محتوای مخفی: اخر بازی
Printable View
محتوای مخفی: اخر بازی
نقل قول:محتوای مخفی: آخر بازی
سلام دوستان ، من بازی رو تموم کردم
محتوای مخفی: آخرش
سلام دوستان
بازی شما هم سانسور داشت؟ اونی که من بازی کردم هم زیرنویسش سانسور داشت فحش هارو @#%$%# این جوری نشون میداد بعضی از کات سین هام کلا شطرنجی بود
اول بازی یه پیغامی میاد که میگه بازی شامل حرف ها و صحنه های نا مناسب هست،میخواید این موارد نمایش داد هبشن یا نه.اسمش هم اگه اشتباه نکنم graphic-content مینداخت.باید اول بازی allow graphic-content رو انتخاب میکردید.نقل قول:
سلام دوستان
بازی شما هم سانسور داشت؟ اونی که من بازی کردم هم زیرنویسش سانسور داشت فحش هارو @#%$%# این جوری نشون میداد بعضی از کات سین هام کلا شطرنجی بود
از optionبازی هم به احتمال زیاد میشه تعییزش داد....
محتوای مخفی: تصمیمات
در كل به نظر من خیلی بد ساخت بود این بازی ، باگ هاش به كنار بعضی جاهاش واقعا از شدت مسخرگی میخواستم كوئیت كنم بیام بیرون از بازی
قبلا از اينكه از بدی های بازی بگم يكی به من بگه كه این اسلحه ها حالت دوم نداشت هيچكدوم ؟! لوله نارنجك انداز به اون بزرگی زير اسلحه بود ولی من كه كل تنظیمات رو زير رو كردم دكمه ای پيدا نكردم برای استفاده از حالت دوم.
خوب حالا بدی های بازی از نظر من :
1. همین پایان های متفاوت ، این كارا به كال آف نيومده رزیدنت اویل نیست كه !
2. هر بار تو بازی fail شدم یا جاهایی بود كه باید كار خاصی انجام میدادی مثل اون اولش كه باید بپری تو قایق از هلیكوپتر يا RPG بهم خورده ! جالب اينه كه تو مراحلی كه ربات داریم RPG ها من پياده رو می زنن به جای ربات ها واقعا هوش و زكاوت .... در كل فكر كنم 20 باری مردم كه 10 بارش نفهمیدم باید چيكار كنم يه 10 باری هم این RPGها منو زدن كه اگه اسنایپ حرارتی نداشته باشی هم كه تو فاصله شونصد كیلومتری فقط وقتی موشكش اومد طرفت می بینیش. خوب حالا این چه ایرادی داره ؟ اِیرادش اینه كه من اگه RPG بردارم باهاش یك نفر رو هم نمی تونم از اون فاصله بزنم ولی اونا میتونن و این يعنی رسما ر....
3. 99 درصد مواقع دشمن بقل هم تیمی منه و جالب اينكه اصلا به هم كاری ندارن حتی به هم گير هم میكنن موقع راه رفتن !
4. به جز RPG زن ها بقیه دشمن ها مخصوصا اسنایپرها كاملا هویچ مصنوعی هستن مهم نیست درجه سختی رو رو چی بذارین اسنایپرها رسما بی تاثیرن. دشمنهای عادی هم كه چی بگم ، بعضی وقتا يكیشون از قلم میفتاد میدیدی 10 تا چك پوینته داره پشت سرم می یاد كه با Melee atack بزنتم !
5. در طول بازی اگه به حرفای هم تیمی گوش میدادین 100 درصد می باختین مثلا موقع ماشین سواری 500 كیلومتر قبل بايد میپيچيدی به چپ تازه صداش در میاد میگه برو چپ درست جایی كه باید بری راست ! مشابهش در مورد انواع اقسام اتفاقات ، مثلا بعد از اينكه RPG زنهای رو سقف رو همه رو زدی تازه میگه RPG رو سقف هست!
6. واقعا نمیدونم وجود بعضی قسمتا چه دلیلی داشت ، مثلا اونجا كه Mason , Woods با هم میرن خونه McKnight كه كنترل woods هم دست كاربره !
و كلی عيب ديگه كه حال ندارم بگم.
در كل فقط از يه چيز بازی خوشم اومد اونهم مراحل استراتژيك مانندشه كه به نظرم باید به عنوان mini game اضافه می شد به بازی بعد از پايان
در انتها دوستان اگه می خوان پايان خوبشو ببینن يا برن از اينترنت دانلود كنن (خودم پايان خوبشو ديدم بار اول و ديگه اصلا طرف بازی نرفتم و دو تا پايان ديگشو از اينترنت دان كردم) يا اينكه اينكار ها رو از مرحله اول تا آخر انجام بدن :
محتوای مخفی: hide
به امید بازی بهتر تو نسخه بعدی !
پ.ن : تو سایت IGN نوشته سه پايان با يك Bonus من هر 4 كلیپ رو دانلود كردم و اونی كه ديدم هيچكدوم از اينا نبود ! گفتن پايان خوب ظاهرا با اتمام همه مراحل استراتژيك مياد اونی كه من ديدم از اينا بهتر بود ! من تمامی كارهای بالا رو به جز اتمام يدونه از مراحل استراتژيك انجام دادم و پايانی كه ديدم اين بود :
محتوای مخفی: hide
فكر كنم يه If Else نوشتن با 20 تيكه فيلم پايان كه تو هر مرحله كاری كردی يكی رو نشون بده بعد آخرش همه رو ميچسبونه به هم و لزوما پايان با معنی حاصل نميشه !!! :sq_2:
ایراد اولتون نفی تنوعیه که اکثر هوادارای کالاف منتظرش بودن و هر چیزی فیر از این بود داستان رو لوث میکرد میتونید نظر عموم رو ببینید که از داستان چقدر خوششون اومدهنقل قول:
ایراد دومتون هم به خاطر اینه که بازی رو درست متوجه نشدید و اتفاقاً خیلی هم منطقیه یکی رو از پایین نمیتونی با آر پی جی بزنی ولی از بالای دیوار که به سمت زمین هموار بزنی تا شعاع ده متریش هرچی هست آسیب میبینه علت استفاده از اسنایپ هم همین قضیس تو مرحله جاجمنت دی. شما چون یه بار بیشتر به خودتون زحمت بازی ندادید متوجه نشدید رباتها چیکار میکنن و فکر میکنید از بازی خارجن ! در حالیکه همون کاری رو میکنن که همرزما تو بقیه جاهای بازی های سری کالاف انجام میدن و بعضیاشون بر حسب هوش مصنوعی بازی نابودم میشن رباتهای بزرگ قدرت بیشتری دارن و مثل تانک هستن برای همین منهدم شدنشونو ندیدی که منطقیه وقتی خودتم بخوای نابودشون کنی چهار پنج تا آر پی جی باید بهشون بزنی این به خاطر فناوری بالای ساختشون در آیندش نه هوش مصنوعی بد بازی که شما میگید.
ایرادای دیگری هم گرفتید که چندان منطقی نیستن هوش مصنوعی این بازی اگر بهتر از بازیای قبلی نباشه بدتر اصلاً نیست اسنایپرها هم نسبت به بازیای دیگه کمتر به کار رفتن برای همینه که زیاد مزاحمتی درست نمیکنن ولی دقتشون کمتر از بقیه بازیها نیست
شما این همه اتچمنت که برای اولین بار طراحی شده رو نادید گرفتید این طراحیها ارزشمنده و مثل بازیهای قبل کپی بازی قبلی نیست و زحمت زیادی براش کشیده شده مثلاً بازی مدرن3 طراحی زیادی به خرج نداد و اکثر اسلحه ها تکراری بود ولی این بازی به خاطر اینکه درباره آینده ساخته شده زحمت زیادی برای خلق اسلحه هایی کشیده شده که فقط حدس و گمان و خیالپردازی منطقی میتونه با موفقیت خلقشون کنه و جای تقدیر داره
تو جنگ مینی گیم وجود نداره و تبدیل همچین مراحل مهمی به مینی گیم بازی رو بچه گانه خواهد کردنقل قول:
در كل فقط از يه چيز بازی خوشم اومد اونهم مراحل استراتژيك مانندشه كه به نظرم باید به عنوان mini game اضافه می شد به بازی بعد از پايان
اینجا قانونش اینه که اسرار بازی رو لو ندید و یا تو اسپویلر بگذارید که فکر میکنم بخش قرمز کل معماهای بازی رو لو داده و دیگه وقتی همه چیزو از قبل بلد باشی بخش معمایی بازی از بین میره پس لطفاً تو اسپویلر بگذارید
چرا نداشت ؟ شما احتمالا کال اف بازی نکردی قبلا . لانچر اینجا هم همونجوری بود که قبلا بود . یعنی با کلیدای شماره .نقل قول:
قبلا از اينكه از بدی های بازی بگم يكی به من بگه كه این اسلحه ها حالت دوم نداشت هيچكدوم ؟! لوله نارنجك انداز به اون بزرگی زير اسلحه بود ولی من كه كل تنظیمات رو زير رو كردم دكمه ای پيدا نكردم برای استفاده از حالت دوم.
