نقل قول:
والا توی تهران که من شنیدم خیلی بهتر از کرج هم جواب میده حالا شانس شماست که اینجوری شده
Printable View
نقل قول:
والا توی تهران که من شنیدم خیلی بهتر از کرج هم جواب میده حالا شانس شماست که اینجوری شده
اینترنت ایرانشل الان دو روزه بعد از یه قطعی 2-3 ساعته که کل خدمات ایرانسل دیگه جوابم نمیدادن! (40 دقیقه پشت خط بودم) به شدت مشکل پیدا کرده و هی خراب میشه کار نمیکنه یا بعضی سایتا و سرورا رو باز نمیکنه بعد درست میشه...
خسته ـمون کرد این ایرانشل با این سرویس ت*میش......
نقل قول:
بله این دو روزه یکمی داره اذیت میکنه روز اول عید برای من خیلی عالی بود انگار ADSL 256 داشتم:31:
من یک سیم کارت ایرانسل گرفتم برای سرویس GPRS چون چند روز میخوام برم مسافرت گفتم بتونم با نتم هم کار کنم بعدش از خود سایت ایرانسل رفت و اعتبار خریدم تا بسته ی افزایشی رو فعال کنم
اما هیچ SMS یا افزایش شارژی بعد از یک ساعت انجام نشد
معمولا چقدر طول می کشه ؟
نقل قول:
دوست عزیز به طور معمول کمتر از 30 ثانیه باید طرح فعال بشه ولی جون سرسشون شلوغ هست تا 2 ساعت هم میتونه طول بکشه
شما برای اینکه بفهمی که طرح فعال شده این کد رو بزن ببین چی مینویسه
1#*3*7*3*140*
در ضمن ممکنه که پیامی نیاد از طرف ایرانسل شما میتونی شارژت رو چک کنی اگه اون مبلغ رو کم کرده باشه یعنی طرح فعال هست
موفق باشید:11:
سرعت دانلود من خیلی داغونه والی با چیز پی ان بین ۲۰ تا ۳۰ دانلود دارم
البته پینگ خوبی نداره -یعنی به درد بازی آنلاین یا صحبت آنلاین نمیخوره . ولی برا صفحه دیدن و دانلود کم عالیه .
بله واقعا خیلی بدجوره قبلا که اعتراض بود الان هم که عیده معلوم نیست این سرویس به قول شما تخمیش کی می خواد درست کار کنه!مدام باید از اینترنت بیای بیرون دوباره وصل شی اونم چندین بار که مثلا یه سایت و ببینی حالا مال من edge هست که اینطوریه! سرعت دانلودش هم که بین 5 تا 15 تغییر می کنه بعضی وقتا (بیشتر شبا) میره رو 20 تا 27 ولی اصلا بدرد نمی خوره منکه خیلی ناراضیم ایندفعه همراه اول می گیرم ببینم چی می شهنقل قول:
ممنون آره بعد از 6 ساعت یک پیغام آمد که شارژ شده من هم بسته 800 میگ یک هفته ای رو فعال کردمنقل قول:
اینکه اصلا کار نمیکنه واقعا سرعتش پائینه من که نتونستم حتی یک صفحه باز کنم
من روز عید بسته 800 مگ یک هفته ای فعال کردم ولی هیچ استفاده ایی نتونستم بکنم اصلا google وyahoo بالا نمیاره
خدا مرگشون بده با این سرویسشون فقط بلدن سر مردم کلاه بزارن
خیلی GPRS ایرانسل این چند روز بد شده
برای منم هر سایتی دلش بخواد باز میکنه که 90% سایتا رو باز نمیکنه مخصوصا سایتای خارجی !!
یاهو رو که اصلا باز نمیکنه و وصل مسنجر نمیشه!
Gmail هم نمیره توش!!
چه باید کرد با این اوضاع؟
حالا کی خوب میشه؟
نمیگن مردم کارو زندگی دارن با اینترنتشون :13: