نقل قول:
یعنی چی ....منظورت اینه که ایکس باکس بیتره یا نه؟با
Printable View
نقل قول:
یعنی چی ....منظورت اینه که ایکس باکس بیتره یا نه؟با
آهـــــانقل قول:
پس دمو شما با دمو من توفیق داره !
چون تا الان سه - چهار نفر اومدن گفتن که سرعت پاسها خیلی کنـــده و رفته رو اعصابشون
حالا تو اون دو یا سه متری اگه حریف پشت یارم باشه و به یارم پاس بدم بی شک توپ رو بازیکنی که پشت یارم هست میگیره (منظورم از کندی پاس این بود)
پس فهمیدم که شما برای پاس دادن به بازیکنتون از قــل (بر وزن قـــر(Gher)) دادن استفاده میکنین
سعی میکنم تو بازی تو حد فاصل دو یا سه متری با قــر, آخ معذرت میخوام با قــل دادن , توپ رو به یارم پاس بدم.
سپـــــــاسگذارم.
الان بچه ها دارن برای نسخه PC سایت ها رو رصد می کنن؟:31:
پسر تو چقد بامزه ای مردم از خنده !!!:27:نقل قول:
آهـــــا
پس دمو شما با دمو من توفیق داره !
چون تا الان سه - چهار نفر اومدن گفتن که سرعت پاسها خیلی کنـــده و رفته رو اعصابشون
حالا تو اون دو یا سه متری اگه حریف پشت یارم باشه و به یارم پاس بدم بی شک توپ رو بازیکنی که پشت یارم هست میگیره (منظورم از کندی پاس این بود)
پس فهمیدم که شما برای پاس دادن به بازیکنتون از قــل (بر وزن قـــر(Gher)) دادن استفاده میکنین
سعی میکنم تو بازی تو حد فاصل دو یا سه متری با قــر, آخ معذرت میخوام با قــل دادن , توپ رو به یارم پاس بدم.
سپـــــــاسگذارم.
ببین تو این نسخه LT شدیدا موثره ، حتما با LT حریفو دنبال کن هر موقع نزدیک شدی B رو بزن . RB رو هم وسطا استفاده کن .نقل قول:
ولی واقعا اگر کسی تئوری موثری برای دفاع کردن داره بده. غایت آمالم شده به تساوی کشوندن بازیا :دی
اتفاقا این نسخه دفاع کردن اگه درست یادش بگیرین خیلی زیبا تر شده
خیلی خوشم اومد از حرفت که از روی عقل نگاه میکنی و تعصب به خرج نمیدی :20:نقل قول:
البته تو فیفا بعضی وقتها بازیکن خودی چنان بهت نزدیک میشه که یا میخوره بهت یا واسه پاس دادن بهش یا بازیکن بعد از اون با مشکل مواجه میشی ولی خداییش سرعت پاس دادن واقعی تر شده . پاور پاس رو بزار روی on اگه میخوای سریع تر بشه .نقل قول:
بچه ها نسحه 12 در کل کسایی که بازی کردن چطوری ارزیابی میکنن؟
سلام دوستان ، شما مشکلی با گرفتن RB و RT همزمان ندارید؟ یه کم سخته وقتی می خوای بازیکن خودتو ببری تو عمق و یکی دیگه رو بچسبونی به بازیکن حریف ،
انتشار اولین تصاویر نسخه iPhone :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به خدا این نسخه iPhone بهتر از بازی pc
سلام آقا من اصلا تو جریان نبوده ام fifia 12 کی اومده
نسخه pc اون کی میاد
omg
بچه ها ببینین IGN چه نمره ای به فیفا 12 داده
9.5
حدسم درست از آب درومد
من بعد از 1 ساعت بازی رسیدم به اینکه این بازی یک سوپر بازیه
شانس هم نداریم،درست تا بازی لیک میشه،ایران هم تعطیل میشه
امروز بدترین تعطیلی عمرم بود
حالا تعطیلی رو بیخیال نمره رو بچسبین !!!!!
