستاره هاشون رو مسموم کنید که به بازی نرسند:31::31::31:
نقل قول:
من که تبلیغ(توی امضا) گذاشتم.بعد از 2 ماه که بودش نوشتن این تبلیغه و خلاف قوانین سایت هست.
تیمهای پیشنهادی برای انتخاب در دوره سوم.در سه درجه تقسیمشون کردم(بر اساس قدرت)درجه اول : منچستر یونایتد- بارسلونا – چلسی – اینتر میلان – آ.ث میلان – رئال مادرید – آرسنال – لیورپولدرجه دوم : لیون – سویا – والنسیا – آتلتیکومادرید – آ.س رم – تاتنهام – بایرن مونیخ – یوونتوس -ویارئالدرجه سوم : نیوکاسل – زاراگوزا – پی.اس.وی – شالکه – پالرمو – بولتون – سلتیک -پورتو
من هم میگم پیشنهاد بدی نیست ولی سطح شرکت کننده ها می یاد پائین
منم با این نظر واسه دور بعد موافقم.........نقل قول:
ok همون جرمی رو بزار اگه بد بازی کرد تعویضش کننقل قول:
آقا نمیشه از الان رزرو کنیم ؟ مثلا" من همون باشم یا اینکه حق انتخاب رو بزار برای نفرات اول تا چهارم این جامنقل قول:
میلان امروز می خواد گرد و خاک کنه همه بکشین کنار.
بازیه قبلی هم شانس آوردی
FORZA MILAN