نقل قول:
شما سرعتت مگه چند هست؟
بله سرعت EDGE نسبت به GPRS خیلی بهتر هست من امتحان کردم جایی که GPRS بود سرعت دانلود نهایتا تا 12 می رسید ولی الان که EDGE هست سرعت دانلود تا 30 هست
Printable View
نقل قول:
شما سرعتت مگه چند هست؟
بله سرعت EDGE نسبت به GPRS خیلی بهتر هست من امتحان کردم جایی که GPRS بود سرعت دانلود نهایتا تا 12 می رسید ولی الان که EDGE هست سرعت دانلود تا 30 هست
هرچی تو سایت ایرانسل گشتم طرح نامحدود پیدا نکردم همش حجمی بود! آیا طرحی داره که این سرویس رو به صورت نامحدود ماهیانه بدون محدودیت حجمی بده؟
سرعت دانلود من به طور متوسط 25 کیلوبایت هست ولی سرعت باز شدن صفحه ها هیچ تغییری نکرده.نقل قول:
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
نخیر دیگه بسته های نا محدود نمیدن از همین حجمی ها استفاده کنید.نقل قول:
خب سرعت من هم همونطور که گفتم روی 25 تا 30 هست و پیج باز کردن هم نمیشه گفت مثل adsl باز میکنه پیج هارو ولی بد هم نیست قابل تحمل هست برای مننقل قول:
بین ساعت 4 تا 7 صبح سرعت دانلود خیلی عالیه یه بار امتحان کن.نقل قول:
سلام دوستان من اگه الان بخوام از این بسته ها و مودم EDGE بخرم شما چه پیشنهاد میکنید؟؟؟؟
:11:
نقل قول:
مودم که مدل های متنوع داره و باید بگردی بهترین مودم و ارزونترین رو انتخاب کنی چون الان اینجاهرکی یه مودم میگه و شما قاطی میکنی اگه تهران هستید بازار رضا خوبه برای خرید برید اونجا بخرید
برای سیم کارت هم فعلا در حال حاظر ایرانسل سرعتش از همراه اول بهتره
شما یه بسته 2.5 گیگ ایرانسل رو برای 1 ماه با قیمت 10000 تومان میخرید و استفاده میتونید بکنید:46:
موفق باشید:11:
دوستاني كه كرج هستند چند روزي كه من به طور كلي اينترنت قطع شده. كانكت ميشه ولي هيچ جا رو حتي پينگ هم نميكنه. براي بقيه هم همينطوره؟
این اختلال در اینترنت مربوط به همه جای ایران میشه و مختص کرج نیست.نقل قول:
ظاهرا به خاطر چهارشنبه آخر سال یه مقدار دارن پارازیت میندازن تا چند روز دیگه اوضاع درست میشه.
نقل قول:
بله دوست عزیز این چند روز اینطوری بود نه کرج بلکه همه جا اینطوری بود حتی adsl هم سرعتش خیلی افت کرده بود ولی تا شنبه دیگه خوب میشه به خاطر چهارشنبه سوری بود:46: