درود
دوستان بهترین عینک 3D برای 40 اینچ NX720 چه مدلی هست؟از کجا میتونم تهیه کنم؟(تهران)حدود قیمت هم بدین ممنون میشم
اگه ممکنه لینک آخرین آپدیت LED رو هم بدین
با تشکر
Printable View
درود
دوستان بهترین عینک 3D برای 40 اینچ NX720 چه مدلی هست؟از کجا میتونم تهیه کنم؟(تهران)حدود قیمت هم بدین ممنون میشم
اگه ممکنه لینک آخرین آپدیت LED رو هم بدین
با تشکر
دوست من سلامنقل قول:
چند صفحه به عقب برگردید لینک آپدیت هستش که بیشترش مربوط به اینترنته
قیمت عینک هم تو بازار 50 تومن و 70 تومن هم میدن موجوده البته کلا به انصاف طرف بستگی داره.
با تشکر از دوستمون گلابی
برای یکپارچه کردن مطالب این مدل عین مطلب ارسالی دوستمون رو اینجا میگذارم
برای بازکردن Service Menu تلویزیون های سونی باید از روش زیر عمل کنید(برای همه تلویزیون های سونی این روش جواب میده)
1-تلویزیون رو خاموش کنید
2-با ریموت کنترل دستگاه دکمه های زیر رو بزنید:
I+5+VolUP+power
تلویزیون روشن میشه و سرویس منو بالا میاد
اطلاعاتی از قبیل میزان کار کرد ، دما ،نسخه نرم افزار و...قابل دسترسه
منظور از i همون دکمه Info هست
تلویزیون رو با دکمه پاور خاموش کنید بعد به ترتیب دکمه ها رو پشت سر هم فشار بدید اول i بعد 5 بعد vol+ بعد پاور
سرویس منو ظاهر میشه ولی بنظر خیلی پیشرفته هست
من که جرئت نکردم چیزی رو تغییر بدم
با سلام . آقا ما از بانه یه 40NX720 گرفتیم ولی آوردیم وصل کنیم فهمیدیم که پایه استیل بهش نمیخوره ! ظاهرآ ماله Nx710 هستش !!! یخورده لق میزنه :n03: حالا بنظر شما چیکار کنیم؟!! اصلآ میشه کاری کرد که همین فیکس بشه روش ؟؟؟ جایی هست عوض کنند اینو ؟؟ خود فروشنده میگه بیارین اینجا من وصل کنم !! میگه بهش میخوره ! آخه کم راهی که نیست تا بانه !!
روی پایه مدلش رو زده بگید تا بهتون بگم به nx720 میخره یا نه. اگر این مدل باشه بهش میخورهSU-B401S
آقا ما یه استند واسه 720 میخوایم
کسی داره ؟
قیمت حدودا چنده ؟
دوستان اگه کسی پایه 46hx925 داره نو دست دوم ترو تمیز خریدارم
سلام............ اگه میشه تلفن ایرانکو داری .... استند آلومینیومی میخواستم برای سونی 46 hx925
دوستان من با 2 تا برنامه تونستم فیلمهای mkv رو اول زیرنویس فارسی رو در آن فیلم بگذارم و سپس به فرمت m2ts تبدیل کنم.و این تبدیل برای مثلا یک فیلم 700 میگی حدود 10 دقیفه طول کشید.تنها مشکل این که باید گزینه زیرنویس به همراه فیلم رو در تلویزیون فعال کنم.لطفا اگه کسی روش اون رو بلده بگه.من فراموش کرده ام.