وحید حالا اگه جرات داری بیا از بازی دفاع کن :دي
مو لای درز پیش بینی های من نمیره :دی
Printable View
مو لای درز پیش بینی های من نمیره :دی
یعنی حتی قابل دفاع هم نیست؟نقل قول:
معلوم نیست بیوار چه گندی زده که اکثراً اینجوری میگید.
خیلی خلاصه اگه بخوام بگم ، bioware سعی کرده بازی رو شبیه مس افکت بکنه تا کاربرهای بیشتری رو جذب کنه .
در مورد داستان من هنوز هیچی نمیدونم چون 10 دقیقه بیشتر بازی نکردم ولی مطمئنا به خوبی 1 نیست .
گرافیکش ولی خداوکیلی خیلی بهتر شده ، فقط کافیه آتیشها رو تو حالت high ببینین . من خودم تو ویندوز 7 تست کردم ولی directx ام 10.1 هست .
در مورد دوربین ولی باید بگم بایوویر بزرگترین اشتباه تاریخش رو کرده . من خودم ایزومتریک استفاده نمیکنم ولی مگه میمردن ایزومتریک هم برای کاربرای قدیمی بذارن . در مجموع من فکر کنم دراگون ایج دیگه به یه محصول صرفا تجاری داره نبدیل میشه و امسال ویچر 2 ، دراگون رو شکست خواهد داد .
سلام :31:
می بینم که علی داره از آب گل آلود ماهی می گیره :21: :31:
من نتم یکی دو روز قطع بود و دقت کنید کلا آن نبودم وگرنه مطمئنا جواب می دادم و از این خبرا نیست که همین جوری نظاره گر باشم! :31:
امروز بازی رو گرفتم یکی دو ساعت هم بازی کردم. فعلا که نقد نمی تونم بکنم ایشالا یکی دو هفته دیگه این کارو می کنم
ولی با توجه به این چند ساعتی که بازی کردم و اطلاعاتی که در مورد بازی از نقد ها و مطالب مختلف دارم فعلا یه سری توضیح کوچیک میدم:
- بازی نسبت به قبل خیلی ساده تر شد و دیگه زیاد برای inventory و level up شدن لازم نیست وقت گذشت که البته این خوب نیست مخصوصا حذف skill های شماره قبل مثل درست کردن تله و زهر و .... زیاد جالب نیست و نکته منفیه
- از open world بودن بازی کمی کمتر شده و محیط ها هم نسبت به شماره قبلی کوچیکترن و اینجوری نیست که بتونید دائما توی نقشه به جاهای مختلف سفر کنید. کلا بازی داستانش در شهر Kirkwall و دورو بر اون در جریانه...
- دوربین زیاد برای پی سی باز ها جالب نیست مخصوصا نبود دوربین ایزومتریک یکمی ناجوره ولی اون قدر هم بد نیست و قابل تحمله و اون قدر که بعضی ها بزرگش می کنن هم دیگه نیست! بعضی ها تو پی سی دیگه خیلی داره احساسی رفتار می کنن کافیه فقط امتیاز یوزر های گیم اسپات توی پی سی رو با کنسول مقایسه کنید واقعا عجیبه! فقط می تونم واژه احساسی تصمیم گرفتن رو برای این حرکت به کار ببرم....
- صدا و موزیک بازی که مثل بازی های دیگه بایوور فوق العاده ست و بعید می دونم نمره کامل رو نتونه بگیره....
- مکالمات یکمی ساختارش تغییر کرده. به مس افکت خیلی نزدیک شده با کمی تغییر در یه سری جاها. به نظر بازم از این نظر بازی خوب ارزیابی میشه و اون که می گفتین شیر تو شیر میشه بری جلو اصلا اینطور نیست و اگه اینو بگید معلومه که یکمی توهم زدید! :31:
- گرافیک بازی پیشرفت خیلی زیادی نداشته و با توجه به اینکه حداکثر 2 سال برای ساخت بازی زمان بوده طبیعیه ولی در کل خیلی خوبه و همه رو راضی می کنه
- داستان به نظر می رسه در سطح شماره قبلی نباشه. یعنی شماره قبلی اگه در حد 10 بود این شماره شاید بین 8 تا 9 باشه ولی اینو الان نمی تونم دقیقا در موردش بگم و بعدا توی نقدم حتما اشاره خواهم کرد....
- من با rogue شروع کردم و کلا توی دمو هم جرکات اونو دیده بودم خیلی خوشم اومد و کلا کلاس خیلی خوبیه و من برعکس شماره 1 که با warrior زیاد می رفتم این شماره rogue رو شاید بیشتر برم. بعد نکته جالب بازی اینه که کلاس ها دیگه نزدیک بهم شده و اینجوری نیست که mage نسبت به بقیه کلاس ها خیلی قوی تر باشه!
- جالبه موقع import کردن سیوی رو که اوردم 83 ساعت بود! :31: این شماره فکر کنم برای من بین 40 تا 50 ساعت طول بکشه. در ضمن این import کردن رو نباید توقع داشته باشد که خیلی زیاد تاثیر داشته باشه و خیلی حساس نباشید. یه چیزی شبیه مس افکته....
- در کل بازی برای من راضی کننده بود ولی مطمئنا نسبت به ریشه ها بهتر نیست و احتمالا در آخر امتیازی پایینتری نسبت به اون میدم و به قول گیم اسپات که میگه: در ابتدا این سوال پیش میاد که بازی نسبت به شماره قبلی بهتره یا نه؟ جواب نه هستش ولی بازی هنوز بزرگه.....
امتیاز هم الان میانگینش رو دیدم توی پی سی 8.4 بود و همین قدر بمونه نسبتا خوبه
بازم میگم همین آلن ویک هم که بعضی از اساتید این سایت بالای 9 بهش میدن میانگینش 8.3 هست! :31:
علیرضا جان ایرادت به دوربین ایزومتریک وارده ولی CRPG بودن فقط به دوربین ایزومتریک نیستنقل قول:
ضد حال ... ضد حال ... ضد حال ...
اه ... اصلا حال نمیده، عصبی کرده منو .
چقدر منتظر این بازی بودم ....!
زرت و زرت لودینگ داره - داستانش مثل قبلی جالب نیست - کنترلش اصلا حال نمیده ( آخه کدوم احمقی این دوربین ایزومتریک رو برداشته؟) - نبردهاش یه جوریه، نمیچسبه ، من عادت دارم این نوع نقش آفرینی رو از بالا کنترل کنم اونم روی کامپیوتر نه ایکس باکس 360 .
بابا اسمش روشه ... CRPG نه XRPG یا PRPG یا هر چیز دیگه ای. آخه این چه وضعشه ؟
نظرت قابل احترامه ولی اونجوری که تو میگی اصلا همه بازیو کلا بی خیالش بشن و یه بازی معمولیه! در صورتی که خود من به عنوان یه طرفدار بازی های CRPG حداقلش می دونم برای بازی 100 ساعت وقت می ذارم
من چون دمو رو رفتم به بازی عادت کردم فکر کنم بقیه یکمی برن عادت کنن....
به به خوش اومدی به دنیای این بازی :31:نقل قول:
امروز دمو رو بازی کردم نسخه ی 360 واقعا فوق العاده بود . گیم پلی بازی واقعا جذاب بود بسیار خوشم اومد میشه گفت یه ME به سبک شمشیری ( : دی ) برای من هستش . خیلی چسبید البته نسخه ی قبل رو بازی نکردم و احتمالا هم بازی نمیکنم چون دیگه وقتش نیست همین 2 رو بازی میکنم قبلی رو هم داستانش رو میخونم دستم بیاد چی به چیه . ولی کلا خیلی حال کردم باهاش . گرافیک بازی هم خوب بود به نظرم برای این بازی . طراحی صورت کاراکترها خیلی خوب بود . شخصیت های بازی رو خیلی خوب طراحی کردن ماشاالله یکی از یکی قشنگتر : دی کلا همه چیز در این دمو منو کاملا جذب کرد و حتما میگیرمش
پیش بینی می کردم یه سری که شماره یک رو بازی نکردن به این شماره جذب بشن....
احتمالا برای تو که عشق دارکسایدری بازی خیلی بیشتر از ما باید جذاب باشه! :31:
در مورد داستان شماره یک هم خواستی در خدمتیم
در ضمن همین نوید خان به دو تا بازی یعنی آلن ویک و دارکسایدر امتیاز خیلی بالا یعنی حدود 9.5 داده :31: که امتیازی شبیه همین da2 گرفته بودن پس امتیاز همیشه مهم نیست و مهم لذت بردنه که من بعید می دونم از بازی لذت نبرم و سعی می کنم احساسی نظر ندم! :31:
البته قبول دارم که دیگه بازی بهترین نقش آفرینی سال از نگاه منتقدان نمیشه....
آره احتمالش هست ولی احتمال این که از origins هم بهتر باشه کمهنقل قول:
مجموع من فکر کنم دراگون ایج دیگه به یه محصول صرفا تجاری داره نبدیل میشه و امسال ویچر 2 ، دراگون رو شکست خواهد داد .
با این اوصاف اگه دیابلو 3 بیاد برای بهترین نقش آفرینی سال کار خیلی سختی پیشرو نداره
البته به نظرم این بحث ها رو بی خیال بشیم و فعلا بچسبین به این بازی :31:....
edge هم به بازي 6 داد!
با توجه به اينكه به origins پنج داده بود،امتياز خوبيه!:31:
Dragon Age 2 6/10
Dragon Age:Origins 5/10
از اين سيستم لول آپش رو با توجه به اينكه تازگي ها Origins رو تموم كردم خوشم نيومد،به نظرم همون سيستم لول آپ قبلي خيلي بهتر بود...نقل قول:
دیگه زیاد برای inventory و level up شدن لازم نیست
مسير ها و محيط هاي بازي هم خيلي بيشتر خطي شدن،مثل توي Origins مكان هاي زيادي وجود داشت مثل اون جنگله يا اون كوهي كه توش يه اژدها بود،توي اين شماره توي اكثر محيط ها يه مسير خطي رو دنبال ميكنيم...نقل قول:
- از open world بودن بازی کمی کمتر شده و محیط ها هم نسبت به شماره قبلی کوچیکترن و اینجوری نیست که بتونید دائما توی نقشه به جاهای مختلف سفر کنید. کلا بازی داستانش در شهر Kirkwall و دورو بر اون در جریانه...
در كل به نظرم يه سري تغييرات بازي مناسب بودن ولي يه سري از ويژگي هايي كه حذف شدن بهتر بود باقي ميموندن....
منم چند ساعتی بازی کردم ..........نکات مثبت و منفی که خودم دیدم رو میگم(البته تقریبا همشو وحید جان گفتن):
نکات + :
- موزیک و صدا گذاری ها محشرن..... .
- مبارزات به نظرم بهتر شده..احساس جنگیدن به آدم دست میده..... (شاید اندکی آسونتر و غیر تکنیکی شده ولی برایندش خوبه)
- بازی خیلی کشش داره...غرق شدن تو دنیای بازی باحال .
