آره همش با هم تو یه وسیله باشه بهتر از اینه که 2-3 تا وسیله با هم حمل کنیم
Printable View
آره همش با هم تو یه وسیله باشه بهتر از اینه که 2-3 تا وسیله با هم حمل کنیم
من با اين كه جوي استيك يا ديپد نداره مشكل دارم. مثلا براي بازي شما مشكل نداري؟ كاملا راحتي با توجه كه دكمه ها هم سه كاره س ؟
پی 1...............
فک کنم سخت باشه بازی کردن.نقل قول:
دوست عزیز اون دوربین کانن که به شما معرفی کردم میتونه با فرمت Avi فیلم برداری هم بکنه. یخورده تو اینترنت سرچنقل قول:
کنید هم نمونه عکس هاش و هم نمونه فیلم برداریش رو میتونید پیدا کنید.
در ضمن من نگفتم که موبایل خوب نیست یا نخر... به حرف های من بیشتر دقت کنید. من گفتم که با باقیمانده پولی که
قراره بابت ان95 بدید میتونید یک گوشی خوب هم باهاش بخرید.
یعنی تا اینجا هم گوشی خوبی دارید که دوربینش 3.2 مگاپیکسل هست و هم یک دوربین عکاسی و فیلم برداری
مجزا که این دوربینتون هم 7.1 مگاپیکسل است.
البته خودتون میدونید..قبلا هم گفتم این فقط نظر من بود. تصمیم با خودتونه که فقط یدونه گوشی رو انتخاب کنید و
یا اینکه هم دوربین و هم گوشی.
موفق باشید.
edit توسط خودم ...
بعد از کمی گشتن تو اینترنت یدونه رویو کامل از این دوربین پیدا کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم نمونه فیلم برداری توسط این دوربین.
برای دیدن رویو های کامل در مورد این دوربین هم میتونید به سایت های زیر برید.کد:http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_sd1000-review/MVI_0048.AVI
کد:http://www.digicamreview.com/canon_digital_ixus_70_sd1000_review.htm
http://www.dcresource.com/reviews/canon/powershot_sd1000-review/index.shtml
برای دیدن نمونه عکس هاش هم سایت زیر.
http://www.digicamreview.com/photos/gallery/canon_digital_ixus_70_sd1000
این دکمه ها بستگی به نوع برنامه حالت هاشون تغییر پیدا میکنه. مثلا در موقع بازی کردن 1 کاره میشه مانند گوشینقل قول:
های دیگه. موقع تایپ دوباره 3 کاره میشه. موقع عکس گرفتن یا فیلم گرفتن هم 1 کاره میشه و فقط اون 5/6 تا دکمه اش
فعاله که برای تنظیمات دوربین هست.
یعنی با گوشی های دیگه نه تنها فرقی نداره بلکه خیلی هم سرتره چون بستگی به کارتون خودش رو تطبیق با شرایط
میکنه.
سلام
اول حرف های دوست خوبمون persian boy
حرف شما کاملا درست و منطقی.شما اگه دوربین گوشی هارو باز کنید(مثل یه تعمیرکار!) و از نزدیک سیستم و
اندازش رو ببینید خندتون میگیره که چقدر بحث سر کیفیت و به عبارتی کل کل بین دوربین گوشی ها هست!اصلا
دوربینموبایل قابل مقایسه با دوربین های دیجیتال کامپکت نیست چون دوربین های دیجیتال فقط کارشون عکس
هست و وقتیشما یه لنز با پهنای زیاد و نورگیری خوب و سرعت شاتر بالا و حساسیت بالا و ......مسلما بهتر نتیجه
میگیرید تا یه دوربین موبایل.در مورد دوربین فیلم برداری هم باز همینه.مسلما یه دوربین فیلم برداری سونی که الان از
یک کف دست کوچکتر شده خیلی بهتر میتونه فیلم بگیره تا موبایل.همچنین خوبم عکس میگیره ولی نه به اندازه ی
دوربین دیجیتال هم مگا پیکسل خودش.همون طوری که دوربین دیجیتال هر چقدرم خوب باشه نمیتونه مثل هندی کم
فیلم بگیره.
