خونتون کدوم منطقست؟؟؟ کدوم قسمت کدوم شهر؟؟نقل قول:
واسه من فروردین خوب بود ولی الان در حد 1 کیلو شده!!!!!!!!
Printable View
خونتون کدوم منطقست؟؟؟ کدوم قسمت کدوم شهر؟؟نقل قول:
واسه من فروردین خوب بود ولی الان در حد 1 کیلو شده!!!!!!!!
بچه ها آپلود شما چنده سرعت.. ماله من 5kb :13: ایرانسل
[QUOTE=Farshid9920062006;6023266]سلام دوستان من بالاخره بعد مدتها قصد استفاده از اینترنت پر سرعت رو دارم
اما حالا موندم که از edge استفاده کنم یا اینکه از adsl
می خواستم بدونم سرعت دانلود موثر کدومشون بیشتره
ممنون[/QUOTE
شک نکن که adsl بهتره به نظرم دیگه نپرس تحقیقم نکن اعصابت داقون میشه منم دقیقا مثل شما بودم
حتما adsl بگیر اگه پولش مثلا 5000 در ماه بیشتر از edge هستش عوضش میتونی تو هزینه های دیگه صرفه جویی کنی ولی adsl بگیری!
edge باید ماهانه 10000 بدی حجم 2.5 گیگ شبو روز و در مواقع مختلف ماه و سال سرعت و کیفیتش تغییر میکنه سرعتشم آخرش 30 کیلوبایته ولی adsl اگه حجم کمشو مثلا 3 گیگ بگیری آخرش 15000 یا 17000 تومن میشه محدودش سرعتش بالای 50 کیلو الی 128 کیلوبایته و نامحدودش کمو کم 30 کیلوبایت هستش و این خیلی بهتر از edge هستش یه مودم معمولی هم 22000 تومنه و ماهی هم 1000 تومن میدی مخابرات واسه فعال سازیشم 10000 یا 15000 تومن میدی ولی ما که ندادیم
اونایی که دایم با اینترنتند هم edge دارن واسه هم adsl مثل خودم:31:
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:03 PM ----------
واسه من که اصلا آپلود نمیکنه فایل کمتر از مثلا 30 کیلو باشه شاید آپ کنه بیشترو تا فردا صبح هم وایستی آپلود نمیکنه سرعت صفر میشه همینطوری میمونهنقل قول:
شما حجم فایلتون چقدره؟؟؟
[QUOTE=arashlolos;6024458]من با مرورگر اپرا کار می کنم شما هم..نقل قول:
30 40
نقل قول:
با ایرانسل که باید قید آپلود رو بزنی برای من از هر 10 تا عکس شاید 1 دونه رو اپلود کنه تازه اگه سرعت خوب باشه:13:
برا من كه سرعت اپلود خيلي خوبه فكر كنم 10 15 باشه دقيق نميدونم ولي خوبه :46:
نقل قول:
خیلی عالیه همیش همین سرعت رو داری برای آپلود؟:18:
خوشبحالت بابا حالی میکنی:31:
اره هميشه همينطورهنقل قول:
خیلی عالیه همیش همین سرعت رو داری برای آپلود؟
اون اوايل كه طرح محدود اومده بود سرعت اپلودم خيلي پايين بود ولي بعدش خيلي خوب شد .متوسط سرعت دانلودم هم 20 هست .
نقل قول:
خیلی پس سرعت اپلود و دانلودت خوبه تو
کدوم شهر هستی و کدوم منطقه؟
دو سه روزه سرعت افتضاح شده!، تازه داشتیم به قطع شدن هر یکی دو ساعت عادت می کردیم!!، الان هر بیست، سی دقیقه قطع میشه! :41:
داشتم فکر میکردم، سرویس از این ت*** تر هم وجود داره؟!!...مممم... نه! :2:
من که سیم کارت رو فقط برای اینترنتش گرفتم،در اولین فرصت که ADSL اینجا ردیف بشه، سیم کارت میره تو سطل زباله! جایی که واقعا لایقشه!! :27: