نقل قول:
این سرعت ها پایداره یا نه متغیره برای شما؟
کدوم شهر هستید و کدوم منطقه؟
Printable View
نقل قول:
این سرعت ها پایداره یا نه متغیره برای شما؟
کدوم شهر هستید و کدوم منطقه؟
اینم از شانس ماست دیگه.تازه 4 ماه بود داشتم از اینترنت نسبتا خوب استفاده میکردیم که اینم الان شده در حد دیال آپ.:41:نقل قول:
بله دوست عزیز کلا سرعت توی همه شهر ها مزخرف شده توی کرج و تهران هم همینطوره
من میخوام زنگ بزنم شرکتش مشکلمو بگم ولی شماره اپراتورش یادم نیست.باید از خط ایرانسل چه شماره ای رو بگیرم؟؟نقل قول:
بهتر نیست یکاری بکنیم همه هماهنگی کنیم میل بدیم به ایرانسل چه میدونم یه اعتراضی چیزی
مگه نمیگن وقت طلاست پس چقد میخواین پشت pc بیکار بشینید؟
البته من امروز adsl رو میگیرم و از دست ایرانسل خلاص میشم سرعتم روزا 120 کیلو بایت(ایرانسل آخرش الان 5 کیلوبایت) و شب ها حداقل 50 کیلوبایت (ایرانسل نیم کیلوبایت)
فقط و فقط با 22000 تومن حجم 8 گیگ در ماه تازه شبا رایگانه کلا
خوش به حالتون این مرکز مخابرات ما که 4 سال قراره adsl بده و هر چی زنگ میزنی میگی چی شد میگن چون پیش شمارتون خطش فیبر نوریه نمیتونیم adsl بدیم 2-3 ماه دیگه تماس بگیرین. این آخریا هم یه شرکتی پیدا شده بود میگفت میدیم پسر عموم رفت پول یک ماه 128 رو داد و یک مودمم ازشون خرید و بعد از 2 هفته گفتن شرمنده نمیتونیم بدیم.:41:
آخه من نمیدونم تو کل مرکز شیراز و جاهای بالاشو بگردی فیبر نوری پیدا نمیکنی چجوریه تو پایین ترین نقطه شیراز که تازه 5-6ساله اومده جزو نقشه شیراز اومدن فیبر نوری گذاشتن اونم 6-7 سال پیش؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!:19:
بعید میدونم سرعت پایداری داشته باشن، چون مشکل قطعی وناپایداری کلی هستش و سرعت گاهی 25 گاهی 18 و 10 و بعضی اوقاتم صفره!!نقل قول:
این سرویس ها هنوز نا محدود هست یا واسه اینم محدودیت ترافیک دانلود گذاشتند ؟
نه محدوده روزانه 200 مگ هفته اي 800 مگ ماهانه 2.5 گيگ
نقل قول:
الان ایرانسل محدوده ولی همراه اول نامحدوده
با هر 1 کیلو بایت مصرفی از بسته های gprs ایرانسل چند ریال کم میشود؟
1 ریال کم می گرددنقل قول:
من همراه اول رو تست کردم خودشو بکوشه 22کیلوبایت برمی داره کمترینشم 4کیلو بایته
سرعت سرویس همراه اول همین قدره اگر توان گو شی یا مودم یو اس بی بیشتر باشه (که هستش) فایده ای نداره چون بیشتر از این زورش نمی رسه.
من یک ماهه همراه اول رو استفاده می کنیم . تو 3 ساعت حدود 200مگ با دانلود منیجر دانلود کردم...