ولی خب خودتون بهتر میدونین فرهنگ مردم ما با اروپا و امریکای شمالی فرق داره.اکثر ما موبایل رو در وحله ی اول یا
برای دوربینش میگیریم یا mp3 پلیرش یا تاچ بودنش یا....حالا در وحله اخر یه زنگی هم باهاش میزنیم!!!!
اما نباید این باشه.مسلما هیچ وقت سری w جای ipod رو نمیده.سری k جای دوربین دیجیتال رو نمیده.سری p
اونچنان که باید جای pda رو نمیده.اما بسته به نیاز ممکنه کسی بخوتد همش رو تو یکی داشته باشه.یا نخواد حرفه
ای از هر کدوم جداگانه استفاده کنه.این مونده به فرهنگ مردم و جامعه و البته سطح اقتصادی مردم.
در مورد قیمت n95.بر فرض مثال شما این گوشی رو 600$ در نظر بگیرید.
dsc-s800 sony=270$
k810=320$
خب هر عقلی که iq>50 داشته باشه میفهمه که کیفیت کار کدوم بیشتره!!اما میگم مونده به سلیقه ی شخصی
استفاده کننده.مثلا k850 هیچ تغییری نداده مگه دوربینش رو.حتی یه سیستم عامل هم نزاشته.خب اگه کسی
دوربین داشته باشه چرا بره اینو بگیره؟؟؟مگه اینکه فقط بخواد از دوربین موبایل استفاده کنه.
در هر حال با نظر شما کاملا موافقم اما همه یه جور فکر نمیکنن!!!راستی گوشیتونم مبارک!!ایشالا (مخفف
انشاا..!)خبرای خوب باهاش بشنوین.
شما blaster عزیز
از نظر شما حمل دوربین کاری مسخره میاد:2:.منم اگه همون دوربین موبایل کارم رو راه بندازه همین حرفو میزنم.اما
اینم در نظر میگیرم که از این دوربین نمیتونم انتظار عکس های خوب از طبیعت و مهمونی و ...اونطور که یه دوربین
دیجیتال بهم میده داشته باشم.اما برای یه وکیل که صبح میره دادگاه شب برمیگرده و شاید روزی 1 عکس از یه خانوم
خوشگل بندازه همون w810 هم زیاده!!(مثال بود فقط!)منظور دوستمون persian boy هم این بود که نرین برای دو مگا
پیکسل بیشتر اونم تو موبایل کلی پول گوشی ای رو بدین که فقط میخواین از دوربینش استفاده کنین.
ممنون از همتون
عزيز من ما كه نميخوام كار حرفه اي بتركونيم يا روزي 500 تا عكس بگيريم. ما فقط براي مواقع ضروري ميخوايم. همه دنيا هم همينطوره چرا هي گير ميدي كه ما فلانيم ما چنانيم.نقل قول:
ولی خب خودتون بهتر میدونین فرهنگ مردم ما با اروپا و امریکای شمالی فرق داره.اکثر ما موبایل رو در وحله ی اول یا
برای دوربینش میگیریم یا mp3 پلیرش یا تاچ بودنش یا....حالا در وحله اخر یه زنگی هم باهاش میزنیم!!!!
يه چيز ديگه. تو جيب كه ميذاري رو صفحه ش خش نميفته ؟ ميدونم يه پاكتي داره ولي خب هميشه كه نميشه اونتو بذاري.
سلام.عزیز من شما نمیخوای دلیل نمیشه بقیه هم نخوان!نقل قول:
عزيز من ما كه نميخوام كار حرفه اي بتركونيم يا روزي 500 تا عكس بگيري
آی آی آی!!!!باز که زود قضاوت کردی!نقل قول:
همه دنيا هم همينطوره چرا هي گير ميدي كه ما فلانيم ما چنانيم.
نه عزیز مگه اینکه بخوای مثلا کلید بزاری تو جیبت که اونوقت بله خط میندازه.ولی مهم لنز دوربین هست نه صفحش!!نقل قول:
يه چيز ديگه. تو جيب كه ميذاري رو صفحه ش خش نميفته ؟ ميدونم يه پاكتي داره ولي خب هميشه كه نميشه اونتو بذاري
به حرفام دقت نکردی.احساس میکنم یه ذره که خوندی سریع تصمیم گرفتی منو معدوم کنی!!!!
حالا یه بار دیگه به چند تیکه از حرفام که نقل قول کردم توجه کن.
نقل قول:
نرین برای دو مگا
پیکسل بیشتر اونم تو موبایل کلی پول گوشی ای رو بدین که فقط میخواین از دوربینش استفاده کنین.
نقل قول:
اما بسته به نیاز ممکنه کسی بخواد همش رو تو یکی داشته باشه.یا نخواد حرفه
ای از هر کدوم جداگانه استفاده کنه.
نقل قول:
اما میگم مونده به سلیقه ی شخصی
استفاده کننده.
من الانشم که میخوام گوشی بگیرم بعد از انتن دهی و راحتی کار با دکمه ها و خوش دست بودن!دوربین و صدای هدفون برام مهمه.کسی هم منکرش نیست.همه ی ما دوست داریم موبایلی که میخریم همه کار بکنه تا ادم کمتر وسیله با خودش اینور اونور ببره.نقل قول:
از نظر شما حمل دوربین کاری مسخره میاد.منم اگه همون دوربین موبایل کارم رو راه بندازه همین حرفو میزنم
اما میگم برا کسی که میخواد بره عکاسی.....اصلا یه مثال عینی بزنم:
یکی از دوستان تو دانشگاه که سال سه معماری هست میخواست دوربین بخره.گوشیش هم N70 بود.گفت میخوام n95
بخرم که همیشه همرام باشه تا بتونم تند تند از بناها عکس بندازم.خب از یه جهت راست میگه اما با این پولی که بابت
n95 داد(منهای ضرر رو n70 که 3 ماه نیست خریده)میتونست یه دوربین 8 مگاپیکسل بخره و لذت ببره.اونم که همیشه
میره بیرون برای گرفتن عکس باید دوربین همراش باشه.جا هم زیاد نمیگرفت ازش.باهاش صحبت کردم میگفت هیچ
استفاده ای هم غیر از دوربین نمیخواست از گوشی بکنه.
ببین این حماقت هاست که باعث میشه ادم درجا بزنه.
><><><><><><<<<<<><><><><><><><><><
><><><><><><><><><><><><><><><><><>
موفق باشی
(راستی بهتره این بحث همین جا تموم شه.راستی دوستان k810 رو تایید میکنن؟؟)
ازين جهت كاملا باهات موافقم. كسيكه كارش عكاسيه و كيفيت براش واقعا مهمه خيلي اشتباه ميكنه اگه بخواد از گوشيش تو كار استفاده كنه. بهر حال اميدوارم از لحن من ناراحت نشده باشي. ما چاكريم.نقل قول:
اما میگم برا کسی که میخواد بره عکاسی.....اصلا یه مثال عینی بزنم:
یکی از دوستان تو دانشگاه که سال سه معماری هست میخواست دوربین بخره.گوشیش هم N70 بود.گفت میخوام .............................................. درجا بزنه.
اينكه خيلي ناجوره. اگه قرار به خط افتادن باشه پس بعد يه مدتي در هر حال روش خط مي افته ديگه نه؟ يكي ميگفت همون قسمت روش عوض ميشه. آيا واقعا ميشه اگه خش افتاد عوضش كرد و اگه ميشه چقدر خرج داره؟نقل قول:
نه عزیز مگه اینکه بخوای مثلا کلید بزاری تو جیبت که اونوقت بله خط میندازه.ولی مهم لنز دوربین هست نه صفحش!!