نقل قول:
حداکثر سرعت 35 هست:46:
Printable View
نقل قول:
حداکثر سرعت 35 هست:46:
میتونه 48 کیلوبایت باشه ولی فعلا تو ایران ایرانسل بالاترین سرعتی که ارایه میده 28 یا به قول دوستمون 35 هستش.نقل قول:
پس از لحاظ فنی تا 48 کیلوبایت راه داره و میتونن ارایه بدن
دوستان ،من حرفمو پس مي گيرم
خودم يه ماهه فعال كردم و دقيقا يك ماه بعد انقضاشه
اوف چی میشه سرعت 48 :20::31: کی به این سرعت میرسه فکر نکنم ایرانسل G3 رو راهبندازه همون edge رو بالا ببره خیلی عالی میشه...:40:نقل قول:
این 48 رو باید توی خواب ببینیم همین که توی بعضی جاها سرعت تا 30 یا نهایتا 35 هم میره باید کلاهمون رو بندازیم هوا:31:
الان که بیشتر جاها سرعت روی 25 هست چه برسه به 48:27:
دوستان ببخشین که سوال بی ربط هست اما کلافه کرده منو:
کسی میدونه سرعت دانلود 128 کیلو بیت هadsl مختلف چرا به این طرز عجیب روی 70 کیلوبایت بر ثانیه هستش؟:18::18:
سرعتهای دیگه هم که یکی از یکی عجیبترن.
برین به این تاپیک تا حرفمو باور کنین:
ملت سرعت نجومی دارن ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425326&page=125
مگه قرار نبود 128 رو تقسیم بر 8 کنیم تا سرعت دانلود به دست بیاد؟
کسی میدونه جواب بده روشن شیم ممنون.:11:
دوست عزیز وقتی که حجم 3 گیگ هست ، تفاوتی نمی کنه که شما با سرعت 70 دانلود کنید یا 16!نقل قول:
و فقط در وقت صرفه جویی میشه!
ولی در سرویس های نامحدود قضیه فرق می کنه ، توی نامحدود سرعت دقیقا همونی هست که توی قرارداد نوشته شده ، نه بیشتر!
فکر کنم تنها شرکتی که برای سرویس حجمی ، 128 رو همون 128 میده ، وایمکس ایران وله!:27:
ممنون.یعنی isp ها عمدا دارن همچین کاری رو میکنن؟نقل قول:
دوست عزیز وقتی که حجم 3 گیگ هست ، تفاوتی نمی کنه که شما با سرعت 70 دانلود کنید یا 16!
و فقط در وقت صرفه جویی میشه!
ولی در سرویس های نامحدود قضیه فرق می کنه ، توی نامحدود سرعت دقیقا همونی هست که توی قرارداد نوشته شده ، نه بیشتر!
فکر کنم تنها شرکتی که برای سرویس حجمی ، 128 رو همون 128 میده ، وایمکس ایران وله!
بلهنقل قول:
ولی اگه نامحدود بدن ، سرعت همون 16 هست
ببین داداشم خوب مینویسه 1 ماه فعاله ولی امکان داره بیشتر از یک ماه فعال باشهنقل قول:
من خیلی پیش اومده واسم که از تاریخ انقضاشم گذشته ولی همچنان استفاده میکردم(بدون کم شدن شارژ)
البته حواستون نباشه امکان داره شارژتونو بدزده آره دقیقا بدزده! فکر نکنم هدفشون غیر این باشه
من الان یماهه دارم 7 ام انقضاش تموم میشه حجمشو تموم نکردم هنوز اگه انقضاش تموم شه ضرر میکنم چون حجمش مونده من فقط میخوام خونه که نیستم ازش استفاده کنم پس اگه انقضاش همچنان بمونه به نفعمه میخوام شارژمو خالی کنم بعد ببینم بعد 7 ام وصل میشه؟:46: