سلام.من بار اول فيفا12رو راحت نصب كردم ولي حالا كه ويندوز عوض كردم آخر سي دي 2 ارور ميده و نميره تو بازي.لطفا كمك كنيد.
Printable View
سلام.من بار اول فيفا12رو راحت نصب كردم ولي حالا كه ويندوز عوض كردم آخر سي دي 2 ارور ميده و نميره تو بازي.لطفا كمك كنيد.
سلام دوست عزيزنقل قول:
لطفا مشكلات نصب و اجرا رو اينجا مطرح كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=518378
عزیزم دایرکت و دو نرم افزار دیکه هست ویژال 2005 و 2008 و فرا اینا را نصب کن احتمالا توی استارت منوت توی فیفا 12 آمده نصبش کن حالشو ببرنقل قول:
گزارشگر چرا فقط تیمهای چهار ستاره رو ادم حساب میکنه باقی تیمهای در پیت اصلا اسم بازیکنا رو نمیگه .
عزیز مشکل از بازیت هستنقل قول:
اتفاقا تو این نسخه گزارشگر فوق العاده حرفه ای تر شده و اسامی اکثر تیمها و بازیکنارو میگه!!!
واقعا چرا اينجوريه نت؟نقل قول:
چه مشکلی بازی دیگه برای همه یکیه . من ورزن پی سی دارم. مثلا تیم پرقدرت و مدعی مصر دربرابر کره رو درنظر بگیر فقط اسم سه تا بازیکنو میگه. کل مسابقه سکوت مطلقه. درضمن این گزارشگر پدر سوخته امروز هی به هالویین اشاره می کرد .فکر کنم 22 بهمنو هم تبریک بگه:31:نقل قول:
آقا دستت درد نکنه ولی من تو شهرستانم نمی تونم نسخه اورجنالشو بخرم راهی نیست که کار ما با همین نسخه تقلبی راه بیفته؟؟؟؟؟( اگه توضیح بدی یه دنیا ممنوع)نقل قول:
سلام دوستان
یکی لطف می کنه واسم لینک سالم دانلود گزارشگر عربیو بم بده؟ بعد این جریان Black Box چیه؟
یعنی گزارشگر عربی فقط رو فیفا12 با ورژنهای Black Box نصب می شه؟
ممنونم
نقل قول:
برای آنلاین باید key بخری. راه دیگه به هیچ وجه. می تونی از سایت ها بخری یا اگه ویزا کارت و یا مستر داری می تونی مستقیما از سایت خود ea بخریش.