[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این هم تست من هست پینگ فوق العاده است 364
:5:
این هم یه تست دیگه مال امروز این بار پینگ پایین ترهنقل قول:
349 :21:
پینگ خیلی متغیر هست. الان یکی 1200 بود یکی هم مثل این آقا بهروز 340.
ولی lاینه که شما تخمین بزنین همیشه به این حالت هست یا خیر.
ولی در کل این رو همه قبول کردن که سرعت به شدت پایین اومده که دلایل زیادی داره .مخصوصا شلوغ شدن پهنای باند
حذف شود .................................
برنامه Reconnect سالمه.مگه نمیبینین لینک دانلود مال سایت معتبر Softpedia هست؟ با avast اسکن کردم سالم بود
نه برنامه مشکلی نداره من دانلود کردم و واقعا جواب میده. نگران نباشین. کارش هم خیلی سخت نیست.نقل قول:
بابا شما چقدر قانعید:31:. من با IDM 25 دانلود میکنم اعصابم داغونه.
ولی خوب زیاد حس و حال دانلود کردن رو ندارم!
راستی.
یه خبر خودنم جالبه.
روند به روز رسانی آنتنها در آنتنهای همراه اول سریعتر انجام مییشه نصبت به ایرنسل. تقریبا میشه گفت درصدشون 1 به 3 هست.
امروز متوجه شدم منطقه ی دوستم که اصلا نمیشد بری نت حتی با گوشی EDGE رو جواب میده. در 2 BTS
ما منطقمون یک دکل داشت اون هم E بودنقل قول:
روند به روز رسانی آنتنها در آنتنهای همراه اول سریعتر انجام مییشه نصبت به ایرنسل. تقریبا میشه گفت درصدشون 1 به 3 هست.
امروز متوجه شدم منطقه ی دوستم که اصلا نمیشد بری نت حتی با گوشی EDGE رو جواب میده. در 2 BTS
یک دکل دیگه زدن اون رو E گذاشتن دکل اولی رو G
شانس ما رو ببین
با سلام.من یه مشکلی پیدا کردم.وقتی از داخل ویندوز و کانکشن نوکیا،dial رو میزنم یا وقتی با برنامه pc-suite گزینه connect to internet رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.فقط در حالت اولیه connecting باقی میمونه.از داخل گوشی هم می نویسه loading تا آخر پر میشه و همینجوری میمونه.اصلا هم علامت e ظاهر نمیشه.تنظیمات رو چندبار ریست کردم درست نشد.چکار کنم؟تا دیروز این مشکلات اصلا نبود.
شما اول مطمعن بشین توی منطقه خودتون EDGE کار میکنه. من چند بار گفتم. میتونین برای این کار از سایت یوتوب استفاده کنین. ببینین چقدر طول میکشه یه کلیپ رو بافر کنه!نقل قول:
شما برنامه ی مربوط رو وصل کنین. طبق آموزشی که وجود داشت ودوستان نوکیا دار( من خودم با سامسونگ وصل میشم) احتمالا مشکل از سیستم شما هست.
شما شماره ای که باهاش کانکت میشی یا اون کشوری که انتخاب میکنی رو عوض کن.
خوب ببینین دیرز چه اتفاقی افتاده که الان دیگه نمیشه! معمولا این مشکلات یا مربوط به انتن هست که بعضی وقتا قطع و وصل میشه یا مربوط به ورژن برنامه ای که شما باهاش کار میکنین.
مثلا من خودم اولش با برنامه ی سامسونگ خیلی مشکل داشتم هی قطع میشد ارورهای مسخره میداد.
آخرین ورژن رو دانلود کردم مشکلم حل شد!
ویندوزتون چیه؟ i
کانکت که میکنین کانکشن توی ویندوز میزنه کانکت؟
نوکیا رو نمیدونم. ولی سونی اریکسون توی برنامه اش ایران و اپراتور ایرانسل رو داره که خیلی واسم جالب بود!!!
:18:
دوستان :
کی به مرکز خدمات زنگ زده تا الان که مشکل آنتن ها رو بگه؟
من امروز زنگ زدم به همراه اول 09990 و بخش مشکلات GPRS و گفتم چرا هی قطع و وصل میشه چرا اینطوری شده!
