دوستان كسي از شرايط بورس رشته it تو كانادا برا مقطع ليسانس خبر داره؟
Printable View
دوستان كسي از شرايط بورس رشته it تو كانادا برا مقطع ليسانس خبر داره؟
سلام دوستان
من 39 سال سن دارم ولي بزرگترين ارزوي زندگيم اينكه يه روزي توي امريكا يا اروپا هم زندگي كنم هم به درسم ادامه بدم فوق ديپلم كامپيوتر دارم و 18 سال هم سابقه كار در پتروشيمي ولي واقعا نميدونم چطوري بايد رفت خارج زندگي كرد خواهشا اگه كسي ميدونه كمكم كنه
شما اگه برای آلمان اقدام کنید کارتون از همه راحت تره.
درضمن قیمتاش از همه جای اروپا ارزونتره.
سلام
من تو هنرستان رشتم کامپیوتر بودش و با کنکور کاردانی تو یه دانشگاه(اموزشکده) دولتی قبول شدم و مدرک فوق دیپلم رو گرفتم بعد از اون تو کنکور کاردانی به کارشناسی یه دانشکده غیر انتفاعی قبول شدم و الان هم سال اخرمه و امسال انشاا... مدرکمو میگیرم(کارشناسی تکنولوژی نرم افزار)
حالا دلم میخواد برم فوق لیسانس یا همون کارشناسی ارشد رو هم بگیرم ولی دلم میخواد این امر در بیرون از کشور انجام بشه.
به نظر شما تو کدام کشور میشه راحت مدرک رو گرفت با کمترین هزینه؟
اصلا اونجا چه رشته ای بخونم(رشته کامپیوتر اونجا چه شاخه هایی داره)؟ یه چیز دیگه این رشته mba چیه و چه شاخه هایی داره و بازار کار خوبی داره یا خیر؟
شنیده ها حاکی از اینه که مالزی خوبه.نظر شما چیه؟ تا حد ممکن میخوام دوره رو زود تموم کنم یعنی
این نشه که برای کارشناسی ارشد مثلا 2 یا 3 سال وقتم بره.بهترین گزینه یه سال شامل دو ترم بعلاوه یه ترم تابستون (البته اگه اونحا همچین چیزی وجود داشته باشه؟)
یه چیز دیگه دانشگاهی هست که به دانشجوهاش کار بده تا هزینه های خودشون رو تامین کنند؟
به عنوان اخرین سوال به فرض با راهنمایی شما خوبان من اونجا مدرکمو بگیرم ایا اینجا (ایران خودمون ) مدرک من ارزشی خواهد داشت؟ بازار کار این مدرک را می پسندد.و مدرک خارج کشور در ایران دارای اولویت هست یا خیر>؟
شرمنده اگه سوالاتم زیاد شد.اگه میشه هر که هر نظری داره دریغ نکنه تا به یه جمع بندی کامل برسیم
ممنون
اینه که میگن داشته های شما آرزوهای دیگرنه هانقل قول:
من هنوز درسم تموم نشده ولی یکی از اهدافم کار در پتروشیمیه:10:
سلام دوستان من ميخوام برم آلمان درس بخونم و عموم كه اونجا زندگي ميكنه سايت دانشگاه رو فرستاده و تو سايت مدارك زير رو خواسته(عينا كپي كردم) ميشه بگيد چجوري ميتونم اين مدارك رو بگيرم
- شرایط ورود به کالج
الف) دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۲) یا دیپلم دبیرستان (کلاس ۱۱) و مدرک پیش دانشگاهی ===>اينو دارم هم خودشو هم ترجمشو
ب) مدرک قبولی در کنکور سراسری ) کنکور دانشگاه آزاد قبول نیست):
- کارنامه نهایی داوطلبان آزمون سراسری سال ... ) کارت سبز قدیمی)
یا
- گواهی سازمان سنجش آزموزش کشور
واسه قسمت دوم مدارك بايد كجا برم و چيكار كنم لطف ميكنيد كمكم كنيد
کدوم کالج هست که از شما کارنامه قبولی کنکور خواسته ؟!!
نميدونم فقط عموم گفته برو تو سايتش مداركي رو كه ميخواد رو بگير و ترجمه كن و واسم بفرست
اصلا بايد اين زيري رو از كجا بگيرم؟
مدرک قبولی در کنکور سراسری ) کنکور دانشگاه آزاد قبول نیست):
- کارنامه نهایی داوطلبان آزمون سراسری سال ... ) کارت سبز قدیمی)
یا
- گواهی سازمان سنجش آزموزش کشور
واسه کسی که میخواد رشته موسیقی بخونه راهی برای ادامه تحصیل اروپا یاامریکا هست؟؟؟؟؟؟
آمریکا که برای مقطع لیسانس که بعید می دونم ...
برای اروپا ولی خب کیس های متفاوتی وجود داره . سرچ کنین ... اطلاعات خوبی به دست میارین .
راستش من اطرافیانم می شناسم کسی که موسیقی میخونه ( لندن ) ولی خب مادرش انگلیسی بوده و اهل اونجا !