اونجا باید اون دورو بر یه در پشتی ای چیزی باشه!نقل قول:
من دقیقا" یادم نیست ولی یادمه اون اولایه راه یه توالتی یا یه دری چیزی بود که جیم بشی!:n09:
Printable View
اونجا باید اون دورو بر یه در پشتی ای چیزی باشه!نقل قول:
من دقیقا" یادم نیست ولی یادمه اون اولایه راه یه توالتی یا یه دری چیزی بود که جیم بشی!:n09:
باز کردن قفل چقدر دردسرر دارههههه اه
یه توضیح مختصر مفید بدید
درد سر نـــداره!نقل قول:
آقا موسو با سرعت خیلی آروم چپو راست میکنی!(اول ببر چپ یه 5سانتی که بردی اگه نیوفتاد یواش یواش 10 سانت بیار راست!)
بعد که افتاد موسو با همون شرایط بالا پایین میکنی!
بعد که دوباره افتاد تند تند کلیک چپو میزنی!
بعد باز میشه!
تمزین کنی حله!
تشکررر فراوان ، راحت بودنقل قول:
الان یک مشکلی پیش اومده ، من و برادرم دوتا یوزر داشتیم ، الان هردو پاک شده!! تمام 6مراحل به فنا رفت باید از اول برم
میشه از save کسی دیگه استفاده کرد؟
کجا باید کپی کنم؟
اگر امکانش هست و حجمش مناسب هست ،یکی از دوستان مرحله 6 برای من آپلود کنه
دوست من 6 مرحله خیلی هم وقت گیر نیست ولی سیو 90 مگی این بازی خیلی وقت گیره!:n06::n05:نقل قول:
مراحل توی کدوم فایل ذخیره میشه؟
سلام
دوستان من اساسینس و هیتمن مشکل دارم با اجراشون !
وقتی نصب میکنم و کرک رو میریزم و میزنم که بالا بیاد اصلا سیستم حرکت خاصی انجام نمیده !
دوست من کرکو ریختی؟!نقل قول:
سیستمت میخوره؟!
بازی ها کامل نسب شدن؟!
++C و آپدیت کارت گرافیکی یا دایریکس رو نسب کردی؟!
تمام کارها انجام شده...نقل قول:
استیم رو هم آپدیت کردم ولی فایده نداشت...
اونجورام آماتور نیستم :n02:
سیستم هم قوی هست...
بازی رو باید به استیم اضافه کنی که برات بیاد . یعنی از توی استیم بیاریش . اما راجع به اساسین احتمال میدم از کرک باشه . معمولا اکثر اینجور کرشها مربوط به کرکه . یک کرک دیگه بریز شاید مشکلت حل شد . من با کرایسیس همین مشکل رو داشتم که یه کرک دیگه ریختم درست شد . بهتره که کرکی که از همه جدیدتر اومده رو بریزی .نقل قول:
خوب دوست من، من قصدی نداشتم فقط اشتباه های احتمالی رو گفتم!نقل قول:
خوب ورژن کرکت تازس؟ با بازی میخوره؟!
اگه نشد پاک کن از اول نصب کن!
به ریجیستری هم توجه کن که پاک شده باشه!
البته یو پلی رو هم یه چکی بکن ببین کار میکنه؟!
امیدوارم هیچکدوم این گیمو تموم نکنید...
نیم ساعت کردیت آخر گیم داره ردم نمیشه!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
نسخه های قبلیم همین جوری بود.اخرش شما برو چایی بریز, اجیلم که نمیشه خورد. خلاصه یک چرخی بزنی تمومهنقل قول:
سلام
تو نسخه 2 و برادر هود پول در آوردن آسون بود.
تو این چه قدر سخت شده.
لطفا یه راهنمایی در مورد پول درآوردن بکنین.
