خوشبختانه گوشی p1 گوشی هست که 60% مردم ازش سر در نمییارن به همین خاطر دیر خز میشهنقل قول:
Printable View
خوشبختانه گوشی p1 گوشی هست که 60% مردم ازش سر در نمییارن به همین خاطر دیر خز میشهنقل قول:
به نظر من جنس مونث سراغ این گوشی نمیره این 50درصد اقایون که 90درصدشون سر در نمی یارندنقل قول:
پس به هیچ عنوان این گوشی خز نمی شود
140% تایید میشود.:5:نقل قول:
از این ببعد اندر مصائب P1 داشتن هم مینویسیم:21::21:
دوستان سلام
خواهشمندم هرکی لینک دانلود جدیدترین فریمور p1 را داره برام بزاره:20:
قدیمی ام باشه عیب نداره:46:
ممنون استاد محمد :46:نقل قول:
نظر دوستان در مورد خز نشدن درسته ! گوشی نیست که هر کسی دستش بگیره چون هر کسی سر در نمیاره ! بماند اینکه بعضی ها فقط واسه کلاس میگیرنش !
rezab2 جان ، شما خیلی راحت با برنامه ی موجود می تونید گوشیتون رو آپدیت کنید و نیازی به دانلود فیرم نیست.
و این که از کجا بگیریم بهتره ؟ تهراننقل قول:
سلام همشهری.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان فعال و عزیز
منم P1i می خوام
من شیراز زندگی می کنم
خواهشا یکی از بچه های شیراز آدرس یک موبایل فروشی قابل اعتماد و باانصاف و بده که ما هم بریم و P1i رو ردیفش کنیم (((البته با اجازه بزرگترها)))
ما که بدجوری عاشقش شدیما
من هم عفیف آباد رو پیشنهاد میکنم.
مغازه خاصی رو پیشنهاد نمیدم ولی تاکیدم روی عفیف آباد هست.
جناب من چیزی یادم نمیاد.میشه دوباره بفرمایید.ببخشیدا.نقل قول:
سلام
حامد خان ای کاش قولی که به من داده بودی رو هم عمل کنی مثل این آقا......
شاید باورتون نشه ولی من به تعداد مساوی دست مرد و زن دیدک گوشی رو.برای اولین بار هم دست یه دختر دیدم.
من به شخصه خوشحال میشم بقیه هم از این گوشی توپ فیض ببرن و به اکثر دوستانی که میخوان گوشی بخرن پیشنهادش میکنم.
لینک نداره که.باید با برنامه SEUS اون رو آپدیت کنید.نقل قول:
دوستان سلام
خواهشمندم هرکی لینک دانلود جدیدترین فریمور p1 را داره برام بزاره
قدیمی ام باشه عیب نداره
درود به همه دوستان.
يه سوال برام پيش اومد، گفتم بپرسم.
من روز اولي كه گوشيمو خريدم آپديتش كردم.(حدود 2 ماه پيش)
اون موقع روش هيچ نرم افزار يا بازي اي نصب نداشتم،
ولي الان كلي بازي و نرم افزار روش نصب كردم و تصميم گرفتم دوباره گوشي رو آپديت كنم.
مي خواستم ببينم راهي هست كه بعد از آپديت بشه همه نرم افزار هايي كه از قبل نصب بوده رو
با تنظيماتشون (مثل Save بازيها) برگردوند روي گوشي، چون نصب اين همه نرم افزار و بازي واقعا زمان بره!
تا اونجا كه من مي دونم اين دو گوشي از اين بابت فرقي با هم ندارند.نقل قول:
در ضمن عقل سليم در اينه كه P1i كه قيمتش حدود 300 هزار تومانه رو بخري، چون نسبت به W960 كه حدود 520 هزار تومانه، فرق زيادي نداره، به جز مقدار 8 گيگ حافظه!
در ضمن بقيه تفاوت ها هم مثل Walkman Player 3 رو هم مي توني با يه هك ساده روي P1i بريزي!