نون هم به هیچ عنوان به ماهی ندید درسته که اشتها میخوره ولی در نهایت عامل مرگش میشه حالا هر نوع ماهی که میخواد باشه
Printable View
نون هم به هیچ عنوان به ماهی ندید درسته که اشتها میخوره ولی در نهایت عامل مرگش میشه حالا هر نوع ماهی که میخواد باشه
پس چی بهش بدیم ؟
راجع به سگ تجدیدنظر کن. کانال نشنال جئوگرافی سه ماه پیش برنامه ای را راجع به ایجاد کیستهای خطرناک در اثر نگهداری سگ در کشورهای استرالیا و امریکا پخش کرد.نقل قول:
دوستان همسترم 4 روز پیش 2 تا بچه به دنیا آورد....بعد من حواسم رو خیلی جمع کردم اول یه قفس بزرگتر براش گذاشتم.
بعد نر رو تو یه قفس دیگه در فاصله دور از هم گذاشتم تا این ماده نترسه و بچه هاشو بزرگ کنه ...تغذیش هم حسابی حواسم بود..
بعد خلاصه روز 2 بچه داری دیدم یکی از بچه هاش شیر نمی خوره و رشد نمی کنه ولی اون یکی همش به مادرش میچسبه و
شیر می خوره و 2 برابر اون یکی شده بود....
خلاصه گفتم شاید دختره یا پسره جسش ضعیفتره....ولی دیشب دیدم اصلا نیستش تو قفس گفتم به احتمال زیاد بچه چون
شیر نخورد مرده و مامانش هم کار ینمی تونست بکنه..
امروز قفس رو باز کردم بررسی کردم دیدم یکی از بچه ها همون که شیر م یخورد قشنگ رشد کرده و بزرگ شده ولی اون یکی رو
چند دقیقه گشتم دیدم زیر دستمال کاغذی کنار مادرش بی جان افتاده....دیدم قشنگ رنگش برگشته و مرده و فاسد شده..
خلاصه برداشتمش گذاشتمش جلوی مادرش ببینه بچش مرده بعد یهویی گرفتش دستش 2 تا لیسش زد بعد یهویی گاز زد
خوردش... بوی تئفنش داشت خفم می کرد... مادره همینجوری انگار داره غذا معمولی م یخوره..بچه مرده رو خورد و نصفش رو
گذاشت روی انبار غذاهاش که بعدا بخوره....
می خواستم بدونم این که 1 بچه غریزش رو از دست میده و به سمت سینه مادرش نمی ره برای تغذیه طبیعیه؟
سلام یکی از دوستان من ماهی داره که الان یک سال بیشتر زنده موندهنقل قول:
پس چی بهش بدیم ؟
و راز زنده موندنش که پرسیدم هیچی بهش نمیداده
فقط آبش و عوض میکرده
چون خود آب لجن و.. دارد ومثل یه غذا بوده
همین برای ماهی کافیه :46:
اون یکی بچش رو هم امروز بعد از 1 هفته خورد :41:نقل قول:
من نمیدونم چرا ..تو قفسش پر از غذاست بعد ورمیداره بچش رو می خوره...واسش کاهو و سبزی خوردن و برنج و شیرینی و گردو و انواع بادام و فندق و سیب و توت فرنگی و مرغ پخته و هر چیز دیگه ای که خودم می خورم براش میزارم روزی 5-6 بار
بعد الان دیدم بچش زیرش نیست قفسش رو گشتم دیدم تیکه ای از بدن بچش چسبیده به دستمال کاغذی...
استرس هم که نداشت نمیدونم دلیل بچه خواریش چیه ..دیشب هم که مهمون داشتیم گذاشته بودمش یه جایی که هیچکس نبینش و استرس نگیره..فاصلش با همستر نر هم خیلی زیاده که بوی هم رو هم حس نکنن
که این ماده استرس نگیره و بچش رو بخوره..
تا امروز بعد ظهر هم دیدم بچش داشت شیر می خورد( 7 روزش بود)
الان که رفتم براش بادام بریزم دیدم نسیت بچش رو خورده
فکر کنم دلیل اصلیش بچه بودن و بی تجربه بودن همستر مادست ..سنش 3 ماهه زوده براش بچه داری
حیف شد بچش بزرگ شده بود ..جیغ میزد ..کم کم داشت راه میرفت تو قفس
من ندیدم..میشه بشتر توضیح بین..آخه مگه نمیگن نگه اری سگ خیلی هم مفیده ؟نقل قول:
مثلا مااین همه آدم میشناسیم که سگ نگه میدارن ولی هیچ مریضیی پیدا نمیکنن..
خب مشخصه که سگ در خونه درست نگه داری و نظافت نشه باعث بیماری میشه ! حالا چه سگ باشه چه گربه و یا هر حیوان خانگی دیگه .نقل قول:
وگرنه اگه با نگهداری هر سگ در خونه کیستهای خطرناک ایجاد بشه که الان فکر کنم 20-30 درصد امریکا کیست های خطرناک داشتن !
دوست خوبم این حرفی که شما میزنید یعنی چی؟نقل قول:
اون ماهی بیچاره هم اگر زنده مونده با زجر بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچی نخوره
و اینکه اب خودش لجن و .... داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! میشه بفرمایین این غیره چیه؟
اونوقت لجن از کجا اومد تو اب؟ و بر فرض که لجن تو اب باشه! از کی تا حالا گلد فیش لجن خوار شده و ما نمیدونیم؟؟؟؟؟؟؟؟
از چیزی خبر ندارین و یا کاملا مطمئن نیستین خواهشن به شخص دیگه ای اطلاعات ندین .
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
دوست خوبم به همسترتون چی میدادین ؟نقل قول:
دوستان ببخشید یه سوال دارم هرکی بلده جواب بده خواهش میکنم
یه یاکریم چند وقتیه اومده تو بالکن لونه ساخته و الان 3 روزه دو جوجش از تخم بیرون اومدن مادرشون از صبح رفته و تا حالا 12 شب برنگشته میترسم اتفاقی براش افتاده باشه ولی خب جوجه هاش هستن اگه مادرشون برنگرده امیدی هست که بشه زنده نگهشون داشت و بزرگشون کرد؟؟
بازم میگم 3 روزن خیلی کوچولو هستن اصلا نمیدونم چیکار کنم
تورو خدا اگه اطلاعاتی چیزی دارین جواب بدین لطفا سریع تا نمردن