- گرافیک درسته خیلی عالی نیس ولی تغییرات مثبت و راضی کننده ای داره(مخصوصا نمای شهر که خیلی خوب بود)
نکات - :
- داستان.......داستان......داستان نجات دنیا در شماره 1 (اونم با چند شروع مختلف) تبدیل شده به داستان زنده موندن یه خانواده بیکار. .:13:
- بازی ساده سازی شده.....از خرید و فروش بگیر تا عظمت بازی(البته بعضی از ساده سازیها خوبن ولی برایندش بد)
- دیالوگا..........از نظر دیالوگ بازی خوبه یعنی تقریبا مثه شماره قبل.......ولی اونم یه جورایی ساده شده(اون علایمی که کنار هر انتخاب دیالوگ میده بدک نیس خوبه ولی ......)
در کل اونجورایی هم که میگن بد شده و فلان درس نیس به نظرم.........مشکل اصلی در اینجاس که اونقدر شماره 1 قوی و جالب بود که انتظارات شدیدا از این شماره بالا رفته بود و اینا هم به جای تکرار همون فرمول موفق اومدن تغییرات بی موردی دادن.
اگه میانیگن شماره یک رو 90 در نظر بگیریم واسه این بازی 80 تا 85 خوبه........ .
راستی بازی شایستگی GOTY شدن رو نداره.(اگه GOTY بشه من خودمو از پنجره پرت می کنم تو خیابون:31:)
.
.
.
یعنی الان من ازین بازی خوشم اومده مشکل دارم و NooB تشریف دارم دیگه ؟ : دی
مرد حسابی دیگه چی ازین بهتر ؟ : دینقل قول:
# بازی خیلی کشش داره...غرق شدن تو دنیای بازی باحال .
مهمترین چیز در یک بازی همینه دیگه . جذبت کنه کشش داشته باشه خسته کننده نباشه برات .
در زمینه ی بازی های نقش آفرینی شما Noob هستی عزیزم :دینقل قول:
یعنی الان من ازین بازی خوشم اومده مشکل دارم و NooB تشریف دارم دیگه ؟ : دی
دوستان من امشب نتونستم بازی رو بگیرم فردا هم که تعطیله میره واسه شنبه...
اما یک چیزی : بازی اون حالت کلاسیکه خودشو حفظ کرده؟
تا الان که بزرگترین مشکل واسه من کم شدن مبارزاته تاکتیکی هست و داستان. چون من ایزومتریک کلا استفاده نمیکنم و خوشم هم نمیاد از این مدل دوربین. اما اگه از اون حالت حماسی بیرون کشیده شده باشه واقعا افسوس یکی از بهترین بازی هایه R.P.G عمرم رو میخورم ( بعد از Fallout 3 بهترین بازیه R.P.G عمرم بود Origins )
آیتم بندی ها چجوری شده؟ کلا Set ها و ... چیزی اضافه نشده به قسمت لباس؟
شخصیت ها چجورین؟ با اینکه تقریبا مطمئنم هیچ شخصیتی جایه Morrigen رو نمیگیره و هیچ شخصیتی به خوشگلیه اونم نمیشه تویه این بازی :دی اما میخواستم بدونم شخصیت ها Special اند؟ یعنی اینکه یک شخصیت رفتار خاصه خودشو داشته باشه. ( یادمه Morrigen اگه بهش میگفتی تو کارت درسته تو عالی ای و ... Romance منفی بهت میداد :دی کلا شخصیت از اون قشنگ تر تابحال ندیده بودم )
با این نمراتی که منتقد ها دادند احتمالا امسال یا Diablo 3 بهترین میشه یا Skyrim چون The Witcher که فکر نمیکنم پتانسیلش رو داشته باشه ( یعنی سازندش در حدی نیست که بتونه GOTY R.P.G بده بیرون ، هرچند که پیش بینی هایه امسالم همه غلط از آب در اومدن :دی )
نقل قول:
خیلی خلاصه اگه بخوام بگم ، bioware سعی کرده بازی رو شبیه مس افکت بکنه تا کاربرهای بیشتری رو جذب کنه .
این بدترین کاره
هیچ وقت موفق نمیشه...
راستش با این تعریف ها موندم بازی رو بگیرم یا برم 1 رو بازی کنم...