یه عکس از اون قسمت بزارنقل قول:
Printable View
یه عکس از اون قسمت بزارنقل قول:
ولش کن فهمیدم.چجوری بازی های portal,H-L2:episode1,H-l2وteam forterss2 را اجرا کنم؟سایز بازی من 8.69 gig هست و ایکون های این بازی هارو ندارم.لطفا جواب بدید
سلامنقل قول:
من این بازیهارو یک جا خریدم ولی فقط هالف لایف توش بود
سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
منظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟نقل قول:
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
سلامنقل قول:
منظورت اونجایی هست که خودت & دختره & چند نفر دیگه به هواپیما تیر اندازی میکنین ؟نقل قول:
سلام دوستان
بعد از اون که بااون ماشین زرد رنگ فرار می کنیم وبه اون هواپیما تواون محوطه که اطرافش همش کانیتروهیچ راهی نداره باید چکار کرد هرچی به هواپیما شلیک می کنم نابود نمیشه باید چکارکرد ؟
بعد هوا پیما هم همش یه توپایی میندازه پایین که منفجر میشه ؟
آره دیگه ، شما که منظورشو فهمیدی تو همون پست می گفتی چی کار کنه دیگه !
باید با اون تفنگه که همه چیو جذب می کنه اون توپ هارو بگیری و به سمت هواپیما پرت کنی
نیازی به حروم کردن تیر هم نیست .
مؤفّق باشی
خوب عزیز من خیلی وقت پیش بازی کردم گفتم شاید اونجا نباشه !نقل قول:
:10:
آقا یه عکس از اونجا بگیر ملت یادشون رفته !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه ایشون جواب ندادن ؟نقل قول:
دیگه عکس واسه چیه ؟!:13:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3937682&postcount=236
دوستان دستتون درد نکنه اون مرحله را رد کردم
یه جای دیگه درست بعد از اونکه هلیکوپتررومنفجر می کنم وجلوتر می ریم بادختره ویک نفردیگه
هم هست به جائی می رسی که اون دستگاهها بصورت اتوماتیک بالیزرحمله می کنند وباید از بین ماشینها بصورت درازکش رد بشی می رم داخل یه ساختمون از راه پشت بام وچند نفر را می کشم بعدش نمیدونم چکارکنم همون ساختمونی که اون دستگاه که تیراندازی می کنه داخلش هست البته اینجا تنهام دختره بامن نیست وهیچ دری هم بازنمیشه