پول لازم نیست در بیارید چون تمام مراحل با همون وسائلی که کانر داره میشه تموم کرد,نسخه های قبل شما با پول لباس ,اسلحه و ملک میخردید ولی تو این نسخه محدود شده به مبادله کالا.فکر کنم تو این نسخه دزدی هم مثل قبول بود ,هر وقتم تیر کم اوردید جسد سرباز ها رو بگردید هم پول میده هم تمام وسائلی که کم داریدنقل قول:
بازیو که خیلی وقته تموم کردم.نقل قول:
پول لازم نیست در بیارید چون تمام مراحل با همون وسائلی که کانر داره میشه تموم کرد,نسخه های قبل شما با پول لباس ,اسلحه و ملک میخردید ولی تو این نسخه محدود شده به مبادله کالا.فکر کنم تو این نسخه دزدی هم مثل قبول بود ,هر وقتم تیر کم اوردید جسد سرباز ها رو بگردید هم پول میده هم تمام وسائلی که کم دارید
می خوام کشتی رو آپگرید کنم و بازیو کامل کنم ولی مثل اینکه حتی تو بازی هم اقتصاد خرابه!:n02:
خواهش می کنم راهنمایی کنید چی کار باید تو قسمت مترو بکنم
گل گفتی راستی با ترینر میتونی پولتو زیاد کنی ولی همون ترینر هم داغونه سریع از بازی میاد بیرون اگه میشه یه ترینر خوب بذارید.نقل قول:
اونایی که بازی رو از یکش بازی کردن میدونن من چی میگم این که بازی اصلا حس اون قدیمو نداره من اون زمان 2 شو با لذت میرفتم 3و4شم حسو داشت ولی کمتر شده بود اما این دیگه خیلی رفته تو جاده خاکی و کلا من فکر می کنم دیگه این اصلا assassin نیست و یه بازی دیگست اینجا یوبی باید متوقفش کنه دیگه ضرتی دوباره اومد black flag !!!!! این که دیگه کلا یه بازیه دیگست
در کل میخوام بگم اصلا حس بازی کردن اینو ندارم حالا نمیدونم نظر شما چیه؟
به نظر من 1 و 2 مخصوصا دوش از همه بهتر بود بعد آروم آروم خراب شد.نقل قول:
اونایی که بازی رو از یکش بازی کردن میدونن من چی میگم این که بازی اصلا حس اون قدیمو نداره من اون زمان 2 شو با لذت میرفتم 3و4شم حسو داشت ولی کمتر شده بود اما این دیگه خیلی رفته تو جاده خاکی و کلا من فکر می کنم دیگه این اصلا assassin نیست و یه بازی دیگست اینجا یوبی باید متوقفش کنه دیگه ضرتی دوباره اومد black flag !!!!! این که دیگه کلا یه بازیه دیگست
در کل میخوام بگم اصلا حس بازی کردن اینو ندارم حالا نمیدونم نظر شما چیه؟
این اصلا هیجان نداشت.
بعضی بازی ها مثل سری های قبل assassin یه حسی تو آدم ایجا می کنن که دوس داری داستانشو دنبال کنی ولی این این طور نبود.
گیم پلی هم هر چی می گذره آسون تر میشه و گاهی یه چیزی بهش اضافه می کنن که برا سخت شدنه ولی فقط رو اعصابه.
مثل یه سری از سربازایی که تو بازی هست و برا کشتنشون نمی شه ضد حمله زد و روش کشتن خودشونو دارن. تو سری های قبل هم بودن ولی تو این سری خیلی مختلف شدن و هر کدوم یه روش دارن.
یادمه تو یکش با همون سربازا عادی بازی سخت بود ولی رو اعصاب نبود و طوری بود که گاهی ترجیح می دادم فرار کنم و گاهی ترجیح می دادم بجنگم.اصلا فرار توش معنی داشت و گاهی راه حل ساده بود. ولی تو این یکی و دو تا قبلی اصلا فرار الکی بود.اگه یه ارتش هم می ریختن سرت ساده ترین راه کشتنشون بود.امیدوارم assassin جدیده رو از نظر گیم پلی بین نسخه ی 1 و 2 بسازن اون وقت عالی میشه.
سلام من بازیو تموم کردم ولی فقط 36 درصد شده!
راهی هست که بشه مراحل قبلی رو انتخاب کنم و دوباره بازی کنم؟مثلا مرحله کشتی ها.
از تو انیموس همشو میتونی دوباره بری!:n06:نقل قول:
36 درصد هم تموم نیست باید همه ی مرحل جانبی رو تموم کنی!:n05:
انیموس چیه؟نقل قول:
بازیو تموم کردم و کردیت آخرشم اومد.حالا چجوری مراحل جانبی رو برم؟
باید یه نیم ساعت 45 دقیقه ای صبر کنی تا تموم بشن اون تیراژ !بعد میری تو بازی دوباره و ...نقل قول:
انیموسم وقتی رفتی تو بازی از منویه بازی بگردی پادا میشه!(از منوی توی توی بازی!)
مسخره ترین جاش اینجا بود که کردیتش خیلی بود!! :n02::n04:نقل قول:
تا حالا این چنین کردیت ندیده بودم دی
انگار اسمشونو با خانواده نوشتن! دی
شوخی نیست که دوست من 4 تا استدیو روش کار کردن!نقل قول:
2 تا استدیویه موزیک داشته فقط
مراحل اصلی چه شکلی هستن همون مراحلی که با علامت ! هستن اصلی هستن !؟ من تجربه اول ac هم هست به نظرم کمی چرت به نظر میاد خیلی حرف میزنن !! داستان بازی رو از کجا میشه گیر آورد ؟!
این بازی به کریدت بلندش هم معروفه . چون تو همه نسخه هاش مدت زمان کردیتش همینقدره و بدتر از اون نمیشه هم ردش کرد .نقل قول:
من اینو تویه یه سایتی دیدم چون که مرتبط با اینجا بود گذاشتم که استفاده ببرید موفق باشید
ظاهرا به تازگی سایت assassinscreed.wikia طی یک حرکتی اقدام به نظرسنجی ای کرده پیرامون این قضیه که میخواین اساسین بعدی به کجا بره…
اولین گزینه این نظر سنجی هم The rise of King Xerxes I of the Persian Empire. است که شما با انتخاب این گزینه به ایران در زمان خشایار شاه رای می دهید…
رفتن و نظر دادن به این نظر سنجی پای خودتون… من چیزی نمیگم… ولی حواستون باشه که یوبیسافت با پرنس آف پرشیا ش چه توهین هایی به سرزمین عزیزمون ایران و همچنین دینمون کرد….
این بازی هم کم توهین نکرده ولی شاید وجود بازی در ایران خیلی جالب نشه!!!
مخصوصا که زمان خشایار شاه ( مثل فیلم 300 ) زمان نسبتا جالبی نبوده که این نظرسنجی انتخاب و پیشنهاد میکنه….
لینک هم اینه…
http://assassinscreed.wikia.com/wiki/Assassin%27s_Creed_Wiki
ما محتوای این سایت رو تایید نمیکنیم و لینک مربوطه فقط برای این هس که خواستید برید رای بدید به مشکلی بر نخورید
این خبر توی تاپیک اخبار بازی و AC 4 گذاشته شده و خیلی وقت میشه این نظر سنجی رو گذاشتن . ولی به نظر نظرسنجی رسمی نیست و فقط یه نظرخواهی معمولیه که تاثیری نداره .نقل قول:
یک سوال درست تموم کردن مراحل بازی آیا تو درصد بازی تاثیر داره یا نه یعنی حتما باید همه مراحل رو چراغ سبز تا بازی 100 درصد تموم بشه ؟!
همه ی مرحله ها از جمله مراحل جانبی و اصلی باید 100 % سینچ بشن!نقل قول:
سلام
بچه ها من مرحله اول موقعی که از کشتی پیاده میشم یکم که با اون یارو راه میرم یه دفعه گیر میکنه و صفحه سیاه میشه
مشکل از چیه :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که بازی کرک شده دارن میتونن برا DLC جدیدی که برا بازی منتشر شد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنن!
دومین DLC این بازی که اسمش Betrayal بود رو اول Reloaded کرک کرد ولی ظاهرا بعدش هم Skidrowd یک نسخه Proper برای اون زده ولی توی سایتای ایرانی زیاد ندیدم این رو ، کسی میتونه لینک دانلود این نسخه رو هم بذاره ؟
دوست من منبع من که جایی ندیدم!نقل قول:
آپدید در اومده ولی فعلا" کرک نشدن !(تا آپدید 1.5 اومده اگه کرک شده شو پیدا کنم میزارم حتما"!)
چیز خاصی به بازی اضافه نمیکنن !(اون گیرایه شهر بوستون حل میشه + یه چند تایی اسلحه!)
البته مراحل اسسینا هم اضافه میشه یه چند تایی!
منم چند وقتیه از بیکاری زدوم تو کار دانلود بازی جاوا و همین بازی رو هم دانلود کردم.بازی بدی نیست البته کسایی که گوشی جاوا دارن میفهمن که چی میگم.اینم لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیو این بازی کجا ذخیره میشه و اسمش چیه؟
بدلیل مشغولیت کاری بازی رو همون روز که امد دانلود کردم ولی بازی نکردم تا این هفته و تموم شد
فوق العاده عالی بود
دوستان کم کم داریم به پایان سریال نزدیک میشیم
البته شنیدم که قسمت 4 دزد دریایی هست (کاشکه نینجا میگذاشتند :n20:) ولی بزودی به زمان حال (GTA مانند) و در انتها به فضا میرسیم
:n16: