تبریک دربی انگلیس رو بردیم.با اینکه لیورپول شاید جزو قدرتهای برتر نباشه اما همیشه بازی من یونایتد و لیورپول دربی انگلیس خواهد بود. :n02:
از تمدید دخیا هم خوشحالم.هم برای خودش و هم برای باشگاه بهترین تصمیم بود.حالا با خیال راحت در دروازه قرار میگیره امروز هم خیلی انگیزه داشت که دخیای آماده رو نشون بده.
گلزنی مارتیال هم باعث شد همین ابتدا از زیر فشارها بیرون بیاد امیدوارم روند خوبی داشته باشه و پازل گمشده تیم باشه.در مقابل دیپای خیلی بد بود و باید بدونه با پیراهن منچستر کسی نباید خودخواهانه بازی کنه.
بازی نیمه اول دقیقا مشابه بازیهای پارسال بود.تملک،حفظ توپ اما دریغ از یک شوت خطرناک.یه نگاهی به آمارهای 20 شوت و بالاتر حریفان اصلی بندازیم میبینیم که بی آزار بودن خط حمله ما هنوز خیلی تو ذوق میزنه.دیدن فلینی در نوک خط حمله هم که اعصاب برای آدم نمیذاره. :n34:
به رده دوم رسیدیم و هم امتیاز با آرسنال.اگه لستر فردا پیروز بشه دوم میشه.فعلا من سیتی یه فاصله خوب گرفته که البته امروز با خوش شانسی 3 امتیاز رو گرفتند.چلسی هم که روند جالبی نداره و از دست دادن امتیازات ابتدای فصل میتونه در ادامه چلسی رو از مدعیان دور نگه داره.فعلا من سیتی و آرسنال حریفان اصلی هستند اما تازه ابتدای فصل هستیم و هرکدوم از تیمها نوساناتی در طول فصل خواهند داشت.
در ادامه سه بازی در سه جام مختلف داریم.سه شنبه با psv در لیگ قهرمانان،بعد در لیگ میهمان ساوتهمپتون و سپس در لیگ کاپ میزبان ایپسویچ هستیم.البته خیلی خوبه که بازیهای لیگ کاپ رو به تیم دوم اختصاص بدیم که اصلا ارزش خسته کردن تیم رو نداره.
بعد از این سه بازی،میزبان ساندرلند هستیم و بعد 5 بازی سخت و حساس با وولفسبورگ،آرسنال،اورتون،ز سکا و من سیتی خواهیم داشت که سه بازی وسطی میهمان هستیم.کار بسیار سختی در ماه اکتبر داریم.اگه بازیهای قبلی رو با روند پیروزی پیاپی پشت سر بگذاریم این ماه سخت و حساس رو راحتتر میتونیم رد کنیم.بعد از اون و حداقل تا نیم فصل برنامه بهتری خواهیم داشت.