نقل قول:
من با L2tp وصل میشم ولی با pptp نمیتونم وصل بشم
موفق باشید:11:
Printable View
نقل قول:
من با L2tp وصل میشم ولی با pptp نمیتونم وصل بشم
موفق باشید:11:
:18: با تعجب فراوان امروز مشکل یاهو حل شد:8:
فکر میکردیم ایرانسل بهار نود میترکونه هیچ کاری نکرد
همون طرح های قبلی gprs رو تمدید کرده.
ماهانه 2.5 گیگ 10000 تومان
هفتگی 800 مگ 4000
روزانه 200 مگ 1000 تومان
دلیلش معلومه یا ظرفیتشو فعلا نداره یا جیبش پره
ولی فکر کنم همش به خاطر تامین تلکامه میدونید که ایرانسل چه مارمولکیه فعلا صبر میکنه تا ببینه تامین تلکام چیکار میکنه تا بعدا بتونه با در نظر گرفتن همه جانب باهاش رقابت کنه اون موقع همه چی به نفع ما هستش
ولی خدا کنه این تامین تلکامه مضخرف نباشه (آنتن بده تعرفه هاش معقول باشه وقطعی نداشته باشه وسرعت ثابت بده به ملت البته ظرفیت و امکانات همه اینارو داره ولی اگه سیاست دخالت نکنه میتونه سرویس خوبی بده)
ای لعنت به ایرانسل که میل یاهو رو هم نمیتونه باز کنه :21:
سرعتش هم که یه ماهی هست نصف شده. بازم میگه EDGE. کدوم EDGE? یه مرتبه بگن GPRS خیال ملت رو راحت کنن
برای من هم الان یه چند روزی هست که سرعت خیلی افتضاح شده نمیدونم چرا یه هو اینقدر سرعت بد شده:13:
برای من از همان اول ( هفت هشت ماه پیش) ، هم همیشه عصرها و غروبها سرعتش خیلی کم می شد ( در حدنقل قول:
چندصدبایت) و عملا غیرقابل استفاده !
:41:
کم شدن سرعت اینترنت سراسریه. من با تمام شبکه های ارتباطی کار کردم. وایکمس وایرلس ای دی اس ال جی پی ار اس ( ایرانسل و همراه اول ) همه از بیخ سرعتشون کم شده
نقل قول:
آخه برای من خوب بود سرعت الان یه چند روزی هست که دوباره بد شده مثل اوایل عید شده که سرعت کم بود:13:
اینا هم خودوشون رو مسخره کردن با این سرویس ها:13:
می گم امروز سرعت ما خوب شده ، نگو سرعت شما رو کم کردن ، دادن به ما!:27:نقل قول:
دستشون درد نکنه!:21:
نقل قول:
پس بگو چرا سرعت من کمه نگو دیوار از دیوار من کوتاهتر پیدا نکردن سرعت من رو گرفتم دادن به بقیه
باشه همه که حق من رو میخورن ایرانسل و شما ها هم روش:31: