دوست عزیزنقل قول:
کابل را با اهم متر بررسی کنید و بعد فیش و آنتن و بعد اتصالات باید بدرستی وصل باشد
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
کابل را با اهم متر بررسی کنید و بعد فیش و آنتن و بعد اتصالات باید بدرستی وصل باشد
تبدیل mkv به mpeg خیلی زمان میبره تازه اگه فارسی رو هم ساپورت کنه (زیرنویس) حالا دوست عزیز اگه نرم افزاری سراغ داری که فیلمها رو در کمترین زمان (10 تا 15 دقیقه) تبدیل کنه ممنون میشم بم معرفی کنی باسپاسنقل قول:
دوستان کسی به این تی وی وبکم مخصوص ارتباط تصویری اسکاپ نصب کرده.
سلام دوستان انگار این تایپیک داره خاک میخوره آیا از آبدیت جدید این مدل خبری نشده یا مشکل پخش زیرنویس فارسی و mkv
سلام
من امروز خیلی اتفاقی هارد اکسترنالم رو به tv وصل کردم و یکی از فایلهای فیلم 3d رو پخش کردم بعد دیدم تو منوی 3d قابلیت side by side و بقیه گزینه ها هم فعاله و فایل 3d رو به راحتی تونستم به صورت سه بعدی پخش کنم.
قبلاً فقط از طریق کابل hdmi می شد فایل 3d رو به صورت سه بعدی پخش کرد ولی تو آپدیت های اخیر از طریق usb هم میشه فایل 3d رو به صورت سه بعدی تماشا کرد.
اگه کسی پایشو داره خبر بده
دوست عزیز حامد جان فایل 3d که با usb پخش شد چه فرمتی بود و مقدار فیلم چقدر بود(حجمش رو میگم) چون خودت میدونی تلویزیون سونی فرمت mkv رو نمیخونه شاید جدیدا این مشکل رو با آبدیت حل کرده باشه اگه اینجوره لطف کرده و به ما بگو ممنون
تقریبا" اکثر فرمتهای اصلی مثل mp4 , TS, Avi و ... را اجرا میکنه . MKV رو تست نکردم و احتمالا" پخش نمیکنه.
ممنون فکر کردم مشکل فایلهای mkv و فارسی شون حل شده است.من از نمایندگی سونی در اهواز در همین خصوص سوال کردم و دلیل این نقیصه رو پرسیدم نمایندگی گفت از بس ما به شرکت سونی در ایران و تولیدکنندگان اطلاع دادیم تمامی تولیداتشون از این منبعد این فرمت رو میخونه و با فارسی هم مشکلی نداره ولی کی فایل اصلاحی رو برای تلویزیون های ما میفرستن خدا میدون
با این حال دوست عزیز لطفا فیلمی رو با فرمت mkv داری تست کن ببین پخش میکنه یا نه منتظر جواب هستم با سپاس