دقیقا حرف منو زد. گفت که باز شبکه خیلی سنگین شده دلیلش هم اینه که توی منطقه تون BTS های کمتری هستن برای همین سنگینی بار می افته گردن یه گیرنده! واسه همین امکان داره قطعی داشته باشین. باید صبر کنین که BTS های بیشتر توی منطقه نصب بشه یا اگه آنتنی GPRS رو درست جواب نمیده ؛ بهینه بشه!
ولی خوب امروز باز دوباره زنگ میزنم. امروز اعتبارم تموم میشه.
همراه اول رسیوش خوب بود ولی قطعی زیاد داشت. ایرانسل رسیوش کم بود ولی اصلا قطعی نداشت
من که هر وقت زنگ زدم کلي تو صف اتنظار وايسادم و در آخر هم قطع شدم...نقل قول:
این آخرین ورژن به همه گوشی های سامسونگ میخوره؟ مثل d500 یا e250نقل قول:
لینک دانلودش رو بده.
ممنون
هم منطقه و هم گوشيم edge داره.تا 25-30 هم دانلود داشتم.اما سه شنبه غروب اينجوري شد.نه از داخل كامپيوتر و نه از خود گوشي نميتونم كانكت بشم.همذاه اول اينجا جالب نيست.ايرانسل قطعي داشت اما از هيچچي بهتر بود.كه حالا اينجوري شده.ممكنه مشكل از كجا باشه؟نقل قول:
ممکنه دارن آنتنها رو بهینه میکنن گوشیتون ست شده روی یکی از آنتن ها.( اگه ایرانسل هست ببینین اسم آنتن رو چی میزنه!)نقل قول:
هم منطقه و هم گوشيم edge داره.تا 25-30 هم دانلود داشتم.اما سه شنبه غروب اينجوري شد.نه از داخل كامپيوتر و نه از خود گوشي نميتونم كانكت بشم.همذاه اول اينجا جالب نيست.ايرانسل قطعي داشت اما از هيچچي بهتر بود.كه حالا اينجوري شده.ممكنه مشكل از كجا باشه
باید تو خونه راه بری تا ست بشه روی اون فرستدنه ای که باهاش میرفتی. مشکل اصلی همینه که خودکار ست میشه!
ولی خوب شما هم اگه میتونه یه تماس بگیر و اسم مرکزت رو بگو . بگو مشکل چیه و اینا! راستش چون تازه سیستمش راه افتاده مثل آدم جواب میدن.
همراه اول که اپراتوتورش آدم بود. درست جواب میداد. ایرانسل رو نمیدونم.
ولی مطمعنا مشکل از آنتن هست. شما با یه گوشی دیگه تست کن. ببین میشه. اگه نمیشه روی این موضوع مطمعن شو. اگه میشه گوشیت مشکل پیدا کرده یا مشکل داره .
یک بار هم تنظیمات GPRS رو دوباره انجام بده و تست کن
]
توی گوشی چه اروری میده؟
يه سوال داشتم
الان منطقه ما EDGE داره بنظر شما برم سيم دانگل بگيرم در بدترين حالت سرعتم چند ميشه يعني حداقل بگيريما چون سيم دانگل ديگه كلاسش 32 هست ديگه
ميخوام ببينم حداقل سرعتي كه روي EDGE بهم ميده چند بگذريم كه گاهي ممكنه بره رو GPRS ولي تا زمانيكه تو EDGE باشه چند بهم ميده بنظرتون
الان با گوشي نوكيا ان 70 سرعتم6 هست ولي گاهي براي يك ساعت يا دو ساعت 7 تا9 هم ميشه ولي خوب گوشي قدرتشم فرق داره با سيم دانگل درسته ؟ فكر كنم اون قويتر باشه از گوشي
ها ؟
منکه اصلاً فکر نکنم کار دانگل بهرت از گوشیه .دانگل 95 تومنی گرفتم 5 تومنم هزینه ی تیپاکسش خلاصه مثل @#$%& پشیمونم.این دانگلهای لعنتی نه لیست شماره های داخل سیمکارت رو میخونن نه اگه کسی تماس بگیره زنگ میزنن.هر کی تماس بگیره فقط بوق مشغولی میخوره چه کانکت باشی چه نباشی .اگرم خودت تماس بگیری اونقدر وزوز و نویز داره که نه خودت میفهمی چی میگی نه مخاطبت میفهمه.در ویندوز 64 بیتی هم نصب نمیشه باوجودیکه درایور مثلاً x64 چرندش بحسابی داخلشه.مجبوری رفتم روی ویندوز xp و ویندوز هفت x86 امتحان کردم.تازه این از انواع خوبشه که دارای رم داخلیه و CD نمیخواد.اون مدلهاای پایینترش که رم داخلی نداره و درایورش روی CD هستش که دیگه چی باشه.در کل چیز بسیار مزخرف , چرت , Goddamn it و... میباشهنقل قول:
شما فکر کردی اون مدار فسقلی داخل دانگل در موبایل نیست?!؟ هست بلکه بهترشم در گوشی هستش و آنتن دهی و... شم هر کی بگه بهتر از موبایله یه حرف عجیب زده
به هر حال. خود دانید و 100 تومن پول بی زبون رو خواستین بریزین دور بدین به یه فقیری چیزی بیشتر خیر میبینین و بعداً کمتر پشیمون میشین و اعصابتون راحتتره
من الان چند روزیه با گوشی ان70 و برنامه Opera Mini میخوام دانلود کنم نمیزاره و failed میشه.دانلود های من حجمشون زیر 1 مگ هست.قبلا با همین سیستم به راحتی دانلود میکرد.نمیدونم چرا الان نمیشه
شما نمیدونید چرا نمیشه؟
خوب این دانگل به بیشتر کارش روی مودم هست نباید توقع داشت بشه حرف زد باهاش. اتفاقا برای خیلی ها هم خوبه. باید دید ارزش اون 90 تومن بیشتر بوده یا اینکه 200 تومن بدی وایمکس؟نقل قول:
اون مدار فسقلی در مبایل هست در دانگل هم هست. تکنولوژی GPRS خیلی جدید نیست که بگیم راهکار و ساختش برای شرکت های سخت افزاری خیلی مشکله!
الان هر شرکتی دستی توی سخت افزار داره داره به با این موضوع ها اشناست!
بهرحال میشد هم یه گوشی 30 تومنی گرفت و کار کرد. ولی مشکل اصلی اینه که گوشی بعد از مدتی باطری و آنتنش از بین میره. مگه اینکه فقط به عنوان مودم بخوای تهیه اش کنی!!!
دانگل سرعتش بیشتر از گوشی نیست. شما هم به نظرم باید یه چرخی بزنی توی خونه اگه واقعا E رو ساپورت میکنه ببینی کجا بیتشر رسیم داری. واسه این کار البته یه لپتاپ لازمه.نقل قول:
بعد بذاری یه فایل با IDM رسیو بشه ببینی کجا رسیو میره بالا!
شما یه تستی هم با همراه اول بگیر ببین اونم آنت دهیش ضعیفه؟
شما یه بار دیگه تنظیمات GPRS روانجام بده. برای منم چند وقت یه بار اینطوری میشد!نقل قول:
همون حالتی که در سیستم رسیو 0 میشه در گوشی این ارور رو میده!
اگر الان تازه اینطوری شده داره آنتن ها رو دست کاری میکنن یا شما رفتی روی یه آنت دیگه.
خاموش روشن کن ببین درست میشه!!!
-----------------------
راستی دوستان. حتما از آخرین ورژن PC Suit استفاده کنید. واقعا جواب میده. اگه هم بتونین فرمور گوشیتون رو عوض کنین شاید تنظیماتی که مثل من برای EDGE به گوشی اضافه شد برای شما هم اضافه بشه!
