خوبه دیگه 3ساعت 200مگ! بده مگه؟نقل قول:
Printable View
خوبه دیگه 3ساعت 200مگ! بده مگه؟نقل قول:
زورش برسه یا نرسه ، من با ایرانسل که ادعای تجهیزات پیشرفته داره ، 100 مگ رو توی 2 ساعت میگیرمنقل قول:
سرعتش هم از 8 تا 25 متغیره
مثل اینکه دیگه همراه اول به صرفه تره چون ایرانسل دیگه گندشو در آورده 200مگی که قبلا تو پاییز که نامحدود بوده 2 ساعته با منیجر دانلود میکردم الان تبدیل شده به 6 ساعت...:41:
این مسایل از موقعی که طرح نا محدود رو ورداشتن داره میفته خیلی عجیبه.
خیر سرشون باید ترافیک کم شه و پهنای باند زیاد اما.
شرکت خصوصیه دیگه هر غلطی دلش بخواد داره میکنه و هیچکسم جوابگو نیس و نظارتی هم در کار نیست.:19:
سرعت من از موقعی که نامحدودشون رو ورداشتن به شدت افت کرده.
لعنت بهشون.:2:
دوستان کسي بسته هفتگي جديدا فعال کرده؟
مي خوام بدونم انقضاش چند روزه؟
آخه بسته 1 روزه که 3 روزه ، بسته يک ماه هم ميگن که 3 ماهه ،
بسته هفتگي هم 3 هفتست؟
یه روزه که 3 روز هست ولی یه ماهه رو کی گفته 3 ماهه؟!!!نقل قول:
راس میگین خیلی عجیبه که حجمو کردن 2.5 گیگ ولی سرعت افت کرده قبل اینکه اینکارو بکنند انتظار داشتم سرعت سر 30 کیلو بمونه و هیچ کم نشه ولی برعکس شده جریان چیه؟؟؟
ولی همون نظریه من فک کنم درست باشه:31: که فعلا هیچ کاری نمیکنه تا بتونه خرداد و تابستون و در کل آینده بتونه با تامین تلکام و همراه اول رقابت کنه
دوستان این طرحی رو که یه روز بوده کرده 3 روز با همون بسته (200mb ) ر3,وزه کرده یا بسته رو هم زیاد کرده مثلا 400 یا 500mb pr حق دانلود؟
آره داداشمنقل قول:
همون 200 مگ یا 800 مگ یا 2.5 گیگه.
فقط زمان استفادش زیاد میشه
تازه من مطمین نیستم که 1 روز 3 روز شده باشه
تو سایتش که همون 1 روز هستش و یک هفته و یک ماه نگفته 3 روز که.
نمیدونم واقعا جریان چیه اگه درست باشه چرا تو سایتش اعلام نمیکنن
بعدشم شاید یه حقه باشه واسه سود بیشتر(مثلا یکی کلی شارژ داشته باشه بعد فکر کنه 3 روزه با خیال راحت استفاده کنه بعدش شارژشو یهو خالی کنه
ایرانسلم جواب میده که من کی گفتم 3 روز استفاده کنی!!!
قبلا شنیده بودم ، یکی از بچه های فروم همسایه هم گفت ، البته خودم تا حالا یک ماهه فعال نکردم و توی پست قبلی هم گفتم که "می گن"نقل قول:
بستگی داره ، اگه الان بسته ای نداشته باشی و تاریخ امروز مثلا 1 اردیبهشت باشه ، ساعت 24 روز 3 اردیبهشت (یا ساعت 0 روز 4 اردیبهشت) انقضاشهنقل قول:
ولی اگه بسته داشته باشی و در همون حین کد رو بزنی ، 2 روز تمدید میشه نه 3 روز!
تاریخ انقضا که مشخصه و دقیقا تا ساعت 24 همون روز انقضا ، بسته معتبرهنقل قول:
حالا هر چند روز که می خواد باشه
قبلا هم گفتم كه بسته ي يه روز واسه من سه روزه هستش. واسه بقيه هم فك كنم همين جوري باشه.
راستي چند شب پيش اس ام اسا مجاني شده بود انگار؟ شما چيزي متوجه شدين؟
آره من چنتا sms دادم دیدم مجانی هست و بعد دیگه ندادم ترسیدم بعدن همه با هم کم بشه از شارژم :27::21:نقل قول:
جدیدان طرح های نامرای خوبی میده ایرانسل :31:!....
راستی کسی می دونه حد اکثر سرعت edge چقدر می تونه باشه ؟!