قسمت سبز هم كه نگفتم داستان بده يك بار ديگه بخون عزيز گفتم چند داستانی بده ! این مجموعه انتخاب ها كه بهت ميده منو ياده خدابيامرز رزيدنت اویل 3 انداخت كه هی بهت انتخاب ميداد مثلا ميگفت میخوای ترمز اضطراری رو بكشی يا از پنجره بپری بيرون. اتفاقا چون طرفدار CoD هستم نمی خوام سعی كنن همه چی بهش اضافه كنن !!! فردا هم بيان بهش Bullet Time اضافه كنن !نقل قول:
قسمت قرمز رو كه دستت درد نكنه واقعا ، شد این دشمنا يك بار نارنجك زير ربات ها بندازن ؟! مگه CLAW ها با سه تا نارنجك نابود نميشن پس چرا اينكارو نمی كنن ؟!!
قسمت آبی هم كه باز دستت درد نكنه :31: دیگه هركسی تا آخر بازی رفته باشه حتما می دونه تو مرحله آخر (Haiti) باید زحمت نابود كردن ربات ها رو خودت بكشی.
قسمت بولد هم كه احسنت این همه چيز اضافه شده و بازی در حالت Single Player بهتر نشده ! در ضمن این نسخه رو فقط با قبلیش يعنی BO مقايسه كنید يادمون نره كه BO چه امتیازی از وبسایت های ريويو گرفت و چقدر حتی افرادی كه طرفدار بازی های CoD نبودن رو به خودش جلب كرد. من این بازی رو با نسخه قبليش مقايسه می كنم و واقعا افت محسوسه ! فقطم نظر من نیست این همه نقد و نظر تو اینترنت اكثرا این مورد رو تایید می كنن.
قسمت بنفش رو هم كه نفهمیدم ! تو جنگ mini game باعث بچه گانه شدن ميشه ؟! :18:
قسمت آخر رو قبول دارم ولی برداشتی نقل قول كردی حالا كه من گذاشتم تو اسپويلر بی فايدست !
در انتها هم بگم كه این نظر شخصی منه و قصد عوض كردن نظر كسی رو ندارم و نظر خودمم عوض نميشه ، فقط دوستانی كه مثل من فكر میكنن این نسخه از نسخه قبل تو حالت Single Player بدتر شده اگه می تونن لايسنس بازی رو تهیه كنن و يك سری به مولتی پلیر بزنن (یا اينكه نمیدونم شاید با كرك بعدا بشه مولتی پلیر رو رفت)
در حالت مولتی پلیر امكانات و تجهیزاتی كه سال ها تو فروم CoD درخواست داده شده بود بالاخره بعضی هاش اضافه شده، متاسفانه این روز تعطيلی پينگ نت من داغونه ولی در كل مولتی پلیر از لحاظ تجهیزات بهتر شده يكم مپاش برای كسایی كه میخوان دلو بزنن به دریا و راش بدن خوب نیست ولی تجربه جالبیه ! البته كمپر خیلی زیاد شده تو بازی و رو اعصابن !