دوست من نه دانگل کار موبایل رو میکنه نه موبایل کار دانگل رونقل قول:
من همین مدلی رو که شما داری رو دارم
خیلی هم راضیم
کدوم موبایلی میونه 24 ساعته کانکت باشه؟
شما 24 ساعت با موبایل بذار رو دانلود ببین چه بلایی سر موبایلت میاد
یعنی گوشی p990 که edge نداره، با فریمور جدید صاحب edge بشه.!؟؟؟؟نقل قول:
گوشی شما چیه؟
یکم توضیح بده دوست من.نقل قول:
استی دوستان. حتما از آخرین ورژن PC Suit استفاده کنید. واقعا جواب میده. اگه هم بتونین فرمور گوشیتون رو عوض کنین شاید تنظیماتی که مثل من برای EDGE به گوشی اضافه شد برای شما هم اضافه بشه!
مثلا گوشی من که k800هست میشه یک کاریش کرد که Edge داشت باشه؟
دوست خوبم ممنونمنقل قول:
ولي شما فكر كنم بجاي دانگل موبايل ميخريديد بهتر بود. چون زنگم نخوره بهتره چون فكر كنم موقع زنگ خوردن ارتباط gprs قطع ميشه حالا Edge رو نميدونم در ضمن من سيم كارتم پيام رسانه اصلا زنگ نميخوره بهترم هست برام
يه نكته كه مد نظرمه اينه
آيا دانگل ميتونه ارتباط بهتري از موبايل بده يا نه فرقي ندارن مثلا در يك نقطه كه موبايل داره 10 دانلود ميده دانلگ ميتونه 15 بده ؟
وگرنه اسفتفاده از موبايل كه بله ولي باتريش داغون ميشه موبايل بعدشم كاربرد موبايل موبايله نه مودم
اقا شما از اينا داري بنظرت نسبت به موبايل قدرتش بيشتر نيست ؟ منظورم انت دهيش يا تقويت سيگنال يا سطح سيگنال دريافتيش منظورمهنقل قول:
نه اينكه تو خونه پاشي بچرخي ببيني كجا بهتره ها نه مظنروم اينه در يك نقطه خونه مثلا موبايل بهت 10 ميده اين ميتونه 15 بده يا اينم همون 10 ميده
درخواست كمك
گوشي من سامسونگ i900 هست كسي ميتونه تو سايت
نقل قول:
ir.samsungmobile.com/supports/samsung-mobile-manuals.do
لينك دانلود پي سي سوئيتشو بده بهم من هرچيزي ميزنم اصلا براي سري i مينويسه هيچ موردي يافت نشد هر مدليم ميزنم همينو مينويسه كسي ماله سامسونگ تونسته دانلود كنه مدلشو ميگه من ماله اونو دانلود كنم حداقل
چند تا گوشی ارزون قیمت که edge داشته باشه بگین، مخصوصا کلاس 12 و 32.
به غیر از w810 و e250
دوست عزیز gtaexcess
نمیشه گفت سرعتش بیشتره یا نه، من الان با سرعت ثابت 20 دانلود دارم، الان گوشی ندارم که تست کنم کدوم سرعتش بیشتره، البته به مدل گوشی هم بستگی داره.از لحاظ انتن دهی هم تاحالا مشکلی باهاش نداشتم.
اما چیزی که میشه گفت اینه که ارتباط پایدار تری داره و کمتر دیسکانتکت میشه، داغ نمیکنه، باطری هم نداره که نگرانش باشی
اگه جایی باشه که به adsl دسترسی نداشته باشی و نیاز مبرم به اینترنت داشته باشی به نظرم می ارزه که 70 تومن پول مودم بدی
نه فقط نرم افزار رو به روز میکنه که شما متوجه بشین کجا ساپورت میشه!نقل قول:
گوشیم من سامسونگ استار هست!
نه. مثلا من بعد از نصب فیمور به صورت خودکار آرم E وG رو داشتم. هرجا وارد منطقه ای میشدم که E رو جواب میداد علامت مشخص میشد و میفهمیدم. به جای اینکه بخوام با تست سرعت متوجه بشم!نقل قول:
این گوشی ها رو تو GSM پیدا کردم رنج قیمتی زیر 90 تومن هست.نقل قول:
کلاس 1 : سونی اریکسون S312
Nokia 2680 کلاس 6کد:http://gsm.ir/phone.php?id=1875&modSearch=phone&srchTxt=
سامسونگ C3050 کلاس 10کد:http://gsm.ir/phone.php?id=1552&modSearch=phone&srchTxt=
Nokia 2700Classic کلاس 10کد:http://gsm.ir/phone.php?id=1805&modSearch=phone&srchTxt=
کد:http://gsm.ir/phone.php?id=1511&modSearch=phone&srchTxt=
---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------
نقل قول:
پیدا کردم ولی با مال من فرق داره. تست بکن ببین ورژنش با اینی که داری فرق داره یا نه
کد:http://ir.samsungmobile.com/supports/softwaremanuals/software.do?phone_model=SGH-i900
نقل قول:
نوشته شده توسط gtaexcess
خوب اگه شما دائم الآنلاین!!!!! هستین شاید دانگل بهتر باشه ولی برای چند ساعت در روز بصرفه نیست کسی دانگل بگیره.ضمناً همونجور که قبلاً گفتم چه کانکت باشی چه نباشی زنگ نمیخوره.حتی دکمه ی Call Record ش هم کار نمیکنه.چینیه دیگه!!!
خواهشاً تاپیک رو مثل گذشته با این صحبتها به خاکی نبرین باز مدیر میاد قفل میکنه صداتون در میاد!نقل قول:
یه انجمن اون پایین هستش به اسم خبرهای IT و تا دلت بخواد از این خبرا اونجا میارن...
سلام، من اوج سرعتم با این سرویس 8 kbps هستش. اگه کسی توی کرج تونسته با سرعت بالاتری دانلود کنه، شماره freqch رو به من بده، ممنون.
چرا اینقدر پینگ ها بالاس؟
با این سرعت پینگ خیلی بالاس
برای همه اینجوریه؟
نقل قول:
من ، تو ساعات مختلف تست گرفتم!
اکثر شون همینطوری اند!
کسی ، با همراه اول تست گرفته ؟؟؟
دوستان چند تا سوال دارم تا حالا سراغ این فناوری مدرن هم نرفتم :31:
1- یه گوشی نوکیا 6020 دارم باهاش میشه وصل شد؟ اصلا هم مهم نیس که بترکه یا نترکه
2-سیم کارت ایرانسل رو باید جدا بخرم و بسته رویایی رو هم جدا؟
3- میگن مدرک شناسایی میخواد برای سیم کارت نمیشه دور زد این قسمتو؟
4- نامحدود میشه چندین ساعت پشت سر هم نامحدود دانلود کرد مثلا تا سرعت 10؟
مال منم پینگش بالاست
یه سوال
من اکثر اوقات سرعتم خوبه، مثلا بین 15 تا 25
ولی این سرعته دانلوده، معمولا سرعت آپلودم افتضاحه و با دایل آپ راحتتر آپلود میکنه!
چرا اینجوریه؟!
1-برو ببین تو امکانات گوشیت gprs و سرویس edge 32 رو داره یا نهنقل قول:
اگه داشته باشه مناسبه
2- یه سیمکارت میگیری و بسته به اعتباری که سیمکارتت داره کد سرویس مورد نظر رو برای درخواست میزنی
3- مدرک چی؟!؟!؟ شاید ثبت نام رو میگی! آره برای فعال شدن gprs باید بری دفاتر ایرانسل ثبت نام کنی
4- بستگی به دکلی که گوشی باهاش ارتباط داره هم داره، به نوع گوشیت و آنتن دهیش هم بستگی داره
به ساعت روز هم بستگی داره
مثلا من سرویس شبانشو گرفتم(همش 3 تومنه) حدود سه هفته هم 3 گیگ دانلود داشتم، سرعتم هم گاهی اوقات در حد دایل آپ ولی بیشتر اوقات بالای 10 و تا حدود 30 هم رفته!
بردار هرکاری کردم نشدنقل قول:
راستی کد درخواست تنظیمات GPRS چی هست؟
من تنظیمات رو به صورت دستی وارد کردم
130#*نقل قول:
بعد از منوی اومده گزینه 3 خدمات
در منوب بعدی گزینه 6
و منتظر دریافت تنظیمات
نقل قول:از راست به چپکد:#6*3*140*
خیلی خوب این فورومو باز میکنه اما در باز کردن برخی سایتا مثل فوروم همسایه و حتی گاهی گوگل هم جون میده
نمیدونم با بچه های پی سی ورد سر و سری دارن