2lombe@ معلومه که با دقت نظر خاصی بازی رو دنبال میکنی،آفرین.
zarrinsaghi@ لیک شده،دیگه میاد تو بازار.
dr_shahrooz@ آخه اون 5% چیه که اینا بی انصافی میکنن وقتی یه بازی ورزشی میرسه به بالای 90 دیگه یعنی از هر لحاظ تا جایی که ممکن بوده بازی کاملیه.سفارشت رسیده؟کدوم نسخه رو خریده بودی؟
بچه ها 2 تا سوال:
1.لیک ینی چی؟همون ریلیز منظورتون هست؟!
2.بازی برای Ps3 ریلیز شده یا نه؟اگه آره کی میرسه تهران>؟
ممنون
داداش من فکر کنم اگه همین 9.5 رو بگیره بهتره به 2 دلیلنقل قول:
1.هنوز impact engine فرم و حالت 100% ایده آل رو ( حداقل تو نسخه ی دمو ) به خودش نگرفته
2.ابن نیم نمره کم باعث میشه که سازنده های فیفا باز هم واسه رسیدن به نمره ی 10 تلاششونو مضاعف کنن و این میشه به نفع من و شما
1. لیک = leak = در معنی لغوی یعنی نشت کردن،مثلا آب از یه درز LEAK میشه ولی واسه گیم منظور اینه که اومده بیرون،وفتی میگن بازی لیک شد یعنی فروش بازی تو دنیا آغاز شدنقل قول:
2.ریلیز شده ولی تا همین ساعت،10:19 وارد تهران نشده یا حداقل فروشش شروع نشده
البته اینجا همون معنی لغویش مد نظره با انتشار رسمی فرق داره،وقتی لیک میشه یعنی قبل از انشتار به بیرون درز میکنه.
انگار یکی خیلی دوست داره بن بشه.
جناب ادمین،ایشون دیگه باید چیکار کنن که شما بنشون کنین ؟نقل قول:
بابا کل این تاپیک و تاپیک PES رو ترکوندن،بنش کن خب
سلام.
خبری از نسخه ی pc نشد؟!
warez-bb بازی رو گذاشته واسه دانلود.اسکرین شات هم ازش گذاشته
نوشته واسه Career کرک میخواد که فعلا کرک نشده
در ضمن Driver : SF رو هم گذاشته
کسی خبر موثقی داره که ببینه لیک شده یا نه؟!
اقا مردیم ما از انتظار !!!
چرا لینکای PAL نمیاد !
+
دوستان از پس اون فردا !!! PSN رو راه بندازیم دیگه !!! (سه شنبه بیاد 4 شنبه نسخه اوریج تو پایتخت پیدا میشه )
driver که اومده تو سایتهای ایرانی هم هست.نقل قول:
ولی fifa رو اگه کسی خبری یا لینکه دانلود درست و بدونه مشکلی برای pc داره ارایه کنه.
IGN ناقدش !!! شدیدا از ایمپکت انجین تعریف ، کرده . اگه اینطور باشه احتمال زیاد باگ های این انجین هم رفع شدن .
شک نکن خیلی بهتره.:31:نقل قول:
هرچی این سایت های خارجی رو رفرش میکنیم فایده نداره....
همشون نسخه NTSC رو گزاشتن واسه دانلود...
همچنان در کف پال...PAL
نه بابانقل قول:
من فکر کنم امشب
یا نهایت نهایت فردا صبح نسخه ی ps3 ش آماده ی فروش شه تو تهران
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
نه تنها ممنوع نیست بلکه N تا LIKE هم شامل حالت میشه!نقل قول:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
میشه بگین فرق پال و NTSC چیه ؟ یه Region برمیگرده؟نقل قول:
بله ریجنش با ریجن دستگاه های خودمون که PAL هستن نمیخونه...نقل قول:
میشه بگین فرق پال و NTSC چیه ؟ یه Region برمیگرده؟
دوستان الان یچیزی یادم افتاد
IGN به نسخه 2011 فیفا ( کنسول ) نمره 5/8 داده بود . این نسخه با یه جهش یک نمره ای به 5/9 رسیده که بسیار بسیار عالی محسوب میشه این پیشرفت
بازی برای PC هم اومده ولی هنوز کرک نشده !!
از دمو واقعا لذت برم، از اون موقع دارم روز شماری می کنم تا بازی اصلی بیاد..
-----------------
دوستان جالبه بدونید، من نسخه دموی PES 12 هم دانلود کرده بودم ولی باور کنید 1 دست (فقط 1 دست) بیشتر بازی نکردم! (کلا بازی بهم حال نداد و به دلم نشست! با این که از 11 بهتر بود ولی بازم جای کار زیاد داره )
ولی به جاش از موقعی که دموی FIFA 12 رو دانلود کردم تا الان راحت بالای 50 دست بازی کردم و واقعا ازش لذت بردم. ( با اون فایل ma که هر نیمه رو میکرد 6 دقیقه D: )
امیدوارم از لحاظ نمره هم فیفا دوباره بتونه موفقیت های بیشتری کسب کنه.
سلام دوستان یه فایلی چیزی میذارید که وقت دمو را بیشتر کنه ممنون میشم
محتوای مخفی: کمک
:19::41:
دوستان فیفا باز بازی اومد....
کد:http://www.----------.com/1390/07/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-12-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-xbox360/
این لینک رو دیشب گذاشتن .فرمتش ntsc هستش . فقط واسه امریکایی ها جواب میده.ریجن pal هنوز نیومده.نقل قول:
دو امتیاز دیگر:
OXM UK - 9/10
Computer and Video Games : 93
خدایا چقدر این تاپیکای fifa , pes فعالن:18:
دو دقیقه یه بار یه پست زده میشه:18:
سلام میخواستم اگه میشه به چندتا سوالم درباره ی پرسنالیتی جواب بدین.
1-میشه یکم در مورد این قسمت توضیح بدید.
2-مثلا اگر کسی play maker باشه پاس تو عمق هاش و پاس های تو در و پاس های بلندش از بقیه بهتره؟
3-چه چیزایی برای یک بازیکن لازم هست تا یه بازیکن پلی میکر بشه و کلا کسی بشه که پاس تو عمق ها و پاس های بلند خوبی داشته باشه.(چه فاکتور هایی مثلا short pass و اینا)
اینم مدل تازه ست؟ باگ ها رو به رخ همدیگه میکشین؟!
نه این تاپیک و نه تاپیک PES جای مقایسه این دو تا بازی نیست. بفهمین این قضیه رو!
دیگه چجوری بگیم؟
یه تاپیک مقایسه هم باشه اونم بعد چند صفحه فاتحه اش خونده میشه!
برین تو یه گروه مخصوص بپرین به هم... نه اینجا!
راهش سادست ! زود به زود سر بزن ، مشکلی دیدی پاک کن !! اونوقت ما هم مجبور نمیشیم الکی جواب چرندیات رو بدیم !نقل قول:
اینم مدل تازه ست؟ باگ ها رو به رخ همدیگه میکشین؟!
نه این تاپیک و نه تاپیک PES جای مقایسه این دو تا بازی نیست. بفهمین این قضیه رو!
دیگه چجوری بگیم؟
یه تاپیک مقایسه هم باشه اونم بعد چند صفحه فاتحه اش خونده میشه!
برین تو یه گروه مخصوص بپرین به هم... نه اینجا!
+
مطمئننا همین پریدن به هما از پرسیدن سیستم مورد نیاز و توانایی یه کامپیوتر در اجرای بازی در شرایط High بسیار جذاب تره . اول یه فکری به حال تفکیک این تاپیک بکنین بعدا سر این که جای مقایسه هست یا نه با هم بحث میکنیم.
ادمين ها جديداً چه با ادب شدن ، يه کامنت گزاشتيم در جوابه کسی که اومد اينجا چرت گفت الان اومدم ميبينم 6 تا از کامنت هام تو تاپيک های مختلف پاک شده ، با هر ادبياتی هم که ميخوان حرف ميزنن ملاحظه سن آدم رو هم نميکنن بالاخره بايد ثابت کنن فروم ايرانيه
این تاپیک جای کل کل نیست............
این جا فقط تبادل نظر میشه نه دعوا...............
+
آرمین توام دیگه جو نگیرت،به تو که دیگه نباید چیزی گفت...................