گرگان هستم . تو منطقه ما فکر نکنم کسی از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه یه کم منطقه محرومه : دینقل قول:
Printable View
گرگان هستم . تو منطقه ما فکر نکنم کسی از اینترنت ایرانسل استفاده میکنه یه کم منطقه محرومه : دینقل قول:
سلام
دوستان اینترنت ایرانسل از 14 فروردین تا حالا تو منطقه ما سرعتش افتضاح شده.من 13 فروردین با سرعت 25 تا 30 دانلود میکردم ولی تو این چند روز میانگین سرعتم به 3 کیلو بایت هم نمیرسه.:19:قبلا میانگین سرعتم 14-15 بود.:41:
من شیراز هستم میخواستم بدونم دوستان شیرازی و بقیه دوستان تو شهرهای دیگه هم سرعتشون اومده پایین یا ایراد از منطقه ماست؟؟
تا اون موقع تامین تلکام ایرانسلو مجبور میکنه مث اولش بلکه بهترم بشه edge تا 50 کیلو هم راه داره و بعد اینکه حدودا 1 الی 2 سال دیگه مجوز 3g رو به ایرانسل و همراه اول میدننقل قول:
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
نقل قول:بهتر نیست یکاری بکنیم همه هماهنگی کنیم میل بدیم به ایرانسل چه میدونم یه اعتراضی چیزینقل قول:
مگه نمیگن وقت طلاست پس چقد میخواین پشت pc بیکار بشینید؟
البته من امروز adsl رو میگیرم و از دست ایرانسل خلاص میشم سرعتم روزا 120 کیلو بایت(ایرانسل آخرش الان 5 کیلوبایت) و شب ها حداقل 50 کیلوبایت (ایرانسل نیم کیلوبایت)
فقط و فقط با 22000 تومن حجم 8 گیگ در ماه تازه شبا رایگانه کلا
سرعت تو شیراز چطوریه یعنی تو مناطق مختلف سرعت فرق می کنه ؟نقل قول:
من شیراز هستم میخواستم بدونم دوستان شیرازی و بقیه دوستان تو شهرهای دیگه هم سرعتشون اومده پایین یا ایراد از منطقه ماست؟؟
دوست عزیزم میبینید که همه مینالند از سرعت اخیر ایرانسل ولی تک و توک هستش که سرعتشون یا تغییر نکرده یا بشتر شده فک کنم سرعت مارو گرفتن دادن به اونا:31:نقل قول:
ای با با......،بعید نیست، خوش به حالشون! خدا بیشترش کنه :31:نقل قول:
به به، روز 120؟ شب 50؟ آفرین...،مبارک باشه، ما که باید بسوزیم و بسازیم! :13:
از دوستان کسی هست که بدونه چرا 3 نصفه شب که سرعت برا من تازه میشه 27، باز هم بعد از 20،30 دقیقه یه دفعه سرعتم روی 5 Kbps/ قفل میشه! از همون اولا اینجوری بود! واسه شماها اینطوری نمیشه؟
اگر تو روز هم سرعتم خوب و روی 15 الی 20 باشه بازم یه دفعه قفل میشه روی 5 kbps/ !!! باید یه بار DC کنم تا درست بشه!! دلیلشو کسی نمیدونه؟
با پرو** و وی پ**ن هم همین طوری میشه!!
خدا خیرتون بده، اگه کسی دلیلش رو میدونه بگه :31:
فکر کنم از مودمتون باشه... با موبایلی یا از این مودم ها edge ....نقل قول:
روی یک سیستم دیگه تست باید کنی..!
edge مودم دارم، d-link DWM-156 ،روی Winxp 64bit،نقل قول:
آره! این کارو نکردم، باید یه تستی بزنم......
نقل قول:
بله دوست عزیز کلا سرعت توی همه شهر ها مزخرف شده توی کرج و تهران هم همینطوره:13::2:
سرعت من الان 24 هستش و آپلود هم 11